Explainer

Wat ga je verdienen als Loyal

Het Loyal Model geeft jou als professional wat je verdient. We werken met het 70/30 model omdat we geloven dat transparantie en eerlijkheid belangrijk zijn in de relatie tussen Loyal Interim en onze professionals. Jij, als professional, maakt het verschil voor de opdrachtgever en daarom geven wij je waar je recht op hebt.

Als ons 70/30 model nieuw voor je is kan het zeker in het begin wat wennen zijn. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt aan de hand van verschillende uurtarieven. Zo krijg je een realistisch beeld van wat je ongeveer verdient als professional bij Loyal Interim. 70/30 betekent niet dat jij 70% netto op je bankrekening ontvangt. Dit is het bruto bedrag waar alle premies, lasten en benodigdheden om je werk te doen vanaf gaan. Ik hoor je denken, dan kan ik net zo goed gaan freelancen. Dat kan, maar ons model biedt een aantal significante voordelen ten opzichten van freelancen die je hier terugleest.

In deze berekening gaan we uit van 228 werkzame dagen per jaar. Hierbij houden we rekening met feestdagen en vakanties. Natuurlijk kunnen aan dit voorbeeld geen rechten ontleend worden. Dit moeten we er toch even bij zeggen. In ons model zit altijd een vast salariscomponent dat je altijd krijgt, ook als je niet op opdracht zit. Daarnaast maken we gebruik van een variabel component gekoppeld aan je declarabiliteit, hierover schreven we al eerder dit artikel.  Als je wilt weten hoe het model voor jouw unieke situatie werkt raden we je aan om direct contact op te nemen met een van onze corporate recruiters.

Neem contact opNeem contact op

Voorbeeld 1

Dirk is 26 en is bezig aan zijn tweede baan na zijn afstuderen. Hij is afgestudeerd jurist en werkt als Loyal voor de Belastingdienst. Hij rijdt geen auto maar krijgt een compensatie voor het OV. Het uurtarief dat Loyal Interim factureert voor Dirk is 50,-.

Voorbeeld 2

Lisa is 32 en werkt voor Loyal als KYC Analist bij een Nederlandse grootbank. Ze least een Ford Fiësta. Ze kiest voor een lager basis salaris en krijgt daarmee automatisch een hoger variabel component. Haar jaarbonus is daardoor in verhouding hoger dan die van Selma uit voorbeeld 3. Het uurtarief dat Loyal Interim factureert aan deze grootbank voor de expertise van Lisa is 75,-.

Voorbeeld 3

Selma is 36 en werkt als data engineer op een groot project voor Defensie. Ze is hier al een aantal jaar in dienst en heeft in uurtarief en ervaring mooie stappen gemaakt. Ze rijdt een elektrische auto en ontvangt liever maandelijks een hoger salaris en spaart minder variabel inkomen op. We rekenen voor Selma een uurtarief van 100,-.

loyal rekenmodel

loyal rekenmodel

loyal rekenmodel

Het is tijd dat jij krijgt wat je verdient

Wil je weten wat hoe jouw persoonlijke model eruit komt te zien?
Neem dan hier contact met ons op.