Blog van Naomi

Hoi! Mijn naam is Naomi de Fouw, ik ben 23 jaar oud en werkzaam als Junior Business Controller bij Loyal Interim!

Bijna twee jaar geleden begon mijn verhaal bij Loyal Interim toen ik als medewerker van de afdeling Finance & Control het bedrijf leerde kennen. Net als veel van mijn collega’s nu ben ik hier begonnen als werkstudent. Ik heb mijn Bachelor behaald aan de Universiteit van Tilburg waarna ik afgelopen zomer ben afgestudeerd aan Erasmus University in Accounting & Financial Management. Helemaal uitgestudeerd ben ik nog niet want ik ben nog bezig met het behalen van mijn Certified Management Accountant titel.

Mijn werkzaamheden zijn eigenlijk heel divers; zo heb ik afgelopen jaar alle verschillende vormen van onze arbeidsovereenkomsten gereviewd maar heb ik ook bijgedragen aan de optimalisatie van het maandafsluitingsproces.


Het was heel leuk om het bedrijf de afgelopen jaren de transitie van start-up naar scale-up te zien maken en daar op verschillende manieren aan bij te dragen. Waar mijn werkzaamheden twee jaar geleden voornamelijk administratief waren, zijn deze nu vooral gericht op rapportering en procesoptimalisatie. Het leuke aan mijn functie bij Loyal is dat ik niet alleen financiële vraagstukken behandel maar me ook regelmatig mag bemoeien met HR- of legal gerelateerde kwesties. Mijn werkzaamheden zijn eigenlijk heel divers; zo heb ik afgelopen jaar alle verschillende vormen van onze arbeidsovereenkomsten gereviewd maar heb ik ook bijgedragen aan de optimalisatie van het maandafsluitingsproces. Een project waar we nu druk mee zijn is de implementatie van een nieuw systeem waarin wij de salaris- en financiële administratie gaan voeren. Een erg leuk en leerzaam project waar we de komende maanden onze handjes wel aan vol hebben!

Er wordt naar je geluisterd en als je goede ideeën hebt ben je vrij om deze zelf uit te voeren.

Wat fijn is aan werken bij (en via) Loyal is dat je echt serieus genomen wordt, óók als werkstudent of starter. Er wordt naar je geluisterd en als je goede ideeën hebt ben je vrij om deze zelf uit te voeren. Je hebt de vrijheid om zelf invulling te geven aan de rol die je hebt en als je iets wil is er (bijna) altijd een mogelijkheid om het te realiseren!

12/14 13:14

Blog van Vivian

Onze Recruitment Coördinator vertelt over haarzelf en haar werkzaamheden bij Loyal Interim.

Lees verder

12/14 13:14

De weg naar onze Gouden Gazelle 2020!

Wauw! Dit jaar wint Loyal Interim de Gouden Gazelle 2020. Ruud, oprichter van Loyal Interim, vertelt wat zijn eerste reactie was!

Lees verder

12/14 13:14

Blog van Simon Suesan

Wij spraken Simon Suesan over zijn ervaringen en ondernemerschap. Ervaringen zoals het zien en herkennen van studenten die na hun studeren in een zwart gat vallen. Moeilijke keuzes betreft hun toekomst moeten gemaakt worden, maar waar baseer je die nou op?

Lees verder