Blog van Nick

Hoi! Ik ben Nick, 25 jaar en ik kom uit Haaren. Nee niet het Haren van Project X, maar het rustige en kleine dorpje tussen Tilburg en Den Bosch. Hier woon, voetbal en vermaak ik me nu al bijna 20 jaar. Ik sport graag, maar mijn gezonde leefstijl wissel ik graag af met een festival of feestje wanneer het even kan.

Hoe ben ik bij Loyal Interim terecht gekomen?

Na het VWO heb ik gekozen voor de praktische leerweg en heb ik op Avans Hogeschool in Den Bosch de studie Bedrijfskunde MER gevolgd. Vanuit deze stap ben ik naar de Universiteit van Tilburg gegaan en heb ik de pre-master en Master Strategic Management afgerond. Door deze brede commerciële opleidingen en de achtergrond van mijn ouders als ondernemers wist ik in welke richting ik mijn job wilde gaan zoeken. Zoals velen in het recruitment vak ging ik op zoek naar iets met mensen, het contact met klanten, het boeken van financiële successen en een gave, dynamische club, met leuke borrels uiteraard!

Na verschillende afspraken en LinkedIn-gesprekken bleven er uiteindelijk twee recruitmentpartijen in Den Bosch over. Op basis van de fijne cultuur, de meeloopdag en met name het onderbuikgevoel ben ik voor Loyal Interim (destijds PHIND) gegaan. Daar heb ik geen spijt van gekregen! De eerste periode kostte veel energie, maar leverde ook enorm veel energie op. De trainingsdagen waarin zowel het recruitment vak als de wereld van IT nieuw zijn waren pittig. Juist doordat je hierdoor merkt dat je letterlijk met de dag meer kennis en vaardigheden op doet zorgt voor een adrenaline boost. De eerste drie maanden zijn voorbij gevlogen. Door de leuke collega’s en het groeipad dat er ligt ben ik nog altijd zeer tevreden met mijn keuze.

Mijn rol

De eerste paar maanden heb ik de rol van 360 graden recruiter ingevuld, waarbij ik zowel met de kandidaten als de klanten in contact stond. Ik was hier dus verantwoordelijk voor het binnenhalen van de vacatures binnen mijn regio en tegelijkertijd voor het invullen hiervan.

Momenteel zit ik in team Sales en help ik onze IT-professionals de arbeidsmarkt op. Ik ben verantwoordelijk voor zowel het onderhouden als uitbouwen van ons netwerk aan partners.

Sinds PHIND zich bij Loyal Interim heeft gevoegd zijn we in twee sectoren actief, namelijk Finance en IT. Ik focus me net als in mijn tijd bij PHIND nog steeds op onze IT-professionals. Mijn expertise binnen het software development is .NET. Dit is een backend taal waar developers in programmeren. Samen met mijn team zorgen we ervoor dat de software developers zich kunnen focussen op leuke opdrachten en dat zij eerlijk worden beloond voor hun inspanningen.

Wil je meer weten over Loyal Interim of de wereld van IT? Ik ga graag met je in gesprek! Laat het me weten via 06-22346638 of n.vugts@loyalinterim.nl

12/10 12:52

Blog van Julia

Dit is Julia! Fulltime recruiter binnen de business unit financiële dienstverlening bij Loyal Interim. Lees in haar verhaal over haar werkzaamheden bij Loyal!

Lees verder

12/10 12:52

Blog van Simon Albarda

Lees hier de blog van Simon! Simon start als Commercieel Manager bij Loyal Interim en vertelt kort over zijn verleden, heden en toekomstvisie!

Lees verder

12/10 12:52

Open zijn over wie wat verdient. Logisch toch?

Het wetsvoorstel van de Europese Commissie waarin binnen nu en twee jaar bedrijven verplicht worden om volledig transparant te zijn over de beloning van medewerkers is onlangs gepresenteerd. Het ondernemershart van Ruud ging hier sneller van kloppen. Lees in deze blog waarom!

Lees verder