Loyal Interim

Wie zijn wij? Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Als bemiddelaar voor ambitieus talent zorgt Loyal Interim op een oprechte manier voor haar interimmers. Zo weten ze precies waar ze aan toe zijn en waarom ze welk bedrag verdienen. We kennen de weg in de interim wereld en zorgen ervoor dat onze Loyals op de juiste plek terecht komen waarin ze zich kunnen ontwikkelen.

Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel betere resultaten. We werken met een team van jonge en ambitieuze mensen vanuit hartje Den Bosch.

Wie ben jij?

Je bent opzoek naar een uitdagende stage voor minimaal 32 uur per week. Jij krijgt er energie van als er veel te doen is. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en durft hierin ook zelfstandig, of in overleg met je stagebegeleider, de nodige besluiten te nemen. Je bent een doorzetter en laat je bij tegenslagen niet uit het veld slaan. Je bent sociaal, leergierig en krijgt energie van het behalen van resultaat.

Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van en adviseren in het Recruitmentproces. Daarnaast ga je ook aan de slag met het sourcen van kandidaten voor onze opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces; van de eerste benadering tot het moment dat de kandidaat aan de slag gaat. Geen dag is bij ons hetzelfde. Soms ben je bezig met de administratie omtrent de indiensttreding en komt er plots een spoed vacature binnen. Schakelen tussen diverse werkzaamheden is voor jou daarbij geen probleem.

Wat bieden we?

Een leuke stage!

We bieden je een uitdagende kans om tijdens je studententijd relevante werkervaring op te doen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar daar staat ook een leuk team, veel vrijheid en verantwoordelijkheid tegenover. Bij ons ben je er niet voor het verzorgen van de koffie, je bent onderdeel van het team!

Beloning

Natuurlijk kan een stagevergoeding niet ontbreken. Elke maand krijg je een stagevergoeding van €350 per maand (op basis van 40 uur). Daarnaast hebben we elke vrijdagmiddag een vrijmibo en organiseren we regelmatig leuke uitjes! Ook zorgen wij (post-corona) voor de lunch, daar hoef jij dus niet meer aan te denken.

Doorgroeimogelijkheden

Leren en ontwikkeling staan bij ons voorop! Je krijgt een stagebegeleider toegewezen die al enige tijd in het vak zit en jou alles kan leren over recruitment. Daarnaast werk je in een jong team wat zowel bestaat uit studenten als ervaren professionals. Zijn we allebei blij na afloop van je stage? Dan staan we er zeker voor open om samen met jou te kijken naar mogelijkheden om bij ons te kunnen blijven na afloop van je studie, of tijdens het vervolg van je studie.

Wil jij Loyal worden?

Upload je cv en motivatie in twee minuten, dan nemen wij binnen
één werkdag contact met je op. Goede deal, toch? Tot snel!

  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.