Blog

Kennismaken met: Roel

Wie ben je?
Ik ben Roel ter Horst, 24 jaar oud en sinds 1 april werkzaam bij Loyal Interim als Junior Business Controller. Van oorsprong kom ik uit Groningen maar ik ben opgegroeid in Zetten, een klein dorp in de Betuwe. Sinds 2015 woon ik in het mooie Nijmegen, waar ik ook met veel plezier mijn studietijd heb doorgebracht. In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal en daarbij ga ik naar de wedstrijden van N.E.C. (tenminste, ik ging erheen toen dit nog kon). Daarnaast hou ik van muziek en ben ik bezitter van een groeiende collectie platen variërend van ABBA tot Phil Collins.

Verleden werk
Na mijn studie ben ik in september 2019 begonnen bij de Rabobank, namens een detacheringsbureau heb ik daar anderhalf jaar gewerkt op de afdeling Bijzonder Beheer. Naast intensieve klantgesprekken en dossierbehandeling was er ook ruimte om mee denken over de optimalisatie van de processen; hierdoor was het een erg leerzame en leuke tijd.
“Ik krijg energie van samen met zowel jonge enthousiaste als ervaren collega’s de ambitie delen om te groeien en om beter te worden”

Heden werk
Momenteel ben ik als Junior Business Controller bezig met de rapportagekant van Loyal Interim. Hierbij duik ik met collega’s tot op detailniveau in onze financiële administratie maar kijken we ook naar het grote geheel om tijdig bijsturing te kunnen geven. Deze afwisseling tussen de details en het maken van de vertaalslag van de cijfers geeft mijn werk veel dynamiek en uitdaging, dat is precies waar ik energie van krijg.

Waar krijg jij energie van?
Samen met zowel jonge enthousiaste als ervaren collega’s de ambitie delen om te groeien en om beter te worden. Ik leer elke dag van mijn werk en mijn collega’s en er is alle ruimte om te ontwikkelen in een richting die bij mij past, dat bevalt mij erg goed.

VacaturesVacatures

Kennismaken

Kennismaken

Kennismaken

Wil jij ook meer focus op jou way of living?

Neem contact met ons op.