Loyal Interim

Als bemiddelaar voor hoogwaardige interimmers zorgt Loyal Interim op een oprechte manier voor haar interimmers. We kennen de weg in de interimwereld en zorgen ervoor dat de interimmer op de juiste plek terechtkomt. Als Loyal Interim begeleiden wij interimmers zonder tussenschakel bij gelijkwaardige opdrachtgevers. Bij ons verdient een interimmer meer doordat wij een eerlijke marge berekenen.

Jouw profiel

Je bent opzoek naar een uitdagende baan bij een innovatieve detacheerder. Je vindt het leuk om iets voor een ander te doen en wekt vertrouwen op bij mensen. Je vindt het prettig om zelfstandig te werken maar toch ook in een team.

Je bent sociaal, leergierig en het zit in je om dingen te willen verbeteren. Je bent goed in uitleggen en je vrienden omschrijven jou als een sympathiek persoon.

Naast het feit dat het recruiten je leuk lijkt, ben je ook iemand die goed om kan gaan met combi studie/werk en ben je iemand die een groot verantwoordelijkheidsgevoel kent.

Wat bieden we?

Kansen

Een boeiende kans om tijdens je studententijd een echte serieuze bijbaan te hebben, waarbij je echt verschilt kunt maken en contacten op doet in de top van het bedrijfsleven!

Leren

Een plek waar je veel kan leren en mee kan werken aan het verder tot een succes brengen van Loyal Interim.

Doorgroeien

Loyal Interim investeert in haar personeel, wij zien de bijbaan als een stap naar de toekomst en hopelijk zie jij dat ook zo!

Wil jij Loyal worden?

Upload je cv en motivatie in twee minuten, dan nemen wij binnen
één werkdag contact met je op. Goede deal, toch? Tot snel!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.