Hi, leuk je te ontmoeten!

Als Junior Corporate Recruiter ga je kandidaten enthousiast maken om bij Loyal Interim aan de slag te gaan. Jij weet de juiste kandidaten te vinden en bent dagelijks bezig om afspraken te realiseren met verschillende enthousiaste kandidaten voor een eerste kennismaking of een sollicitatiegesprek. Het is jouw taak om van deze kandidaten nieuwe Loyals te maken!

Natuurlijk heb je nog niet veel ervaring, no worries! Wij hebben een uitstekende recruitment opleiding (beloond met een staffing award) en een team van ervaren collega’s die jou kunnen begeleiden.

Hoe zit jouw dag eruit?

Als Junior Corporate Recruiter ga jij samen met jouw collega’s van het recruitment team aan de slag om de beste kandidaten in de markt te contacteren. Dit doen wij via LinkedIn, Social media en via telefonisch contact. Je gaat een band opbouwen met kandidaten en zorgt ervoor dat zij openstaan voor een kennismaking bij ons op kantoor.

Wanneer je iemand hebt uitgenodigd voor een kennismaking zal een senior recruiter jou gaan helpen met het voeren van de sollicitatiegesprekken. Mochten alle gesprekken goed gaan? Dan mag jij onder begeleiding van jouw manager de kandidaat een arbeidsvoorstel doen en hem of haar onboarden bij Loyal Interim.

Uiteraard is er veel ruimte voor eigen ontwikkeling en jouw ideeën om creatief kandidaten te kunnen benaderen. Dit alles doen wij met een gezellig team van 24 recruiters! Per week hebben wij een weekstart waarin we al onze doelen gaan bespreken en iedere vrijdag sluiten wij af met het team van recruitment om te kijken wat er goed ging en hoe wij onze doelstellingen hebben behaald. Je bent dus niet vies van een werken met kpi’s 😉

Wat bieden we?

Deze toffe baan!

Je draagt bij aan het succes van Loyal Interim. Je krijgt de mogelijkheid om snel te groeien en jezelf continu te verbeteren met de juiste opleidingen en begeleiding. Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden naar de rol van Senior Corporate Recruiter, Accountmanager of People Manager.

Fijne werksfeer

Je komt te werken in een cultuur waar jij en je collega’s zich thuis voelen. Er zijn verschillende events waar we onze successen samen vieren. We zijn open in hoe we met elkaar communiceren en hoe we met elkaar omgaan. Daarnaast is er altijd ruimte voor jouw ideeën om mee te bouwen aan het succes van Loyal Interim!

Goede arbeidsvoorwaarden

Een startsalaris tussen de € 2.200,- en € 2.700,- afhankelijk van je ervaring en opleiding. Een laptop en telefoon van de zaak. Bonussen op basis van je productiviteit en doelen; the sky is the limit! Een reiskostenvergoeding die past bij jouw manier van reizen.

Functie eisen

Je vindt het leuk om iets voor een ander te doen en bij te dragen aan zijn of haar carrière. Je kunt goed luisteren en wekt vertrouwen op bij mensen. Vrienden omschrijven jou als sociaal, leergierig en resultaatgericht. Je hebt een winnaarsmentaliteit en draagt vol energie bij aan zowel het bedrijfsdoel van Loyal Interim, als aan jouw eigen doelen.

Opleiding

Hbo of Wo-diploma;

Kennisgebied

Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal goed;
Je hebt affiniteit met IT/financiële sector/juridische vraagstukken of je wil hier graag meer over leren.

Jij

Je bent zelfstandig, gedreven en ambitieus. Je kan goed presteren onder druk en denkt in oplossingen en kansen. En je kunt je vinden in onze kernwaarden open, echt, snel, slim en impact.

Mindset

Dynamisch, enthousiast, teamplayer en zelfstarter met veel energie. Jij bent enthousiast om het concept Loyal Interim uit te dragen!

Echt. Slim. Loyal Interim.

Wij zijn Loyal Interim. Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. We zetten ons voor 110% in om meer dan 150 Loyals te begeleiden in hun carrière. Met onze werkwijze zetten wij de wereld van detachering op zijn kop. Onze Loyals worden eerlijker en transparanter beloond voor hun diensten. En samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en studenten- en studieverenigingen maken we dromen waar.  We werken hard aan onze missie om de beste detacheerder van Nederland te zijn. Ben jij er klaar voor om je aan te sluiten bij ons team?

Open en echt, dat is waar wij voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel resultaat. We werken met een jong en ambitieus team vanuit hartje ‘s-Hertogenbosch aan onze doelstellingen. Jouw dagen op ons toffe kantoor – op de zesde verdieping van de Statenlaan – bieden een perfecte start van je dag met een kop koffie én het mooiste uitzicht over de stad!

Work hard, play smart betekent voor ons dat we ook tijd vrijmaken om onze successen te vieren. Naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrel organiseren we verschillende events voor & met onze Loyals, gaan we regelmatig met elkaar sporten, is het Loyal-Teambuilding-Weekend elk jaar weer legendarisch en genieten we vaak van bourgondisch Den Bosch met elkaar.

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam? Solliciteer dan direct door het onderstaande formulier in te vullen! Liever mailen of andere vragen? Dan kun je ons bereiken via hr@loyalinterim.nl. Tot snel!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 1.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.