Loyal Interim

Wie zijn wij? Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Als bemiddelaar voor ambitieus talent zorgt Loyal Interim op een oprechte manier voor haar interimmers. Zo weten ze precies waar ze aan toe zijn en waarom ze welk bedrag verdienen. We kennen de weg in de interim wereld en zorgen ervoor dat onze Loyals op de juiste plek terecht komen waarin ze zich kunnen ontwikkelen.

Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel betere resultaten. We werken met een team van jonge en ambitieuze mensen vanuit hartje Den Bosch.

Wie ben jij?

Je bent opzoek naar een uitdagende (bij)baan voor minimaal 16 uur per week. Je bent minimaal 1 à 2 avonden per week beschikbaar (maandag t/m donderdag) voor een dienst van 16:00 uur tot uiterlijk 21:00 uur.  Je vindt het leuk om iets voor een ander te doen en bij te dragen aan zijn of haar carrière. Je kunt goed luisteren en wekt vertrouwen op bij mensen. Je bent sociaal, leergierig en je gaat voor resultaat. Je hebt een winnaarsmentaliteit en draagt daarbij vol energie bij aan het bedrijfsdoel van Loyal Interim.

Naast het feit dat recruiten je een toffe uitdaging lijkt, ben je ook iemand die goed om kan gaan met de combinatie tussen je studie & werk en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Je gaat dus aan de slag met individuele doelstellingen, maar je draagt ook bij aan de teamdoelstellingen.

Wat bieden we?

Een leuke baan!

We bieden je een uitdagende kans om tijdens je studententijd relevante werkervaring op te doen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar daar staat ook een goed salaris, veel vrijheid en flexibiliteit tegenover. Zo werk je bijvoorbeeld niet alleen tijdens kantooruren, maar ook wel eens ‘s avonds.

Goed salaris.

Namelijk een bruto uurloon van €11,57 per uur. Behaal je je eerste doel? Dan stroom je direct door naar Medior E-Recruiter! Haal je elke 6 maanden je doelen? Dan belonen we je daar natuurlijk voor met een bonus. The sky is de limit, dus hoe beter je presteert, des te meer bonus die je ontvangt. Hier stellen we geen limiet aan.

Goede begeleiding.

Wij zien jouw bijbaan als een stap naar de toekomst en hopelijk zie jij dat ook zo! Je start met een inwerkperiode op ons kantoor in hartje Den Bosch. Vervolgens neemt je buddy je mee in het reilen en zeilen van de organisatie en binnen jouw rol als E-recruiter. Je werkt minimaal 16 uur per week, maar meer werken mag natuurlijk altijd.

Wil jij Loyal worden?

Upload je cv en motivatie in twee minuten, dan nemen wij binnen
één werkdag contact met je op. Goede deal, toch? Tot snel!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 1.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.