Blog

Nieuwe kernwaarden

Een nieuwe uitstraling geeft de ruimte om de kernwaarden eens tegen het licht te houden. Waar staan we nu eigenlijk voor? Is dat nog wel van deze tijd? Passen deze nog bij de ambitie en uitstraling die we voor ogen hebben? Aansluitend met de nieuwe huisstijl hebben we daarom de kernwaarden teruggebracht naar 3 overkoepelende waarden:

We Achieve 🚀
We zijn een ambitieuze club van jonge en vooruitstrevende professionals. Loyals denken in kansen en oplossingen en nemen verantwoordelijkheid. Loyals krijgen het voor elkaar.

We Share 🧐
We zijn open, eerlijk en transparant in alles wat we doen. We delen alles eerlijk en open met elkaar, ook de verdiensten. Dat vinden wij eerlijk. We doen dan ook niet aan dubbele standaarden, kleine letters of dubbele agenda’s. Wij geloven in een open boek.

We Care 👥
We kennen, begrijpen en helpen elkaar. Samen zijn we één Loyal. We doen er alles aan om elkaars werkgeluk te versterken. We gaan zowel intern als extern voor een 9+ ervaring. Dat is hoog, dat weten we. Maar we hebben in punt 1 al aangegeven ambitieus te zijn.

Wat belangrijk is aan deze kernwaarden is dat ze staan voor wie we zijn, maar ons ook scherp houden. Wanneer iets niet aan alle drie de waarden voldoet doen we het niet. Zo kan er best een scenario denkbaar zijn waarin we iets doen waarmee we het wel voor elkaar krijgen maar we daardoor moeten inboeten op eerlijkheid of dit ten kosten gaat van elkaars werkgeluk. Dan kiezen we ervoor het niet te doen. Het is ons morele kompas dat beslissingen stuurt.

VacaturesVacatures

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Wil je meer weten over Loyal Interim?

Neem contact met ons op.