Hi, leuk je te ontmoeten!

Als corporate recruiter weet jij als geen ander hoe je kandidaten enthousiast maakt om bij Loyal Interim aan de slag te gaan. Je krijgt alleen maar warme leads van het sourcing team en bent veelal bezig met de mens achter onze kandidaten. Wij maken het werk leuker voor je door echt met kandidaten te spreken. Linkedin afstruinen, technisch sourcen en jobsites bekijken is bij ons niet nodig! We’ve got you covered😉  

Ons Team: 
Het recruitment team is opgesplitst in het corporate recruitment team (5 fte) en het sourcing team (20 fte). Het sourcing team is dagelijks bezig met het sourcen van de juiste kandidaten voor Loyal Interim. Het Corporate recruitment team spreekt alle kandidaten die het sourcing team in heeft gepland. 

Wat betekent dit voor jou? Geen 360 graden recruitment meer of 80% van je tijd bezig zijn met sourcen! Maar alleen bezig zijn met het leukste dat er is, kandidaten spreken en enthousiasmeren over ons bewezen en unieke detacheringsconcept. Wat is er dan zo uniek? Onze Loyals verdienen namelijk 1.5 keer meer dan bij een traditionele detacheerder, werft makkelijk kunnen wij je uit ervaring vertellen😉   

Zo ziet jouw week eruit

Je start de week op maandagochtend met een kop koffie en kletst even bij met je collega’s over het afgelopen weekend. Samen met je collega’s van het recruitment team starten jullie om 9 uur met de weekstart. Na de weekstart ga je snel door met het voorbereiden van een aantal intakegesprekken die voor deze week op de planning staan. Je collega’s van het sourcing team hebben deze vorige week voor je ingepland. Al snel is het tijd voor de lunch en misschien waag jij je zelfs wel even aan potje tafeltennis met jouw collega’s. Na de lunch heb je nog 2 sollicitatiegesprekken op kantoor.

De rest van de week vliegt voorbij: je bent druk bezig met het voorbereiden, voeren en evalueren van intake- en sollicitatiegesprekken. Daarnaast werk je de kandidatendatabase bij heb je een aantal contractbesprekingen en doe je de overdracht van nieuwe Loyals naar de Peoplemanager. Zo heb jij weer tijd om te focussen op andere potentiële Loyals en krijgen onze Loyals de volle aandacht van een dedicated Peoplemanager. Je coacht daarnaast de young professionals uit het sourcingsteam zodat zij ook op een dag kunnen doorgroeien naar de functie van Corporate Recruiter.

Op vrijdag sluit je de week af met een heerlijke verzorgde lunch op kantoor, ’s middags brainstorm je met jouw collega’s over mogelijkheden om de candidate journey nog gaver te maken. Daarna volgt de weekafsluiting met het team recruitment en voor je het weet is het tijd voor de Vrijmibo. Onder het genot van een drankje bespreken we met alle collega’s de week en leuke weekendplannen!

Jouw profiel

Wat breng jij mee als je bij ons aan de slag gaat? 

– Een afgeronde hbo- of wo-opleiding
– Gedegen ervaring in het voeren van sollicitatiegesprekken (HBO– WO-profielen)
– Een commerciële mindset
– Je bent een goede closer
– Je durft te werken met teamdoelstellingen
– Je bent een echte teamplayer 

Pre; 

– Ervaring als 360 graden recruiter
– Ervaring met of als accountmanager 

Enthousiast geworden?

Dit is ons aanbod voor jou:

– Een startsalaris tussen de €3250 en €5000, afhankelijk van jouw ervaring en opleiding
– Mogelijkheid voor een leaseauto of een reiskostenvergoeding die past bij jouw manier van reizen
– Meteen een contract voor onbepaalde tijd
– Een laptop en telefoon van de zaak
– Bonussen op basis van je productiviteit en doelstellingen – tussen €1000 en €2000 per maand is zeker haalbaar
– Hybride werkomgeving (thuiswerken is deels mogelijk)
– Op vrijdag hebben we een heerlijke verzorgde lunch en sluiten we de week af met een gezellige borrel
– Verschillende events en uitjes om onze successen samen te vieren
– Ruimte voor jouw ideeën om mee te bouwen aan het succes van Loyal Interim! 

 We hebben binnen Loyal Interim verschillende business units (Finance, Legal en IT) die al een flinke tijd bestaan en verder uitgebouwd worden. Afhankelijk van waar jouw kennis en ervaring het beste aansluiten kijken we naar de best passende business unit voor jou.  

Echt. Slim. Loyal Interim.

Wij zijn Loyal Interim. Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. We zetten ons voor 110% in om meer dan 150 Loyals te begeleiden in hun carrière. Met onze werkwijze zetten wij de wereld van detachering op zijn kop.

Onze Loyals worden eerlijker en transparanter beloond voor hun diensten. En samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en studenten- en studieverenigingen maken we dromen waar. We werken hard aan onze missie om de beste detacheerder van Nederland te zijn.

Ben jij er klaar voor om je aan te sluiten bij ons team?
Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel resultaat. We werken met een jong en ambitieus team vanuit hartje ‘s-Hertogenbosch aan onze doelstellingen. Jouw dagen op ons toffe kantoor – op de zesde verdieping van de Statenlaan – bieden een perfecte start van je dag met een kop koffie én het mooiste uitzicht over de stad!

Work hard, play smart betekent voor ons dat we ook tijd vrijmaken om onze successen te vieren. Naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrel organiseren we verschillende events voor & met onze Loyals, gaan we regelmatig met elkaar sporten, is het Loyal-Teambuilding-Weekend elk jaar weer legendarisch en genieten we vaak van bourgondisch Den Bosch met elkaar.

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam? Solliciteer dan direct door het onderstaande formulier in te vullen! Liever mailen of andere vragen? Dan kun je ons bereiken via Carel de With (06-18075732) of stuur een e-mail naar hr@loyalinterim.nl. Tot snel!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 1.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.