Blog van Simon Albarda

Wie ben je?

Hoi! Ik ben Simon, 37 jaar oud, en afgelopen 1 april had ik het voorrecht om bij Loyal Interim aan boord te mogen stappen. Samen met Bibi en onze zoons Tije en Hesse woon ik in het Brabantse Vught. Daarmee woon ik op een steenworp afstand van het kantoor van Loyal Interim. Het is lang geleden dat ik de luxe had om op mijn fiets naar mijn werk te kunnen. Met het voorjaar en de zomer op komst iets waar ik zeker met regelmaat gebruik van zal maken.

Mensen om mij heen omschrijven mij als een bourgondische kerel, iemand die houdt van de ‘mooie dingen van het leven.’ Ik hou van koken en geniet ervan om thuis vrienden en familie te ontvangen en het hen naar hun zin te maken. Niet geheel toevallig heb ik een achtergrond aan de Hotelschool Den Haag, gastvrijheid en dienstverlening zijn me dan ook met de paplepel ingegoten.

“Wat die 2 verschillende organisaties met elkaar gemeen hadden? Bij beiden waren het ambitieuze, talentvolle en bovenal gedreven mensen die het verschil maakten.”

Verleden werk

Na de Hotelschool en een korte carrière binnen de hospitality sector ben ik in 2010 de wereld van arbeidsbemiddeling ingerold. Inmiddels heb ik dus ruim 10 jaar ervaring op het gebied van detachering. Die ervaring heb ik mogen opdoen binnen zowel een grote corporate omgeving, als bij een snelgroeiende, ambitieuze challenger in de sector. Wat die 2 verschillende organisaties met elkaar gemeen hadden? Bij beiden waren het ambitieuze, talentvolle en bovenal gedreven mensen die het verschil maakten.

Heden werk

Bovengenoemde kenmerken kwam ik vooral ook tegen toen ik in aanraking kwam met Loyal Interim. Wat me vooral aanspreekt is de verfrissende kijk die dit bedrijf op detachering heeft. Eerlijk en transparant, je krijgt immers wat je geeft. Ik ben er dan ook trots op dat ik deel mag uitmaken van deze mooie organisatie.

Binnen Loyal Interim ga ik me primair bezighouden met het opzetten en uitbouwen van de business unit IT. Een groot deel van de afgelopen 10 jaar heb ik mij al gericht op detachering van IT-professionals. Het is een sector waar ik enorm veel energie van krijg, niet in de laatste plaats omdat technologie en innovatie binnen organisaties vrijwel altijd hand in hand gaan met elkaar.

“Wat me vooral aanspreekt is de verfrissende kijk die dit bedrijf op detachering heeft. Eerlijk en transparant, je krijgt immers wat je geeft.”

Toekomstvisie

Als uitdager van de bestaande status quo binnen een branche moet je een soort ‘champions league’ mentaliteit in je DNA hebben zitten. Dat moet door het hele bedrijf voelbaar zijn en iedereen moet met die mindset met zijn eigen vakgebied bezig willen zijn. Dat geldt voor de professionals die dagelijks aan het werk zijn bij onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor onze interne organisatie. Van recruitment en business development, tot aan finance en operations, van receptioniste tot aan CEO.

Doen wat je belooft en altijd je best doen om die verwachtingen te overtreffen.

Klanten, kandidaten, partners en leveranciers, allemaal moeten ze in alles waarin ze met Loyal Interim in aanraking komen, ervaren dat dit bedrijf zich ten doel stelt om de beste detacheerder van Nederland te zijn.

Waar krijg je energie van?

Mensen die bereid zijn om altijd die extra stap te zetten om hun doelen te bereiken en de ander te helpen. Dat is wat mij betreft onlosmakelijk verbonden met loyaliteit en die mindset kom ik bij Loyal Interim ook zeker tegen.

04/02 12:39

Blog van Jan Laurens

Commercieel manager Jan Laurens vertelt over zijn toekomst bij Loyal Interim!

Lees verder

04/02 12:39

Blog van Ruud Robeerst

Ruud Robeerst - Bedenker van het concept vertelt over de oprichting van Loyal Interim.

Lees verder

04/02 12:39

Blog van Yke

Commercieel directeur Yke vertelt over zijn toekomst bij Loyal Interim!

Lees verder

04/02 12:39

De weg naar onze Gouden Gazelle 2020!

Wauw! Dit jaar wint Loyal Interim de Gouden Gazelle 2020. Ruud, oprichter van Loyal Interim, vertelt wat zijn eerste reactie was!

Lees verder