Business Unit Manager Sociaal Domein

Loyal Interim is een groeiende, dynamisch en jonge organisatie. Ben jij een natuurlijke leider, initiatiefrijk en ondernemend van aard? Staan loyaliteit en transparantie, de kernwaarden van onze organisatie, bij jou hoog in het vaandel? Dan zoeken wij jou!

Momenteel werken er meer dan zestig Loyals bij verschillende opdrachtgevers in Nederland. Jouw uitdaging als Business Unit Manager is onder andere het verder uitbouwen van ons klantenbestand binnen het sociale domein.

De functie

Als ervaren en gedreven Business Unit Manager Overheid ben je bij Loyal verantwoordelijk voor het uitbouwen, doorontwikkelen, onderhouden en aansturen van de Business Unit Overheid.

In beginsel voeren commerciële werkzaamheden de boventoon, om aan de klantkant onze exposure te vergroten. Je signaleert commerciële kansen op de markt, vindt binnen je netwerk ingangen bij diverse overheidsinstellingen en zet kansen om in opdrachten voor onze Loyals.

Wat bieden we?

Impact

De ruimte om het verschil te maken en mee te bouwen aan zichtbare resultaten en een rol als sparringpartner binnen het managementteam. Je krijgt daarnaast alle ruimte om je eigen onderneming binnen onze onderneming te runnen.

Cultuur

– Een dynamische werkomgeving.
– Veel eigen verantwoordelijkheid binnen een ambitieuze organisatie.
– Ondernemende omgeving waar je direct samenwerkt met de aandeelhouders en de directie.

Arbeidsvoorwaarden

Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Alles wat je nodig hebt om zorgeloos te kunnen werken, zoals een auto, telefoon en een laptop van de zaak. Ook een exitregeling is onderdeel van ons arbeidsvoorwaardenpakket.

Functie eisen

Opleiding

HBO of WO-diploma;

Ervaring

– Ervaring binnen overheidsland is een pre.
– Ervaring met aanbestedingen is een pre.

Karakter

Dynamisch, enthousiast, teamspeler en zelfstarter met veel energie. Met jouw hands-on mentaliteit ga je voorop in de strijd. Kan niet bestaat niet!

Dienstverband

Je bent 40 uur per week beschikbaar,

Wil jij Loyal worden?

Upload je cv en motivatie in twee minuten, dan nemen wij binnen
één werkdag contact met je op. Goede deal, toch? Tot snel!

  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.