Blog

Persoonlijke begeleiding, maximale ontwikkeling

Het komt wel eens voor dat wij rollen aanbieden waarbij Loyal professionals voorstelt binnen een groter project. Dat gaat in onze sector vaak zo. Het totale project bestaat misschien wel uit 150+ professionals. Er is geen enkele partij in Nederland die dit gemakkelijk en snel helemaal zelf invult. Daarom bieden meerdere partijen professionals aan om aan het totaal aantal benodigde professionals te komen. Wij doen vaak mee in deze projecten en dat biedt Loyals een aantal voordelen.

  • Unieke rollen voor ambitieuze professionals
    Het is ons doel om voor 2030 te groeien naar 1000 Loyals die ons met een 9+ beoordelen. Om ambitieuze professionals uit te dagen bieden we de tofste projecten bij de meest toonaangevende opdrachtgevers. Grote Nederlandse organisaties die het verschil maken zodat jij je steentje bij kunt dragen. Door actief samen te werken met andere partijen stellen we onszelf in staat om jouw als professional rollen aan te bieden die echt een verschil maken. Zo zie je dat we onlangs nog grote aanvragen hebben vervult voor vertrouwde partners als Deloitte, Headfirst, de Belastingdienst en de Tweede Kamer. Dit zijn opdrachten die ertoe doen. Opdrachten waar je als volledig zelfstandige niet tussen komt.

 

  • Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling op maat
    Daarnaast stelt deze samenwerking ons ook instaat om de 9+ uit ons doel te garanderen. Dit doen we natuurlijk met ons unieke rekenmodel, onze people managers maar vooral door onze persoonlijke benadering. Werken met deze partners zorgt ervoor dat we toffe opdrachten aanbieden en daarnaast de flexibiliteit en wendbaarheid behouden om onze Loyals persoonlijke hoge service te bieden. Zo blijven we flexibel om veranderingen in de markt snel op te vangen. We houden ons vizier op het zo goed mogelijk begeleiden van onze Loyals. Als Loyal sta je op nummer 1.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet ambitieus zijn. Op termijn zullen we zelf ook mee gaan dingen in de aanvraagprocessen bij steeds grotere projecten. Maar wel pas wanneer we zeker weten dat we kunnen schalen zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit in de relatie tussen ons en onze Loyals. We zeggen niet voor niets dat het succes van elke organisatie begint bij de professional.

Neem contact opNeem contact op

BLIJVEN GROEIEN

BLIJVEN GROEIEN

BLIJVEN GROEIEN

Het is tijd dat jij krijgt wat je verdient

Wil je weten wat hoe jouw persoonlijke carrière kan ontwikkelen?
Neem dan hier contact met ons op.