Blog

Kennismaken met: Zakaria

Ik ben Zakaria, geboren en getogen in Rotterdam. Daarnaast ben ik al jaren werkzaam bij de Rabobank. Ik ken de oprichter van Loyal Interim, doordat wij ooit collega’s waren op een project rentederivaten bij de Rabobank. Destijds was hij druk met het opzetten van Loyal Interim, en sprak hij iedereen aan met verhalen over zijn nieuwe concept. Uiteindelijk, bij de lancering van Loyal heb ik hem mijn vertrouwen gegeven en ben ik overgestapt om te werken als Loyal.

Natuurlijk heb ik een andere dynamiek met Loyal dan de gemiddelde professional, omdat ik een persoonlijk band heb. Maar ik ben heel erg tevreden over dit Loyal Interim! Een belangrijk voordeel vind ik dat de beloning bij Loyal Interim, vergeleken met andere detacheerders, op een eerlijke manier gaat. Ik ken veel jongens die bij andere detacheerders zaten, maar toen ze hoorden van Loyal Interim, gelijk enthousiast waren en wilden overstappen.

“Ik ken veel jongens die bij andere detacheerders zaten, maar toen ze hoorden van Loyal Interim, gelijk enthousiast waren en wilden overstappen.”

Daarnaast denk ik dat de waardering die Loyal Interim uitspreekt erg belangrijk is. Hier hoort ook de laagdrempeligheid van Loyal bij. Je hebt goed contact met de medewerkers en doordat dit vaak jonge mensen zijn, zit je ook goed op niveau met elkaar. Ook de laagdrempeligheid van deze groeiende organisatie en het informele wat daarbij hoort vind ik heel fijn werken. Er wordt altijd snel gereageerd en snel een oplossing bedacht als dat nodig is.

Telkens een andere opdracht krijgen, om zo niet in een sleur van werk te komen werkt voor mij heel prettig. Om 20 jaar bij dezelfde werkgever, in dezelfde baan werkzaam te moeten zijn lijkt me niks. Daarom wil ik ook in de toekomst graag bij Loyal Interim blijven werken. Ik heb om het jaar, of om de 2 jaar wel iets anders nodig. Bij de opdracht waar ik nu werkzaam ben zit ik ondertussen wel al 5 jaar, maar heb ik telkens een andere rol. Eerst was ik bijvoorbeeld coördinator rentederivaten voor een lange periode, en momenteel ben ik werkzaak als contact manager rentederivaten. Die afwisseling maakt het heel leuk. Tot slot zit ik ook in een heel leuk team, wat natuurlijk belangrijk is!

Ben jij ook geïnteresseerd bij Loyal Interim te komen werken? Bekijk onze openstaande vacatures.

VacaturesVacatures

Kennismaken

Kennismaken

Kennismaken

Wil jij ook meer focus op jou way of living?

Neem contact met ons op.