Maak kennis met team Loyal!

Een aantal van onze collega’s vertellen je graag waar ze zich mee bezig houden
en wat het werken bij Loyal Interim zo leuk maakt.

HR Officer

Melanie van der Aa

Hi! Ik ben Melanie en HR officer bij Loyal Interim.

Ik hou me onder andere bezig met de onboarding van onze nieuwe collega’s en het beheer van de personeelsdossiers. Naast mijn werk bij Loyal Interim, volg ik momenteel de master Work and Organizational Psychology waardoor ik nieuwe inzichten meteen in de praktijk kan brengen.

Ik werk nu 2,5 jaar bij Loyal Interim en zit hier nog steeds helemaal op mijn plek. Ik heb veel flexibiliteit, krijg veel verantwoordelijkheid en krijg de kans om veel HR practices zelf op te zetten. Daarnaast krijg ik veel energie van de jonge en dynamische omgeving!

Junior Business Controller

Naomi de Fouw

Hoi! Ik ben Naomi de Fouw, Junior Business Controller bij Loyal. Nice to meet you!

Bijna twee jaar geleden ben ik als werkstudent in dienst getreden bij Loyal op de Finance afdeling. Na anderhalf jaar op parttime basis te hebben gewerkt, ben ik na mijn afstuderen blijven plakken bij dit leuke bedrijf. Wat mij vooral aanspreekt in het bedrijf is het jonge, dynamische karakter. In de afgelopen jaren hebben we een flinke groei doorgemaakt en het is erg leuk om met het bedrijf mee te groeien.

Door het kleine team heb je een divers takenpakket. Hierdoor pak ik niet alleen taken en projecten op die verbonden zijn met de Finance kant van het bedrijf maar krijg ik ook inzicht in HR, Legal, en soms zelfs een beetje IT. Je krijgt de vrijheid om de processen die je zelf schrijft verder te optimaliseren en hebt alle ruimte om te leren. Al met al dus een super plek om mijn carrière te starten!

Financieel Administratief Medewerker

Jelle Meijs

Hoi, ik ben Jelle Meijs en ik ben 22 jaar oud. Ik ben nu bijna 1,5 jaar werkzaam binnen het Finance & Control team van Loyal Interim.

Hier ben ik verantwoordelijk voor de financiële- en salarisadministratie. Het leuke van deze baan is dat iedereen van ons jonge team zijn eigen taken krijgt gebaseerd op ieders sterke kwaliteiten om het maximale uit het team te halen. Je krijgt ook veel vrijheid waardoor je echt het werk naar je eigen hand kan zetten.

Verder is Loyal Interim een heel warm bedrijf en wat mij vooral aanspreekt is het jonge en doelgerichte team wat we hebben!

Recruitmentcoördinator

Vivian Sneepers

Hi! Ik ben Vivian, 29 jaar en kom uit ‘s-Hertogenbosch.

Binnen Loyal Interim ben ik Recruitmentcoördinator en overkoepelend verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces en de begeleiding van onze Recruiters en E-Recruiters.

Het fijne aan mijn werk vind ik de vrijheid die ik krijg en dat ik mezelf kan zijn. Mijn energie haal ik zowel uit het contact met onze kandidaten bij het vinden van een passende opdracht als het stimuleren van groei bij onze (E-)Recruiters op het gebied van vakinhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling.

Recruiter

Dominique van der Wardt

Hi, Ik ben Dominique, recruiter bij Loyal Interim.

Het leukste aan mijn vak is dat er geen dag hetzelfde is. Je spreekt iedere dag verschillende mensen en bent elke keer bezig met een andere vacature.

Daarnaast beheer ik samen met mijn collega van accountmanagement, een eigen portefeuille. Ik heb hierbij het contact met de interimmers en zij met de managers. We proberen onze interimmers zich zo goed mogelijk thuis te laten voelen bij Loyal Interim. Dit doen we bijvoorbeeld door meermaals contact en af en toe een keertje langs te gaan op locatie.

Het werken bij Loyal Interim bevalt mij erg goed. Werken in een jonge en dynamische organisatie met leuke collega’s. Dit zijn elementen die voor mij erg belangrijk zijn in mijn werkomgeving.

E-Recruiter

Bas Steinmeijer

Hoi hoi, ik ben Bas. Ik werk als E-recruiter bij Loyal Interim en ik volg de master Human Resource Management aan Tilburg University.

Mijn bijbaan als E-recruiter geeft mij de kans om veel te leren over het recruitment-vak, wat ook mooi aansluit bij mijn master. Het fijne aan werken bij Loyal Interim is dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, waardoor deze bijbaan ook een stuk serieuzer wordt!

Recruiter

Famke Martens

Hi! Ik ben Famke en ik ben werkzaam als Recruiter bij Loyal Interim.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van de Loyals die werkzaam zijn voor ons en het werven van nieuw talent. In mijn ogen kenmerkt ons jonge, ambitieuze team én de open en transparante sfeer het werken bij Loyal Interim!

Kom je graag meer te weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden?

Ik ga graag met je in gesprek!

Business Development Manager

Jamie Sijben

Hi! Ik ben Jamie en werkzaam bij Loyal Interim als Business Development Manager.

Groei en ontwikkeling van het bedrijf staan centraal in mijn dagelijkse bezigheden. Van relatiemanagement tot het matchen van het juiste talent op de juiste vacature met mijn collega’s van recruitment. En van procesoptimalisatie tot marketingsessies. Een heel veelzijdige rol die mijn werk meteen ook zo leuk maakt!

Ons super enthousiaste en gemotiveerde team krijgt de vrijheid om vanuit haar eigen kracht optimaal te presteren en zo vullen we elkaar perfect aan!