Hi there!

Ben jij een echte merken-bouwer? Wil jij creativiteit en marketing inzetten om een va de snelst groeiende bedrijven op de kaart te zetten? Kan jij mensen meenemen in een verhaal en weet jij fans te creëren? Dan zoeken wij jou?

Wie ben jij?

Als Marketing Strateeg ben je verantwoordelijk voor de marketingstrategie en het merkbeeld van Loyal Interim. Jouw doel is om Loyal op de kaart te zetten als één van de meest geliefde dienstverleners van Nederland.

Jij kan een merkstrategie bedenken, uitwerken en laten leven binnen de organisatie. Hierin ben jij niet alleen gestructureerd, maar kan jij met jouw enthousiasme ook mensen meenemen in het verhaal en jouw visie. Van grote events tot creatieve content, en van masterclasses tot een waanzinnige onboarding voor nieuwe Loyal: Jouw projectagenda stroomt over, maar jij hebt je prioriteiten altijd helder. En dit doe je niet alleen, je werkt namelijk samen met verschillende directieleden en maakt gebruik van externe partijen voor ondersteuning.

Tot slot bekijk je alles vanuit een commerciële blik. Je begrijpt dat jouw rol ook bijdraagt aan commerciële resultaten en belicht alles daarom vanuit een ondernemende blik.

Wie zijn wij?

Loyal Interim is een innovator en vernieuwer binnen de detacheringswereld en is geboren vanuit de onvrede dat deze markt niet transparant is. Loyal Interim gelooft dat transparantie centraal staat in de toekomst van modern werkgeverschap. Wij hebben daarom een uniek concept waarbij radicale transparantie en wederzijdse loyaliteit centraal staan. Mede door onze visie gaan we als een raket waardoor organisaties als ING, Belastingdienst en Jumbo professionals inhuren via ons. We zijn van plan om aankomende tijd van 140 naar 500 professionals te groeien. Dit doen we met een missie om de leukste dienstverlener van Nederland te worden.

Wat bieden we?

Een leuke baan!

We bieden je een uitdagende kans om bij te dragen aan het succes van Loyal Interim. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar daar staat ook een goed salaris, veel vrijheid en flexibiliteit tegenover. Je bent niet bang om een extra stap te zetten om je doelen niet alleen te halen, maar juist te overtreffen.

Loyaliteit

Wij geloven in loyaliteit. Dit uit zich in verschillende vormen, maar belangrijk is de loyaliteit naar elkaar toe. Wij bieden een hecht en gedreven team dat voor elkaar door het vuur gaat. Naast inspanning geloven we ook sterk in ontspanning. Wij vieren onze grote en kleine successen dagelijks en sluiten iedere week af met een vrijmibo.

Goede begeleiding

Wij ontmoeten elkaar graag op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar zijn hybride ingericht. Thuiswerken waar dat handig of nodig is kan gewoon. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid binnen een ondernemende omgeving waarbij je altijd op je collega’s kunt bouwen en veel van elkaar kunt leren.

Functie eisen

Opleiding

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding;

Kennisgebied

Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
Je hebt ervaring met content marketing;
Het is een pré als je ervaring hebt bij een creatief bureau of met het uitwerken en implementeren van creatieve concepten;

Jij

Je bent creatief en sterk op het gebied van copy;

Mindset

Je bent zelfstandig, gedreven en ambitieus. Daarnaast kun je goed presteren onder druk en ben je flexibel en accuraat.

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam van Loyals? Solliciteer dan direct door jouw motivatie en cv te mailen naar hr@loyalinterim.nl!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 1.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.