Hi, leuk je te ontmoeten!

Als Sourcing Consultant houd je je bezig met het vinden en binden van onze Loyals. Jij bent het gezicht van Loyal Interim en legt het eerste contact met potentiele collega’s. Onze (potentiele) Loyals bevinden zich in de top 5% van de arbeidsmarkt en samen met jouw team ga je aan de slag om de juiste Loyals te matchen aan de juiste opdracht.

Hoe ziet jou dag als Sourcing Consultant eruit?

Loyal Interim neemt je mee in de wereld van detachering en leert je de kneepjes van het vak. Wij leren je namelijk alles over recruitment via verschillende kanalen. Hierbij kun je denken aan social media zoals LinkedIn, maar bijvoorbeeld ook aan videorecruitment. Iedereen is uniek in zijn of haar benaderingswijze en samen met jou ontwikkelen we jouw kracht. Waar de ene sourcing consultant sterk is in het bellen met professionals, zal de ander zich specialiseren in videorecruitment. En waar de ene consultant veel affiniteit heeft met IT, zal de ander zich meer focussen op de business unit Risk & Compliance of Legal.

Alleen de beste professionals zijn geschikt om team Loyal te komen versterken. Jij leert waar je deze professionals gaat vinden, hoe Loyal Interim zich onderscheidt van andere detacheerders én je ontwikkelt jouw unieke manier van recruitment om potentiele Loyals te vinden, overtuigen en te binden aan Loyal Interim. Bij interesse draag jij je contacten over aan een van onze corporate recruiters die de Loyals meeneemt in de verdere onboarding. Wanneer je dit vaak en goed doet, kan jij doorgroeien naar corporate recruiter. Hoe dit traject eruitziet, leggen wij jou graag persoonlijk uit.

 

Wie ben jij?

Jij bent sociaal, werkt gestructureerd en projectmatig werken is jou niet vreemd. Je weet hoe je mensen moet overtuigen en bent bereid om diverse trainingen te volgen om jezelf te ontwikkelen. Je leert niet alleen van collega’s hoe zij te werk gaan, maar je volgt ook specifieke trainingen zoals ‘How to use: LinkedIn Recruiter’ en ‘How it’s done: Sourcing’.

Bij Loyal leiden we je op in alle aspecten van het vakgebied, maar zorgen we er ook voor dat jij alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Dit allemaal zodat jij het beste uit jezelf en je werk kan halen! Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar daar staat ook een goed salaris, veel vrijheid en flexibiliteit tegenover.

Jouw profiel

Je vindt het leuk om iets voor een ander te doen en bij te dragen aan zijn of haar carrière. Je kunt goed luisteren en wekt vertrouwen op bij mensen. Vrienden omschrijven jou als sociaal, leergierig en resultaatgericht. Je hebt een winnaarsmentaliteit en draagt vol energie bij aan zowel het bedrijfsdoel van Loyal Interim als aan jouw eigen doelen.

Jij bent minimaal 16 uur per week beschikbaar. Deze werktijden zijn flexibel in te delen. Avonddiensten combineren met dagdiensten is voor veel collega’s de perfecte combinatie gebleken.

Verder vinden we het belangrijk dat je

 • Een hbo- of wo-opleiding volgt;
 • Je kan vinden in onze kernwaarden open, echt, slim, snel & impact;
 • Enthousiast bent om het concept Loyal Interim uit te dragen;
 • Een echte teamplayer bent;
 • Zowel de Nederlandse als Engelse taal goed beheerst;
 • Affiniteit hebt met IT/financiële sector/juridische vraagstukken of hier graag meer over wilt leren.

Enthousiast geworden?

Echt. Slim. Loyal Interim.

Wij zijn Loyal Interim. Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel resultaat.

We werken met een jong en ambitieus team vanuit hartje ‘s-Hertogenbosch aan onze doelstellingen. Jouw dagen op ons toffe kantoor – op de zesde verdieping van de Statenlaan – bieden een perfecte start van je dag met een kop koffie én het mooiste uitzicht over de stad!

Work hard, play smart betekent voor ons dat we ook tijd vrijmaken om onze successen te vieren. Naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrel organiseren we verschillende events voor & met onze Loyals, gaan we regelmatig met elkaar sporten, is het Loyal-Teambuilding-Weekend elk jaar weer legendarisch en genieten we vaak van bourgondisch Den Bosch met elkaar.

We zetten ons voor 110% in om meer dan 150 Loyals te begeleiden in hun carrière. Met onze unieke werkwijze zetten wij de wereld van detachering op zijn kop. Onze Loyals worden eerlijker en transparanter beloond voor hun diensten. Samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en studenten- en studieverenigingen maken we dromen waar en werken we hard om de beste detacheerder van Nederland te zijn. Ben jij er klaar voor om je aan te sluiten bij ons team?

Dit is ons aanbod voor jou:

Een toffe baan!

– De mogelijkheid om snel te groeien en jezelf continu te verbeteren met de juiste opleidingen en begeleiding;
– De mogelijkheid om zowel overdag als in de avonduren te werken.

Goed salaris.

– Een startsalaris van €11,57 – €14,00 per uur;
– Bonussen op basis van productiviteit en doelen; Sky is the limit!;
– Reiskostenvergoeding die past bij jouw manier van reizen.

Goede begeleiding.

– Een cultuur waar jij en je collega’s zich thuis voelen;
– Verschillende events om onze successen samen te vieren;
– Open in hoe we met elkaar communiceren en hoe we met elkaar omgaan;
– Ruimte voor jouw ideeën om mee te bouwen aan het succes van Loyal Interim!

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam? Solliciteer dan direct door het onderstaande formulier in te vullen! Liever mailen of andere vragen? Stuur een e-mail naar hr@loyalinterim.nl. Tot snel!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.