Voor opdrachtgevers

Loyals maken
het verschil

Loyal is een verfrissend alternatief voor traditionele dienstverleners. Met een transparant businessmodel hebben wij een grote aantrekkingskracht op ambitieuze professionals die graag hun hoofd boven het maaiveld uitsteken.

Sterk netwerk

Aantrekkelijk voor de nieuwe generatie

Loyal Interim werkt met toegewijde professionals. Specialisten die uitblinken in vakkennis en verantwoordelijkheid.

Wie goed is voor zijn mensen, is goed voor zijn business. Met een eerlijk businessmodel geven wij deze generatie professionals de beloning die ze écht verdienen. Met meer autonomie, afwisseling en verdiensten bouwen we de meest geliefde werkgever voor hoogopgeleide vakspecialisten. Een krachtig netwerk vol loyale professionals. Dat maakt ons de beste partner voor kennis en capaciteit.

Loyals krijgen
wat ze verdienen
Meer waardering voor hen.
Meer waarde voor jou.
Betrokkenheid

Loyals herken
je direct

We delen het tarief eerlijk met onze Loyals. Daarin zijn we altijd open en transparant. Zo plukken zij de vruchten van hun eigen resultaten. Dat maakt ze extra toegewijd aan jouw project. Echte Loyals herken je direct. Die steken boven het maaiveld uit.

Continuïteit

Geen zorgen
over morgen

We doen alles om jouw organisatie succesvol te houden. Dat start met een strakke capaciteitsplanning van de beste professionals. Waar nodig kunnen we snel opschalen met ons partner netwerk. Want doelen stellen, is doelen behalen.

Meer over LoyalMeer over Loyal
Marktfocus

De financiële sector

Loyals houden Nederland aan de gang. Onze business units ondersteunen grootbanken, verzekeraars, overheden en het bedrijfsleven daar waar het verschil wordt gemaakt. We werken het liefste aan projecten met impact.

Zij beter, jij beter.
Simpel.

Ruud
Robeerst
Oprichter
Loyal Interim