Business Unit Manager Legal

Loyal Interim zit in een enorme groeifase. Om deze groei verder vorm te geven zijn we op zoek naar een Business Unit Manager Legal. Deze entrepreneur gaat zijn eigen succes creëren door samen met de collega’s een eigen Business Unit op- en uit te bouwen. We zoeken dus een ondernemer. Iemand die van een gave uitdaging houdt. Iemand die succesvol wil zijn. Spreekt dit je niet aan. Lees dan niet verder…

Jouw uitdaging zit onder andere in het verder uitbouwen van ons opdrachtenbestand met een juridisch karakter. Momenteel werken er 50+ interimmers & Loyals bij verschillende opdrachtgevers (zowel Profit en Non-Profit) in Nederland. Om meer focus aan te brengen zoeken we iemand die bij bestaande en nieuwe klanten de disruptieve en onderscheidende propositie van Loyal Interim verder gaat uitrollen.

In beginsel zullen commerciële werkzaamheden de boventoon voeren, om aan de klantkant onze exposure verder te vergroten. Dit zal leiden tot het bemiddelen van onze Loyals op interessante opdrachten. Als je hier goede ideeën bij hebt, kom vooral langs.

De functie

Jij signaleert commerciële kansen op de markt, weet binnen je netwerk ingangen te vinden bij onze (potentiële) klanten en kan deze kansen omzetten in opdrachten voor onze interimmers binnen Loyal. Je bent een ondernemende en natuurlijke leider, je neemt graag het initiatief. Daarnaast staan loyaliteit en transparantie, de kernwaarden waar wij als organisatie voor staan, bij jou hoog in het vaandel.

Wat bieden we?

Resultaat

De kans en ruimte om het verschil te maken en mee te bouwen aan zichtbare resultaten en een rol als sparringpartner binnen het managementteam.

Cultuur

– Een dynamische werkomgeving waar je in contact staat met de top van het bedrijfsleven;
– Veel eigen verantwoordelijkheid en de mooie kanten van een ambitieuze organisatie;
– Een leerzame en afwisselende functie bij een snelgroeiend bedrijf;

Arbeidsvoorwaarden

Een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en alles wat je nodig hebt om zorgeloos te kunnen werken, zoals flexibele werktijden, een telefoonkostenvergoeding en een wekelijkse (virtuele) vrijmibo!

Functie eisen

Opleiding

HBO of WO-diploma;

Ervaring

Ervaring binnen arbeidsbemiddeling is een grote pre. Dit zien we graag in combinatie met juridische affiniteit.

Trackrecord

Met jouw hands-on mentaliteit ga jij voorop in de strijd.

Mindset

Dynamisch, Enthousiast, Teamplayer en zelfstarter met veel energie. Kan niet, bestaat niet!

Wil jij Loyal worden?

Upload je cv en motivatie in twee minuten, dan nemen wij binnen
één werkdag contact met je op. Goede deal, toch? Tot snel!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.