Voor opdrachtgevers

Loyal Interim komt graag in contact met opdrachtgevers die behoefte hebben aan gemotiveerde kandidaten voor een vaste baan of tijdelijke opdracht. 

Wij realiseren ons dat jij ontlast wil worden, alles direct goed geregeld. Dit realiseren wij door in ons achterhoofd te houden dat ook de opdrachtgever meer verdeint. Zeven voorbeelden waarin wij ons onderscheiden van andere partijen. 

1. Je krijgt je verdiende loon

Een eerlijke vergoeding leidt tot een hogere tevredenheid van kandidaten. Dit resulteert in bijvoorbeeld in een aantoonbaar lager ziekteverzuim. 

2. Je ontvangt persoonlijke aandacht

Contact met één contactpersoon die jouw organisatie écht leert kennen. Wij kijken verder dan de vacature, maar kijken naar het karakter dat past binnen jouw team. 

3. Je profiteert van een transparante bedrijfsvoering

Geen kleine lettertjes in contracten. Medewerker zijn bijvoorbeeld na een jaar gratis over te nemen. 

4. Wij denken aan jouw toekomst

Verwacht jij over twee maanden krapte op de werkvloer, dan zorgen wij dat er kandidaten klaar staan die direct inzetbaar zijn. 

5. Je hebt veel keuzemogelijkheden

We bouwen samen met jou aan een evenwichtige teamsamenstelling. Liever enthousiaste starters of toch kandidaten met veel ervaring?

6. Er staat altijd iemand voor je klaar

Jouw vaste contactpersoon is bereikbaar op momenten dat dit voor jou uitkomt en verwijst je niet door, maar lost jouw vragen zelf op. 

7. Je wil stiekem ook die leuke extra's 

Ook voor onze opdrachtgevers hebben wij kleine extra's. Zo nodigen wij bijvoorbeeld jaarlijks onze connecties uit voor carnaval. 

 

Met alle plezier geven we je namen en telefoonnummers van verschillende opdrachtgevers, zodat je hen kunt bellen en vragen waarom ze zaken met ons doen. 

Meer informatie?