Blog

4 manieren waarop je People Manager je helpt in je CDD carrière

#1 Ze zorgen dat jij happy in je werk bent

We beginnen met misschien wel de voornaamste functie van de people managers: om te zorgen dat jij zo happy mogelijk in je werk bent. Vanaf je start bij Loyal Interim zijn ze er voor je: ze helpen je om goed te ‘landen’ bij een nieuwe opdracht en creëren een open environment. Een omgeving waarin je continu terugkoppeling kan geven, aan de bel kan trekken of aan kan geven wat voor jou belangrijk is.

En niet alleen als het goed gaat, maar juist ook als het slecht gaat. Zit je niet goed op je plek bij je opdrachtgever? Werk je niet fijn in je huidige team of past het bedrijf toch niet echt bij je? Je people manager is er om jouw belangen te behartigen en zorgt ervoor dat jij nooit in een rol hoeft te blijven waarin jij niet gelukkig bent. Met oprechte interesse en passie, want ze vinden het geweldig om een toevoeging te kunnen zijn aan jouw carrière.

#2 Ze helpen bij het vormgeven van je droomcarrière

Een manier waarop je people manager zorgt dat jij happy bent en blijft, is door je te helpen bij het uitstippelen en realiseren van je droomcarrière. Binnen Customer Due Diligence zijn er verschillende duidelijke paden die je kunt bewandelen. Zo groei je van junior analist naar medior en senior functies, ga je aan de slag als quality checker en bereik je vervolgens de top in team lead, coach, trainer of specialist functies.

Om naar een volgende stap op de ladder te klimmen, zijn er bekende targets vanuit de opdrachtgevers. Deze kun je zien als intern vastgestelde KPI’s, zoals het verwerken van een specifiek aantal dossiers per maand of een bepaald level van verantwoordelijkheid kunnen dragen. Of je nu na 2 jaar wil switchen van specialisme of na 10 jaar nog steeds happy bent bij je huidige opdrachtgever; je people manager kijkt met jou naar je CDD carrière zoals jij die voor je ziet. Vervolgens helpt hij of zij je om deze stap voor stap te realiseren, en dat brengt ons bij het volgende punt.

#3 Ze ondersteunen je in je ontwikkeling

Wil je carrière maken, dan is het belangrijk om je kennis te vergroten en (persoonlijke) competenties te ontwikkelen. Maar wat voegt nou écht waarde toe aan je carrière? Hoe word je zo interessant mogelijk voor die next-level functie? Je people manager helpt je hierbij door een schakel te zijn met je opdrachtgever. Zo wordt het concreet wat je kunt doen om te verbeteren – en wat daar tegenover staat.

Ook heeft je people manager een helikopterview over het bedrijf en vakgebied, en de onderscheidende competenties die op dat moment relevant zijn. Hij of zij kan je adviseren op het gebied van opleidingen, organiseert kennissessies en events en verbindt je aan de juiste kennispartners, zodat jij je keuzebudget optimaal inzet. Zo kun je op jouw manier doorontwikkelen.

#4 Ze helpen je met praktische zaken

Wil je vakantie of verlof aanvragen? Vraag je je af hoe je laatste salarisstrookje is opgebouwd? Lukt het niet om je uren te registreren (of heb je een reminder nodig om die laatste uren bij te werken 😉 )? Het zijn allemaal praktische zaken, waar je zelf het liefst niet teveel uren aan kwijt bent. Je people manager staat daarom klaar om je vragen of struggles snel op te lossen, zodat jij je gewoon kunt focussen op het werk waar je blij van wordt.

Je people manager ondersteunt je every step of the way in je carrière als CDD analist. Als schakel met je opdrachtgever, heeft hij of zij altijd jouw belang als voornaamste prioriteit. Om te zorgen dat jij happy bent en goed op je plek zit in je opdracht. Heb je interesse in een carrière als CDD analist bij Loyal Interim? Solliciteer hier voor het CDD traineeship of bekijk de vacatures.

Everyone's connected but no one is connecting

Everyone's connected but no one is connecting

Everyone's connected but no one is connecting

Wil jij ook meer focus op jou way of living?

Neem contact met ons op.