Senior Recruiter

Loyal Interim is een jong bedrijf wat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door zijn unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsbemiddeling. Loyal Interim staat voor een transparante relatie met medewerkers en werkgevers. Bij ons worden werknemers op waarde geschat en verdienen zij naar hun waarde. We werken met een team van 30 jonge en ambitieuze mensen vanuit hartje Den Bosch. Daarnaast werken we nauw samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt.

Work hard, play hard geldt voor ons bedrijf; we vinden het belangrijk om in- en ontspanning met elkaar af te wisselen middels onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel en de teamuitjes die we organiseren.

De functie

Vind jij het leuk om in een groeiende, dynamisch en jonge organisatie te werken? En wil je jouw expertise inzetten om mee te werken met onze groei? Werk je daarnaast zelfstandig en heb je lef? Heb jij een echte winnaarsmentaliteit en wil je de beste versie van jezelf worden? Dan zoeken wij jou!

Als ervaren Recruiter realiseer jij een match tussen de wens van de werkgevers en de kandidaten, en begeleid je interimmers die al voor ons aan de slag zijn of die jij aan baan hebt geholpen. Je vindt het leuk om talent te vinden en daarbij de klant en de kandidaat beide gelukkig te maken. Daarnaast zet jij net de extra stap: pak je overkoepelende projecten op en voer je je taken zelfstandig uit.

Wat bieden we?

Resultaat

De ruimte om het verschil te maken en mee te bouwen aan zichtbare resultaten in een leerzame en afwisselende functie bij een snelgroeiend bedrijf.

Cultuur

– Een dynamische werkomgeving waar je in contact staat met de top van het bedrijfsleven;
– Veel eigen verantwoordelijkheid en de mooie kanten van een ambitieuze organisatie;
– Ondernemende omgeving waar je direct samenwerkt met de aandeelhouders en de directie.

Arbeidsvoorwaarden

Een boven marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, namelijk flexibele werktijden, een telefoonkostenvergoeding en een wekelijkse Vrijmibo!

Functie eisen

Opleiding

Afgerond HBO of WO-diploma.

Kennisgebied

Je hebt affiniteit met HR en recruitment.

Ervaring

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Mindset

Je bent zelfstandig, gedreven en ambitieus. Je kan goed presteren onder druk en denkt in oplossingen en kansen.

Wil jij Loyal worden?

Upload je cv en motivatie in twee minuten, dan nemen wij binnen
één werkdag contact met je op. Goede deal, toch? Tot snel!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.