Blog van Tessa

Hoi! Mijn naam is Tessa Driessen en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in Sevenum, een dorpje in het Noorden van Limburg. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker af te spreken met vriendinnen, een hapje of drankje te doen op het terras of even de stad in om te shoppen.

Na de middelbare school ben ik gestart met de bachelor Personeelswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Na mijn bachelor heb ik een jaar de pre-master Psychologie gedaan waarna ik ben doorgestroomd naar de master werk- en organisatiepsychologie. Afgelopen juni heb ik de master succesvol afgerond en sloot ik na vijf jaar mijn studietijd af.

Gedurende mijn studie ben ik lange tijd werkzaam geweest in de horeca. Ondanks de gezelligheid en de contacten met mensen, vond ik het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging waarbij ik relevante werkervaring kon gaan opdoen. In januari 2020 ben ik bij Loyal Interim gestart als e-recruiter. Als e-recruiter was ik voornamelijk bezig met het werven en selecteren van potentiële professionals en voer je veel eerste kennismakingsgesprekken met kandidaten.

“De vrijheden en de ruimte die ik krijg om mee te denken over zaken geeft mij veel energie. Daarnaast kan ik altijd terugvallen op alle collega’s en hangt er een gezellige werksfeer.”

Nu, ruim 1,5 jaar later, heeft Loyal Interim mij de mooie kans gegeven om aan de slag te gaan als Fulltime Recruiter Overheid. Ik ben contactpersoon voor al onze Loyals binnen het Sociaal Domein, met name de Belastingdienst en Gemeentes. Binnen deze rol ben ik verantwoordelijk voor o.a. de screening van onze starters, de contractbesprekingen, maar ook de gezellige koffiemomentjes om even bij te praten met de Loyals over hoe de werkzaamheden bevallen.

Het is mooi om te zien hoe Loyal Interim meedenkt over de doorgroeimogelijkheden van hun werkstudenten en starters ook daadwerkelijk de kans geeft om zichzelf te ontwikkelen binnen deze groeiende en dynamische organisatie. De vrijheden en de ruimte die ik krijg om mee te denken over zaken geeft mij veel energie. Daarnaast kan ik altijd terugvallen op alle collega’s en hangt er een gezellige werksfeer.

Ik kijk ontzettend uit naar de komende periode waarin ik kennis zal maken met veel Loyals, veel nieuwe Loyals mag gaan begeleiden bij hun start op de opdrachten en ik mijzelf verder kan ontplooien binnen het recruitment vakgebied!

Hopelijk spreken we elkaar snel!

09/16 12:11

Blog van Lotte

Dit is Lotte! Fulltime recruiter bij Loyal Interim. Lees in haar verhaal over haar werkzaamheden bij Loyal!

Lees verder

09/16 12:11

Loyal Interim acquireert PHIND om groei te versnellen

Loyal Interim & PHIND bundelen hun krachten. Lees hier het persbericht!

Lees verder

09/16 12:11

Blog van Roel ter Horst

Lees hier de blog van Roel! Roel is gestart als Junior Business Controller bij Loyal Interim en vertelt kort over zijn verleden, heden en toekomstvisie!

Lees verder