Blog

De 3 grote voordelen van het Loyal Model

Bij Loyal Interim werken we met het Loyal model. Een model dat ervoor zorgt dat je echt krijgt wat je verdient. Loyals ontvangen namelijk 70% van wat we in rekening brengen bij de klant. Dat is veel meer dan je gewend bent bij traditionele dienstverleners. Hiermee bieden we een hybride model dat de vrijheid van freelancen combineert met de zekerheid van een vaste baan. Een beetje het beste van twee werelden.

Ten opzichten van freelance zijn er 3 grote voordelen. Dit zijn belangrijke overwegingen wanneer je de keuze maakt om met Loyal Interim aan de slag te gaan. Zo belangrijk dat we hier ook de kernwaarden van Loyal Interim zelf op gebaseerd hebben.

Voordeel 1: WE SHARE
Als Loyal ontvang je een vast salaris en ben je altijd verzekerd van inkomen.

Je bent in vaste dienst bij Loyal Interim. Daarmee krijg je op een vast moment in de maand (rond de 24e) een salaris gestort op je rekening. Dit staat los van je aantal declarabele uren in de maand. Dit krijg je ook als je onverhoopt een keer niet op opdracht zit of een maand minder declarabel bent. Dit vaste salaris maakt het bijvoorbeeld ook mogelijk een hypotheek aan te vragen.

Wanneer je wel op een opdracht zit krijg je hier maandelijks nog een schepje bovenop. Zo zijn wij dus eerlijk en open over de verdiensten en krijg jij dubbel en dwars wat je verdient.

Voordeel 2: WE CARE
Als Loyal heb je niet te maken met gedoe en moeilijke eisen

Freelancen klinkt leuk, maar de papierwinkel en wetten waar je aan moet voldoen zijn lastig en vaak heb je er helemaal geen zin in. Overal aan voldoen belemmert je van het werk doen dat je echt heel erg leuk vindt. Omdat je als Loyal bij ons in vaste dienst bent is dit voor jou niet van toepassing, wij zorgen voor de papierwinkel, verzekeringen en pensioen. Jij kunt je volledig richten op dat waar je echt goed in bent.

Voordeel 3: WE ACHIEVE
Meegroeien met jouw ambitie

Als freelancer is het soms moeilijk om tijd vrij te maken voor groei en ontwikkeling. Loyals zijn onderdeel van een breed netwerk aan specialisten met de juiste kennis. Naast deze interne kennis en ervaring motiveren we je om via trainingen en opleidingen jezelf constant te verbeteren en organiseren we evenementen die je als professional verder helpen. Alle tijd en rust om je verantwoordelijkheid te pakken en stappen te blijven maken in je carrière.

Natuurlijk zijn dit niet de enige voordelen van werken voor Loyal Interim. Als je meer wilt weten mag je onderstaand formulier invullen. Een van onze corporate recruiters beantwoord al je vragen.

Daarnaast kan je ook een kijkje nemen bij onze vacatures.

LOYAL vs FREELANCE

LOYAL vs FREELANCE

LOYAL vs FREELANCE

Wil jij ook krijgen wat je verdient?

Neem contact met ons op.