Blog van Lotte

Hi allemaal, mijn naam is Lotte. Ik ben 22 jaar en woonachtig in Eindhoven. Hier woon ik met mijn vriend en onze kitten Snackie! Afgelopen maand heb ik mijn bachelor Psychology and Technology behaald aan de Technische Universiteit van Eindhoven en vanaf deze maand ga ik fulltime aan de slag bij Loyal!

Kansen en mogelijkheden

Tijdens mijn studie was ik op zoek naar een relevante bijbaan waarbij ik veel zou leren, waar ik veel verantwoordelijkheid zou krijgen én waar ik relevante ervaring kon opdoen voor mijn verdere carrière. Al snel kwam ik bij Loyal Interim terecht. De samenwerking van Loyal Interim met mijn studievereniging en de vacature voor E-Recruiter maakte me direct enthousiast!

Al snel nadat ik had gesolliciteerd mocht ik op gesprek en werd ik aangenomen, enorm leuk! Het was zelfs zo leuk dat ik na 3 maanden bij Loyal Interim solliciteerde voor een fulltime dienstverband. En nu na 5 maanden te hebben gewerkt als E-Recruiter ga ik aan de slag als Fulltime Recruiter bij Loyal Interim!

“Deze job geeft mij enorm veel energie omdat je veel verantwoordelijkheid en vrijheid hebt, en daarnaast ook echt een steentje bijdraagt aan het succes en de groei van Loyal Interim.”

Bijdragen aan succes

Mijn werk als Recruiter bestaat vooral uit het werven van kandidaten via LinkedIn voor onze opdrachtgevers, telefonisch kennismaken met de kandidaten en hen uiteindelijk aanbieden bij de klant. Dit doe je deels zelfstandig, maar je hebt ook veel contactmomenten met het recruitment team. Deze job geeft mij enorm veel energie omdat je veel verantwoordelijkheid en vrijheid hebt, en daarnaast ook echt een steentje bijdraagt aan het succes en de groei van Loyal Interim.

Vanaf deze maand ga ik dus fulltime aan de slag bij Loyal Interim als Recruiter. In deze rol ga ik voornamelijk bijdragen aan het matchen van Loyals op het gebied van Business IT & Data. In mijn studie heb ik hier zelf ervaring in opgedaan en heb ik daar veel affiniteit mee. Ik ga vooral aan de slag met de werving van nieuwe Loyals voor de opdrachten binnen IT en ik zal hen begeleiden tijdens hun opdrachten bij Loyal Interim. Een leuke nieuwe uitdaging dus!

Groeien met Loyal Interim

Waar ik vooral naar uitkijk is het meemaken van de groei van Loyal Interim de komende tijd. We hebben een onwijs gedreven team en zijn daardoor flink aan het groeien! Ik denk dat het enorm waardevol is om onderdeel uit te maken van deze groei, en daarnaast ook van dichtbij verschillende transities mee te maken. Zo ook de transitie van de nieuwe unit Business IT & Data die eraan zit te komen. Dit zie ik dan ook zeker als een kans op een vliegende start van mijn carrière!

“Iedereen heeft echt het zogeheten ‘Loyal DNA’: we zijn snel, slim, open, echt en willen graag impact maken.”

Waarom Loyal?

Wat ik zo ontzettend waardeer aan Loyal Interim is het team. Iedereen heeft echt het zogeheten ‘Loyal DNA’: we zijn snel, slim, open, echt en willen graag impact maken. Iedereen is zeer gedreven en zo inspireren we elkaar ook weer. Dit maakt het een onwijs leuke en leerzame plek om te werken waar iedereen een kans krijgt!

Meer weten?

Al met al heb ik zin in mijn nieuwe uitdaging en kijk ik er naar uit JOU te helpen aan jouw nieuwe uitdaging! Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je enthousiast om te groeien met Loyal? Schroom dan niet contact op te nemen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw toekomst!

07/02 11:58

Blog van Naomi

Collega Naomi vertelt over haar ervaringen en groei binnen Loyal Interim.

Lees verder

07/02 11:58

Blog van Ruud Robeerst

Ruud Robeerst - Bedenker van het concept vertelt over de oprichting van Loyal Interim.

Lees verder

07/02 11:58

Blog van Vivian

Onze Recruitment Coördinator vertelt over haarzelf en haar werkzaamheden bij Loyal Interim.

Lees verder