Persbericht

Loyal Interim nieuwe stijl

Loyal Interim gaat een nieuwe koers varen en bij deze grote ambities past een nieuwe huisstijl. Deze nieuwe uitstraling stelt ons in staat om verder onze missie te realiseren, de beste service, opdrachten en arbeidsvoorwaarden voor ambitieuze professionals.

Loyal Interim is in 2015 ontstaan vanuit de overtuiging dat detachering een stoffig imago heeft en helemaal niet transparant is. Het idee dat dienstverleners meer verdienen dan de gespecialiseerde professionals was de aanleiding om Loyal Interim te starten.

Wat begon als een goed idee maakte in 2020 een professionaliseringslag. Na het toevoegen van nieuwe business units en de succesvolle integratie van PHIND was er  behoefte om ook onze stijlen samen te smelten. Dit heeft nu geresulteerd in een nieuwe uitstraling.

Nieuwe huisstijl

Het nieuwe logo is fris, ambitieus en gericht op een nieuwe generatie. Loyal Interim is voorvechter van eerlijkheid en transparantie. In onze branche is het niet vanzelfsprekend dat de professional krijgt wat ze verdient. Daar vinden wij wat van.

Bij Loyal geloven we in een eerlijk verdienmodel voor iedereen en niet alleen de happy few. Daarom werken we samen met toonaangevende organisaties en hebben we de beste projecten. In combinatie met een ongeëvenaard netwerk van ambitieuze professionals en persoonlijke begeleiding door onze coaches dagen we de branche uit.

Onze nieuwe huisstijl straalt dit uit.

Pay-off

Aanvullend aan het nieuwe logo en de vernieuwde huisstijl starten we met de tagline: Meer voor professionals. Dit komt samen in drie kernwaarden waarover je hier meer kunt lezen. Met deze nieuwe richting werken we aan de ambitie om de meest gewaardeerde werkgever voor ambitieuze professionals in IT, risk & compliance en legal te worden.

Ons overkoepelende doel is om voor 2030 een netwerk van 1000 Loyals die ons met een 9 of hoger waarderen. Dit is ambitieus, dat weten we. Deze nieuwe uitstraling geeft ons het vertrouwen dat we de nieuwe generatie aanspreken en klaar zijn voor deze volgende stap. Jij ook?

Ambitie

Ambitie

Ambitie

Wil jij ook krijgen wat je verdient?

Neem contact met ons op.