Hi, leuk je te ontmoeten!

Als ervaren recruiter weet jij als geen ander hoe je professionals enthousiast maakt om bij Loyal Interim aan de slag te gaan. Jij weet de juiste kandidaten te vinden en bent dagelijks bezig om afspraken te realiseren met verschillende enthousiaste kandidaten voor een eerste kennismaking of sollicitatiegesprek. Het is jouw taak om van deze kandidaten nieuwe Loyals te maken!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Jij bent het gezicht en de ambassadeur van Loyal Interim. Je staat achter het concept en onze kernwaarden slim, snel, echt, open en impact. Dit kan je perfect overbrengen op onze Loyals. Jij geeft professionals een warme eerste indruk én het vertrouwen om hen succesvol door alle sollicitaties en de onboarding te leiden.

De gehele candidate journey is jouw verantwoordelijkheid. Samen met de accountmanager draag jij zorg voor onze nieuwe Loyals. Jij neemt jouw Loyals mee in de wereld van Loyal Interim. Je organiseert met je team kennissessies en andere events zoals netwerkborrels, sportdagen en avondjes uit. Jouw Loyals vormen samen een community.

Je bent ondernemend, creatief en krijgt energie van scherpe kpi’s. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en jij zet die stap extra in deze concurrerende arbeidsmarkt om de doelstellingen van het team te behalen. De ene dag ben je voornamelijk op zoek naar nieuwe Loyals en neem je onze junioren mee op sleeptouw, de andere dag denk je mee over de candidate journey of neem je deel aan een brainstormsessie over recruitmentmarketing.

Jij bent ervaren in het recruitment vak, maar nooit uitgeleerd. Bij Loyal leiden we je op in alle aspecten van het vakgebied én zorgen we ervoor dat jij alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Je bent bereid om diverse trainingen te volgen en van je collega’s te leren. Dit allemaal zodat jij het beste uit jezelf en je werk kan halen! Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar daar staat ook een goed salaris, veel vrijheid, doorgroeimogelijkheden en flexibiliteit tegenover.

Wat bieden wij?

Deze toffe baan!

Je draagt bij aan het succes van Loyal Interim. Je krijgt de mogelijkheid om snel te groeien en jezelf continue te verbeteren met de juiste opleiding en begeleiding. Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden op het gebied van recruitment, accountmanagement of people management.

Fijne werksfeer

Je komt te werken in een cultuur waar jij en je collega’s zich thuis voelen. Er zijn verschillende events waar we onze successen samen vieren. We zijn open in hoe we met elkaar communiceren en hoe we met elkaar omgaan. Daarnaast is er altijd ruimte voor jouw ideeën om mee te bouwen aan het succes van Loyal Interim.

Goede arbeidsvoorwaarden

Een startsalaris tussen de €3750 en €5.000 per maand, afhankelijk van je ervaring en opleiding. Een laptop en telefoon en mogelijkheid tot een auto van de zaak. Bonussen op basis van je productiviteit en doelen; the sky is the limit! Een reiskostenvergoeding die past bij jouw manier van reizen.

Functie eisen

Je vindt het leuk om iets voor een ander te doen en bij te dragen aan zijn of haar carrière. Je kunt goed luisteren en wekt vertrouwen op bij mensen. Vrienden omschrijven jou als sociaal, leergierig en resultaatgericht. Jij hebt een winnaarsmentaliteit en draagt vol positieve energie bij aan zowel het bedrijfsdoel van Loyal Interim, als aan jouw eigen doelen.

Opleiding

Hbo of wo-diploma.

Kennisgebied

Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in het recruitment vak;
Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed;
Je hebt affiniteit met IT/financiële sector/juridische vraagstukken of je wil hier graag meer over leren.

Jij…

Bent zelfstandig, proactief en ambitieus. Je bent een enthousiaste teamspeler met veel energie. Je presteert goed onder druk en denkt in oplossingen en kansen. En jij kunt je vinden in onze kernwaarden open, echt, snel, slim en impact.

Jouw mindset

Dynamisch, enthousiast, teamplayer en zelfstarter met veel energie. Jij bent enthousiast om het concept Loyal Interim uit te dragen!

Echt. Slim. Loyal Interim.

Wij zijn Loyal Interim. Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. We zetten ons voor 110% in om meer dan 150 Loyals te begeleiden in hun carrière. Met onze werkwijze zetten wij de wereld van detachering op zijn kop. Onze Loyals worden eerlijker en transparanter beloond voor hun diensten. En samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en studenten- en studieverenigingen maken we dromen waar.  We werken hard aan onze missie om de beste detacheerder van Nederland te zijn. Ben jij er klaar voor om je aan te sluiten bij ons team?

Open en echt, dat is waar wij voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel resultaat. We werken met een jong en ambitieus team vanuit hartje ‘s-Hertogenbosch aan onze doelstellingen. Jouw dagen op ons toffe kantoor – op de zesde verdieping van de Statenlaan – bieden een perfecte start van je dag met een kop koffie én het mooiste uitzicht over de stad!

Work hard, play smart betekent voor ons dat we ook tijd vrijmaken om onze successen te vieren. Naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrel organiseren we verschillende events voor & met onze Loyals, gaan we regelmatig met elkaar sporten, is het Loyal-Teambuilding-Weekend elk jaar weer legendarisch en genieten we vaak van bourgondisch Den Bosch met elkaar.

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam? Solliciteer dan direct door het onderstaande formulier in te vullen! Liever mailen of andere vragen? Dan kun je ons bereiken via hr@loyalinterim.nl. Tot snel!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 1.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.