Voor professionals

Jouw missie
Onze missie

Jij bepaalt de koers. Wij doen de rest. Bij Loyal combineer je het comfort van goed werkgeverschap met de vrijheid en verdiensten van ondernemerschap. Wel de lusten, niet de lasten.

Meer uitdaging

Eén thuishaven,
altijd uitgedaagd.

Kies uit de mooiste opdrachten bij toonaangevende organisaties. Van ministeries tot multinationals. Weer toe aan iets nieuws? Dan kijken we samen verder naar het volgende project. Altijd passend bij jouw ambitie en werkstijl. Dat is goed voor je ontwikkeling én werkplezier.

De regie in
eigen handen.
Wij bewegen mee
met jouw ambitie
VacaturesVacatures
Meer waar­dering

Omdat je beter verdient

70% van de omzet gaat naar jou. Daarin zijn we eerlijk en transparant. Stijg je in kennis en waarde? Dan groeien de inkomsten vanzelf mee. Die 30% investeren we verder in service voor jou. Die reserveren we voor kosten en extra service. Zo krijg jij dubbel en dwars wat je verdient. Is dat even lekker!

Arbeidsvoorwaarden

Meer ervaring
Meer waarde

Samen met je persoonlijk agent werk je aan het realiseren van je ambitie. We pushen je in je ontwikkeling en zorgen dat je kunt blijven groeien. Deze groei, in combinatie met werken voor grote klanten, zorgt ervoor dat je ervaring en skills groeien. Als je uurtarief hierdoor omhoog kan, zie je dat bij ons direct terug in je arbeidsvoorwaarden. 70/30, altijd.

Meer service

Vijf sterren
community.

Een leven lang Loyal. Dat is het doel. Daarom doen we alles om je tijd bij ons zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Je bent onderdeel van een grote en hechte community. Daarbinnen beschik jij over een persoonlijke coach die dag en nacht voor je klaar staat. Iemand die je scherp houdt. Van praktische zaken tot vitaliteit en coaching. Zo ben jij altijd de beste versie van jezelf.

Veelgestelde
vragen

Uitdagende opdrachten
toonaan­gevende organisaties

34 Vacatures

Meer voor professionals

Kies de beste projecten en krijg de vrijheid en waardering die je verdient.

VacaturesVacatures