Business Unit Manager Sociaal Domein

Als ervaren en gedreven Business Unit Manager Sociaal Domein ben je bij Loyal Interim verantwoordelijk voor het (verder) uitbouwen, door ontwikkelen, onderhouden en aansturen van de Business Unit Sociaal Domein.

Jouw uitdaging zit onder andere in het verder uitbouwen van ons klantenbestand binnen het sociale domein. Momenteel werken er 50+ interimmers & Loyals bij verschillende opdrachtgevers in Nederland.

In beginsel zullen commerciële werkzaamheden de boventoon voeren, om aan de klantkant onze exposure verder te vergroten. Dit zal vervolgens moeten leiden tot een groot aantal preferred supplierships en het bemiddelen/detacheren van Loyals op interessante opdrachten binnen het sociale domein.

De functie

Jij signaleert commerciële kansen op de markt, weet binnen je netwerk ingangen te vinden bij diverse overheidsinstellingen en kan deze kansen omzetten in opdrachten voor onze interimmers binnen Loyal. Je bent een natuurlijke leider/ bezit over leidinggevende kwaliteiten, je bent initiatief- en ondernemend van aard. Daarnaast staan loyaliteit en transparantie, de kernwaarden waar wij als organisatie voor staan, bij jou hoog in het vaandel.

Wat bieden we?

Resultaat

De ruimte om het verschil te maken en mee te bouwen aan zichtbare resultaten en een rol als sparringpartner binnen het managementteam.

Cultuur

– Een dynamische werkomgeving waar je in contact staat met de top van het bedrijfsleven;
– Veel eigen verantwoordelijkheid en de mooie kanten van een ambitieuze organisatie;
– Ondernemende omgeving waar je direct samenwerkt met de aandeelhouders en de directie.

Arbeidsvoorwaarden

Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, namelijk alles wat je nodig hebt om zorgeloos te kunnen werken, zoals een auto, telefoon en een laptop van de zaak.

Functie eisen

Opleiding

HBO of WO-diploma;

Ervaring

> Ervaring in Sales binnen de overheid en/of arbeidsbemiddeling is een harde eis.

Trackrecord

Met jouw hands-on mentaliteit ga je voorop in de strijd;

Mindset

Dynamisch, Enthousiast, Teamspeler en zelfstarter met veel energie. Kan niet, bestaat niet!

Dienstverband

Je bent 40 uur per week beschikbaar,

Wil jij Loyal worden?

Upload je cv en motivatie in twee minuten, dan nemen wij binnen
één werkdag contact met je op. Goede deal, toch? Tot snel!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.