Loyal Interim

Loyal Interim is een groeiende, dynamisch en jonge organisatie. Wil je meewerken aan onze groei door het vinden van talent? Ben je niet bang om initiatief te tonen en zelfstandig te werken? Dan zoeken wij jou!

Loyal Interim is een innovator en vernieuwer binnen de detacheringswereld. Wij hebben een transparant concept en geloven in wederzijdse loyaliteit. Vanwege deze visie binnen de detachering maken wij een sterke groei door en vandaar dat wij op zoek zijn naar een Corporate IT Recruiter! Loyal Interim heeft op dit moment twee afdelingen, een gericht op Finance (Loyal Finance) en een gericht op de wereld van IT (Loyal IT). Binnen Loyal IT bestaat het team uit ervaren, gedreven en ondernemende collega’s.

Wat ga je doen?

Je hebt een hele diverse en afwisselende rol als Corporate IT Recruiter. Je grootste prioriteit is om nieuwe Loyals te vinden, binden en te enthousiasmeren en die bij ons aan te laten sluiten op ons vernieuwende midlance model. Hiervoor ga jij een bestaande markt overnemen of een nieuwe markt opzetten. Binnen deze markt ga jij er met jouw kennis, ervaring en enthousiasme voor zorgen dat jij professionals kunt binden en verbinden. Hoe je dat wilt doen? Daar hebben wij wel wat ideeën over maar de vrijheid om daar zelf invulling aan te geven krijg je van ons.

Hiernaast begeleid je onze Loyals op opdracht. Je staat voor ze klaar, helpt ze hun groeipad uit te stippelen en zorgt dat we aan hun ontwikkelbehoeftes voldoen. Dit doe je met behulp van je leidinggevende en onze HR Business Partner. We bieden onze Loyals ook Loyal+ met allemaal extra’s waarmee we ze kunnen faciliteren. Dit zorgt voor een mooie afwisseling en verdieping in jouw rol!

Wie ben jij?

Op de eerste plaats zoeken wij gedreven, ambitieuze, ondernemende en Loyale collega’s! Je bent niet bang om een extra stap te zetten om je doelen niet alleen te halen, maar juist te overtreffen. Je kunt je goed manoeuvreren in de digitale wereld en wat je nog niet weet dat vraag je. Deze assertiviteit zit bij jou in de kern. Maar, we vinden het ook belangrijk dat je gewoon leuk bent. We vinden het namelijk leuk om naast hard te werken ook plezier met elkaar te hebben.

Heb je je eerste stap in de wereld van arbeidsbemiddeling al gezet (uitzenden, detachering of werving & selectie) en heb je een afgerond HBO of WO-diploma? Kan je goed presteren onder druk en denk je in oplossingen en kansen? Deel jouw enthousiasme en energie met ons!

Wat bieden we?

Een leuke baan!

We bieden je een uitdagende kans om relevante werkervaring op te doen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar daar staat ook een goed salaris, veel vrijheid en flexibiliteit tegenover. Je bent niet bang om een extra stap te zetten om je doelen niet alleen te halen, maar juist te overtreffen.

Loyaliteit.

Zoals je al gemerkt hebt geloven wij in Loyaliteit. Dit uit zich in verschillende vormen, maar belangrijk is de Loyaliteit naar elkaar toe. Wij bieden een hecht en gedreven team die voor elkaar door het vuur gaat. Naast inspanning geloven we ook sterk in ontspanning. Wij vieren onze grote en kleine successen dagelijks en sluiten iedere week af met een vrijmibo!

Goede begeleiding.

Wij ontmoeten elkaar graag op ons dynamische kantoor in Den Bosch, maar zijn hybride ingericht. Thuiswerken waar dat handig of nodig is, kan gewoon. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid binnen een ondernemende omgeving waarbij je altijd op je collega’s kunt bouwen en veel van elkaar kunt leren.

Wil jij Loyal worden?

Upload je cv en motivatie in twee minuten, dan nemen wij binnen
één werkdag contact met je op. Goede deal, toch? Tot snel!

  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.