Maak kennis met team Loyal!

Een aantal van onze collega’s vertellen je graag waar ze zich mee bezig houden
en wat het werken bij Loyal Interim zo leuk maakt.

HR Officer

Melanie van der Aa

Hi! Ik ben Melanie en HR officer bij Loyal Interim.

Ik hou me onder andere bezig met de onboarding van onze nieuwe collega’s en het beheer van de personeelsdossiers. Naast mijn werk bij Loyal Interim, volg ik momenteel de master Work and Organizational Psychology waardoor ik nieuwe inzichten meteen in de praktijk kan brengen.

Ik werk nu 2,5 jaar bij Loyal Interim en zit hier nog steeds helemaal op mijn plek. Ik heb veel flexibiliteit, krijg veel verantwoordelijkheid en krijg de kans om veel HR practices zelf op te zetten. Daarnaast krijg ik veel energie van de jonge en dynamische omgeving!

Financieel Administratief Medewerker

Jelle Meijs

Hoi, ik ben Jelle Meijs en ik ben 22 jaar oud. Ik ben nu bijna 1,5 jaar werkzaam binnen het Finance & Control team van Loyal Interim.

Hier ben ik verantwoordelijk voor de financiële- en salarisadministratie. Het leuke van deze baan is dat iedereen van ons jonge team zijn eigen taken krijgt gebaseerd op ieders sterke kwaliteiten om het maximale uit het team te halen. Je krijgt ook veel vrijheid waardoor je echt het werk naar je eigen hand kan zetten.

Verder is Loyal Interim een heel warm bedrijf en wat mij vooral aanspreekt is het jonge en doelgerichte team wat we hebben!

Recruitmentcoördinator

Vivian Sneepers

Hi! Ik ben Vivian, 29 jaar en kom uit ‘s-Hertogenbosch.

Binnen Loyal Interim ben ik Recruitmentcoördinator en overkoepelend verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces en de begeleiding van onze Recruiters en E-Recruiters.

Het fijne aan mijn werk vind ik de vrijheid die ik krijg en dat ik mezelf kan zijn. Mijn energie haal ik zowel uit het contact met onze kandidaten bij het vinden van een passende opdracht als het stimuleren van groei bij onze (E-)Recruiters op het gebied van vakinhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling.

Junior Business Controller

Roel ter Horst

Hoi, mijn naam is Roel, ik ben 24 en kom uit het mooie Nijmegen.

Sinds 1 april 2021 ben ik de junior business controller bij Loyal Interim. Mijn werkzaamheden lopen uiteen van de financiële rapportage tot aan het analyseren van data over onze bedrijfsvoering en het meedenken over slimme ratio’s.

Omdat mijn werkzaamheden zo uiteenlopen heb je elke dag andere onderwerpen waar je mee bezig bent, dit maakt het werk erg leuk en uitdagend! Het team waarin ik werk is erg jong en dat brengt erg veel aanstekelijk enthousiasme met zich mee.

Recruiter

Dominique van der Wardt

Hi, Ik ben Dominique, recruiter bij Loyal Interim.

Het leukste aan mijn vak is dat er geen dag hetzelfde is. Je spreekt iedere dag verschillende mensen en bent elke keer bezig met een andere vacature.

Daarnaast beheer ik samen met mijn collega van accountmanagement, een eigen portefeuille. Ik heb hierbij het contact met de interimmers en zij met de managers. We proberen onze interimmers zich zo goed mogelijk thuis te laten voelen bij Loyal Interim. Dit doen we bijvoorbeeld door meermaals contact en af en toe een keertje langs te gaan op locatie.

Het werken bij Loyal Interim bevalt mij erg goed. Werken in een jonge en dynamische organisatie met leuke collega’s. Dit zijn elementen die voor mij erg belangrijk zijn in mijn werkomgeving.

Recruiter

Tessa Driessen

Hoi! Mijn naam is Tessa en ik ben werkzaam als recruiter bij Loyal Interim.

Binnen Loyal Interim ben ik voornamelijk op zoek naar nieuw talent voor onze opdrachtgevers. Hierbij sta ik veel in contact met potentiële professionals en vertel ik ze graag met veel enthousiasme over onze transparante manier van werken. Mensen aan een nieuwe uitdaging helpen dat geeft mij echt voldoening.

Ik vind het ontzettend leuk om de groei van Loyal Interim mee te maken. Het is een jonge en dynamische organisatie met een prettige werksfeer. Je kunt terugvallen op je collega’s en er wordt altijd wel met je meegedacht over zaken. Daarnaast haal ik veel energie uit de vrijheden die ik krijg en de ruimte die er is om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

E-Recruiter

Bas Steinmeijer

Hoi hoi, ik ben Bas. Ik werk als E-recruiter bij Loyal Interim en ik volg de master Human Resource Management aan Tilburg University.

Mijn bijbaan als E-recruiter geeft mij de kans om veel te leren over het recruitment-vak, wat ook mooi aansluit bij mijn master. Het fijne aan werken bij Loyal Interim is dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, waardoor deze bijbaan ook een stuk serieuzer wordt!

Recruiter

Famke Martens

Hi! Ik ben Famke en ik ben werkzaam als Recruiter bij Loyal Interim.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van de Loyals die werkzaam zijn voor ons en het werven van nieuw talent. In mijn ogen kenmerkt ons jonge, ambitieuze team én de open en transparante sfeer het werken bij Loyal Interim!

Kom je graag meer te weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden?

Ik ga graag met je in gesprek!

Business Support Manager

Jamie Sijben

Hi! Ik ben Jamie en werkzaam bij Loyal Interim als Business Development Manager.

Groei en ontwikkeling van het bedrijf staan centraal in mijn dagelijkse bezigheden. Van relatiemanagement tot het coördineren van de Happy Loyal Scorecard. En van procesoptimalisatie tot marketingsessies. Een heel veelzijdige rol die mijn werk meteen ook zo leuk maakt!

Ons super enthousiaste en gemotiveerde team krijgt de vrijheid om vanuit haar eigen kracht optimaal te presteren en zo vullen we elkaar perfect aan!