Over ons

Meer voor
professionals

Onze missie is simpel. Meer vrijheid, uitdaging en waardering voor professionals. Zo bouwen we de meest geliefde werkgever voor hoogopgeleide finance specialisten.

Onze overtuiging

Een tevreden professional is een loyale professional

Wij geloven dat het succes van elke organisatie start bij de medewerker. Van idee tot uitvoering. Zij maken het verschil. Daarom werken wij aan een wereld waarin professionals worden beloond voor wat ze echt waard zijn. Niet alleen in geld, maar ook in vrijheid, uitdaging en ondersteuning. Want met een werkleven naar wens worden we allemaal beter.

Bekijk
vacatures
Van een werkleven op maat
worden we allemaal beter
VacaturesVacatures
Identiteit

Gericht op
een nieuwe
generatie

Wij zijn uitdagers van de markt. Fris, ambitieus en gericht op een nieuwe generatie. We zien onszelf als voorvechters van eerlijkheid en transparantie. In combinatie met een obsessie voor werkbeleving bouwen wij de meest geliefde werkgever voor ambitieuze en hoogopgeleide financiële professionals.

Enthousiaste professionals. Enthousiaste klanten.

Yvette
van Dijk
Algemeen directeur
Loyal Interim
Diversiteit

Divers en inclusief

Een diverse en inclusieve werkomgeving stimuleert de creativiteit en het innovatieve vermogen. Nog belangrijker; het zorgt voor gelukkige werknemers. Logisch, want wie zich gezien en gehoord voelt, functioneert beter. Met een internationaal team van ruim 200 specialisten, een gelijkwaardige vrouw/man verdeling en een mix van culturen weten we eigenlijk niet beter.

Ons kompas

Loyal biedt
meer voor
professionals

Meer voor professionals

Meer voor professionals

Meer voor professionals

27 Vacatures

Meer voor professionals

Kies de beste projecten en krijg de vrijheid en waardering die je verdient.

VacaturesVacatures