Blog

Ambitie 2030

De nieuwe stijl gaat hand in hand met nieuwe doelen, ambities en plannen. Waar gaan we heen? Wat willen we bereiken? Hoe gaan we onze hoge ambities waar maken?  Dit jaar gaan we een stap verder. In een nieuw jasje met grotere ambities. Dat wil zeggen dat we blijven doen wat we altijd al deden, dit jaar alleen in een hogere versnelling. Om in het jaar 2030 een community van 1000+ loyals te hebben die ons met een 9+ beoordelen kunnen we niet simpelweg doen wat we altijd al deden.

Onze drie belangrijkste focuspunten voor 2030 zijn:

Community bouwen
Een 9+ scoren is niet makkelijk. We geloven in een heeel hoog service niveau. Iedere Loyal heeft een persoonlijke agent die dag en nacht ze klaar staat. Iemand die naar ze luistert, coacht en ze scherp houdt. Samen maken we gedeelde ambities waar. We stoppen niet bij professionele ambities maar ondersteunen Loyals in life. Dat vergt een persoonlijke aanpak. Want als de beste professionals gelukkig zijn, worden onze klanten dat vanzelf ook.

Verbeterde events
Iedere Loyal is uniek. Daarom gaan we evenementen ook verbeterd insteken in de toekomst. Waar we eerst 4 evenementen per jaar organiseerde, gaan we dat nu vergroten. We streven ernaar maandelijks een relevant event neer te zetten voor onze Loyals. We snappen dat je niet overal bij kunt zijn en doen ons best om een breed aanbod te bieden, verspreid door het land. Zo kun je aanhaken wanneer het onderwerp je aanspreekt. We zien je graag!

Uitdagendere projecten voor nog toonaangevendere opdrachtgevers
Wij geloven dat het succes van organisaties begint bij de professional. De professional maakt het verschil. Door er alles aan te doen om de professional gelukkig en tevreden te houden zullen onze opdrachtgevers dit ook gaan merken. Loyals steken hun kop boven het maaiveld uit en maken echt het verschil op de werkvloer. We weten dat opdrachtgevers dit waarderen en merken dat ze hier naar op zoek zijn. Door deze focus zullen we de komende tijd meer en uitdagendere projecten binnen halen voor écht grote klanten. Jij blij, zij blij. Zo simpel is het.

Loyal richt zich hiermee op de nieuwe generatie professionals. Het is namelijk tijd dat de onze manier van werken mee gaat met deze nieuwe generatie. Openheid, eerlijke arbeidsvoorwaarden en persoonlijke begeleiding zijn daarbij essentieel om deze nieuwe generatie te voorzien van de ultieme balans. Dat is voor ons vanzelfsprekend, in onze branche nog niet. Benieuwd wat Loyal voor je kan doen?

Meer wetenMeer weten

Ambitie

Ambitie

Ambitie

Wil jij ook meer focus op jou way of living?

Neem contact met ons op.