Corporate Recruiter

Loyal Interim is een groeiende, dynamisch en jonge organisatie. Wil je meewerken aan deze groei door het vinden van talent? Ben je niet bang om initiatief te tonen en zelfstandig te werken? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij? Wij zijn Loyal Interim. Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Als bemiddelaar voor ambitieus talent zorgt Loyal Interim op een oprechte manier voor haar interimmers. We kennen de weg in de interim wereld en zorgen ervoor dat onze Loyals op de juiste plek terecht komen. Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moete n wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel betere resultaten. We werken met een team van jonge en ambitieuze mensen vanuit hartje Den Bosch. We werken nauw samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en met studenten- en studieverenigingen.

 

De functie

Als Corporate Recruiter werk je mee aan werving- en selectieproces binnen Loyal Interim en Loyal IT , gericht op alle interne vacatures van beide entiteiten . Jij weet als geen ander de juiste talenten te vinden en op een doeltreffende manier aan te spreken. Jij zet jouw creativiteit en assertiviteit optimaal in voor de continue vraag naar toptalent binnen Loyal Interim. Daardoor help jij onze organisatie met het realiseren van de dynamische groeiambitie. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s van Recruitment en HR.

Wat bieden we?

Een fijne, uitdagende baan

Je draagt bij aan het succes van Loyal Interim. Je krijgt de ruimte om echt het verschil te maken en mee te bouwen aan zichtbare resultaten in een leerzame en afwisselende functie bij een snelgroeiend bedrijf. We vieren onze successen dagelijks tijdens de (volledige verzorgde!) lunch, op de wekelijkse vrijmibo en met verschillende jaarlijkse evenementen!

Lekkere werksfeer

We ontmoeten elkaar graag op ons dynamische kantoor in Den Bosch, maar zijn hybride ingericht. Thuiswerken waar dat handig of nodig is, kan gewoon. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid binnen een ondernemende omgeving waarbij je altijd op je collega’s kunt bouwen en veel van elkaar kunt leren. We hebben een jong en ambitieus hard werkend team maar zijn ook zeker in voor een pingpongtoernooitje.

Goede arbeidsvoorwaarden

en boven marktconform salaris, een NS Business Card, een laptop en een telefoon onkostenvergoedingWe bieden je een plek waar je veel kan leren en waar je mee kan werken aan het succes van Loyal Interim. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar daar staat ook een goed salaris, veel vrijheid en flexibiliteit tegenover.

Functie eisen

Opleiding

Je hebt een HBO werk- en denkniveau.

Kennisgebied

1-3 jaar ervaring als (corporate) recruiter.

Jij

Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Mindset

Je bent zelfstandig, gedreven, ambitieus en kan overtuigen.

Wil jij Loyal worden?

Upload je cv en motivatie in twee minuten, dan nemen wij binnen
één werkdag contact met je op. Goede deal, toch? Tot snel!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 1.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.