Voor professionals

Eerlijke verdiensten
Open communicatie

Jij bepaalt de koers. Wij doen de rest. Bij Loyal combineer je het hebben van een goede baas met de vrijheid en verdiensten van ondernemerschap. Wel de lusten, niet de lasten.

Meer uitdaging

Eén thuishaven,
altijd uitgedaagd.

Kies uit de mooiste opdrachten bij toonaangevende organisaties. Van ministeries tot multinationals. Weer toe aan iets nieuws? Dan kijken we samen verder naar het volgende project. Altijd passend bij jouw ambitie en werkstijl. Dat is goed voor je ontwikkeling én werkplezier.

Bekijk onze
vacatures.
Solliciteer
direct
VacaturesVacatures
70/30

Krijg wat je verdient

70% van de omzet gaat naar jou. Daarin zijn we eerlijk en transparant. Stijg je in kennis en waarde? Dan groeien de inkomsten vanzelf mee. Die 30% investeren we verder in service voor jou. Die reserveren we voor kosten en extra service. Zo krijg jij dubbel en dwars wat je verdient. Is dat even lekker!

Jij bent in control

Meer ervaring
Meer waarde

Samen met je businessmanager werk je aan het realiseren van je ambities. We ondersteunen je in je ontwikkeling en groeien met je mee. Deze groei, in combinatie met werken voor leuke klanten, zorgt ervoor dat je ervaring en skills groeien. Als je uurtarief hierdoor omhoog kan, zie je dat bij ons direct terug.

Meer service

Vijf sterren
community.

Een leven lang Loyal. Dat is het doel. Daarom doen we alles om je tijd bij ons zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Je bent onderdeel van onze community. Daarbinnen beschik jij over je businessmanager die je helpt. Iemand die je scherp houdt. Van praktische zaken tot vitaliteit of coaching. Zo ben jij altijd de beste versie van jezelf.

FAQ

Veelgestelde
vragen

Deze vragen horen we vaker:

22 Vacatures

Meer voor professionals

Kies de beste projecten en krijg de vrijheid en waardering die je verdient.

VacaturesVacatures