Wie zijn wij?

Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Als bemiddelaar voor ambitieus talent zorgt Loyal Interim op een oprechte manier voor haar interimmers. Zo weten ze precies waar ze aan toe zijn en waarom ze welk bedrag verdienen. We kennen de weg in de interim wereld en zorgen ervoor dat onze Loyals op de juiste plek terecht komen waarin ze zich kunnen ontwikkelen.

Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel betere resultaten. We werken met een team van jonge en ambitieuze mensen vanuit hartje Den Bosch.

Wat ga je doen?

Word jij misschien onze toekomstige CFO? Wij zijn opzoek naar een Manager Finance! Ben jij analytisch en sociaal sterk, heb jij een echte winnaarsmentaliteit en heb jij zin om Loyal te laten groeien tot een landelijke speler? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Loyal Interim zit in een enorme groeifase. Om deze groei verder vorm te geven, zijn we op zoek naar een Manager Finance die mee wil groeien naar de top van Nederland. We zoeken dus een winnaar. Iemand die van een gave uitdaging houdt. Iemand die succesvol wil zijn. Iemand die de top wil bereiken.

Je bent verantwoordelijk voor de beheersing van financiële risico’s, financiële planning en de vastlegging van financiële gegevens en de financiële rapportages. Daarnaast zal jij het dealteam ondersteunen als het gaat om het doen van overnames.

Naast de operationele werkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor een team van 4 personen (1 junior business controller, 1 administratief financieel medewerker en 2 finance werkstudenten). Je werkt veel samen met de Junior Business Controller en administratief medewerker

Wat bieden we?

Resultaat

De ruimte om het verschil te maken en mee te bouwen aan zichtbare resultaten in een leerzame en afwisselende functie bij een snelgroeiend bedrijf.

Cultuur

– Een dynamische werkomgeving;
– Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak;
– Leuke events en borrels om samen successen te vieren.

Een leuke baan!

We bieden je een uitdagende kans om bij te dragen aan het succes van Loyal Interim. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar daar staat ook een goed salaris, 25 vakantiedagen en flexibiliteit tegenover.

Functie eisen

Opleiding

Je beschikt over een WO-diploma in de richting van bedrijfseconomie (eventueel aangevuld met een RA);

Ervaring

Je hebt 3-5 jaar werkervaring in de wereld van RA of bij een Big 4 kantoor en wil nu juist die stap maken naar een jonge en groeiende organisatie in het bedrijfsleven;

Mindset

Je hebt een hands-on mentaliteit en wilt echt in jezelf investeren;

Dienstverband

Je bent 40 uur per week beschikbaar,

Competenties

– Sterke presentatie en communicatie skills;
– Je ziet goed waar mensen hun talent zit en helpt teamleden deze te ontwikkelen en in te zetten;
– Je bent niet bang om een beslissing te nemen in een soms veranderlijke en uitdagende omgeving.

Wil jij Loyal worden?

Upload je cv en motivatie in twee minuten, dan nemen wij binnen
één werkdag contact met je op. Goede deal, toch? Tot snel!

  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.