Blog

Groei realiseren voor een langdurige carrière

Iedereen probeert meer uit zijn of haar dag te halen. Je optimaliseert, zoekt nieuwe technieken, omarmt AI om ervoor te zorgen dat je net dat beetje productiever wordt. Dat je net wat meer werk kunt verzetten. Loyals zijn ambitieuze professionals die ook constant opzoek zijn naar verbetering.

Toch weten we bij Loyal Interim dat niet elke truc werkt en zijn we ons heel erg bewust van de volgende drie waarheden:

Er bestaan geen geheime trucjes en je kunt niet afnijden
Simpele logica. Maar Malcolm Gladwell schreef niet voor niets dat het minimaal 10.000 uur kost om iets echt heel erg goed te kunnen. Onder de spreekwoordelijke motorkap van elke succesvolle atleet, wetenschapper, jurist of ondernemer zie je terug dat ze bereid waren het werk te doen. Je kunt eindeloos zoeken naar honderden trucjes of proberen hier met minder uur hetzelfde te bereiken. Er zijn genoeg zelfhulpgoeroe’s die je hiervan proberen te overtuigen. Maar aan het eind van de rit moet je bereid zijn om het werk te blijven doen. Uren maken om zo je expertise net dat beetje scherper te maken.

Blijf bij de basis
Loyals weten dat de basis heel goed uitvoeren het begin is van elke samenwerking. Door zeker in het begin niet direct teveel hooi op je vork te nemen maar juist de basis ontzettend goed uit te voeren leer je het snelst. Je beheerst de basisprocessen. Je snapt de principes en de gang van zaken bij je opdrachtgever. Pas als je weet hoe de lijnen lopen is het tijd voor meer uitdaging en groei. Je laat je gezicht zien en pakt langzaam meer verantwoordelijkheid. Zorg altijd dat je de basis goed op orde hebt.

Persoonlijke groei = zakelijke groei
Zorg je ervoor dat je up to date blijft met betrekking tot je werk? Slaap je voldoende? Sport je genoeg? Allemaal randvoorwaarden om met meer energie en lekkerder in vel je te werken. De stappen die jij als persoon maakt zie je terug in je werk. Dus als jij groeit, groeit je werk met je mee. Dat is de reden dat die oude scriptie die je ooit schreef destijds heel wat leek. Als je deze nu terugleest snap je niet dat je dit werkelijk zelf opgeschreven hebt. Je groeit en dat zie je terug in alle aspecten. Zorg dus dat je nieuwsgierig blijft en blijf jezelf uitdagen.

carriere

carriere

carriere

Wil jij ook krijgen wat je verdient?

Neem contact met ons op.