Account Manager

Loyal Interim is een groeiende, dynamisch en jonge organisatie. Wil je meewerken aan onze groei door het vinden van talent? Ben jij ijzersterk in het onderhouden en uitbouwen van relaties? Kun jij mensen binden en enthousiasmeren? Wil jij jouw skills inzetten om mensen in dienst te nemen voor jouw eigen organisatie? Dan zoeken wij jou!

Loyal Interim is een innovator en vernieuwer binnen de detacheringswereld. Geboren vanuit de onvrede van onze oprichter Ruud (die zelf jarenlang gedetacheerd is geweest) met een idee: dit moet beter. Wij hebben een transparant concept en geloven in wederzijdse loyaliteit. Vanwege deze visie binnen de detachering maken wij een sterke groei door en vandaar dat wij binnen onze organisatie op zoek zijn naar een nieuwe Account Manager.

De functie

In jouw rol als Account Manager ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen van je eigen practice binnen jouw eigen domein. Je gaat nieuwe Loyals aannemen en begeleiden gedurende hun carrière. In deze rol krijg je veel vrijheid en ruimte voor ondernemerschap om dit naar eigen invulling vorm te geven. Natuurlijk met begeleiding en hulp van ons waar nodig!

We geloven in het opbouwen van waardevolle relaties. Jij gaat gesprekken aan met potentiële Loyals en zodra er wederzijdse interesse is start jij de sollicitatieprocedure. Jij voert het sollicitatiegesprek en in samenspraak met interne stakeholders zorg jij voor een optimale candidate journey. Zodra jij een Loyal hebt aangenomen ben jij verantwoordelijk voor de onboarding en het fieldmanagement. Dit houdt in dat jij maandelijkse gesprekken voert met de Loyal. Dit doe je bij voorkeur op locatie bij de klant. Op locatie maak jij namelijk een praatje met de desbetreffende hiring manager en pas jij die ijzersterke accountmanagement skills toe!

Uiteindelijk is het jouw doel om een grote practice op te bouwen van 20 tot 30 Loyals. Het is jouw verantwoordelijkheid om nieuwe Loyals te vinden en jouw eigen Loyals op project te houden. Hoe jij dit wilt gaan doen daar laten we je vrij in. Houd jij van directe acquisitie? Ligt jouw voorkeur meer bij het organiseren van events? Start jij je eigen vlog serie? Ga ervoor! Wij kijken niet naar jouw input, maar coachen en sturen op resultaat. Hier geen dagelijkse of wekelijkse KPIs, maar een cultuur die wordt gedreven op basis van vrijheid en vertrouwen.

Wat bieden we?

Een leuke baan!

We bieden je een uitdagende kans om relevante werkervaring op te doen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar daar staat ook een goed salaris, veel vrijheid en flexibiliteit tegenover. Je bent niet bang om een extra stap te zetten om je doelen niet alleen te halen, maar juist te overtreffen.

Loyaliteit.

Zoals je al gemerkt hebt geloven wij in Loyaliteit. Dit uit zich in verschillende vormen, maar belangrijk is de Loyaliteit naar elkaar toe. Wij bieden een hecht en gedreven team die voor elkaar door het vuur gaat. Naast inspanning geloven we ook sterk in ontspanning. Wij vieren onze grote en kleine successen dagelijks en sluiten iedere week af met een vrijmibo!

Goede begeleiding

Wij ontmoeten elkaar graag op ons dynamische kantoor in Den Bosch, maar zijn hybride ingericht. Thuiswerken waar dat handig of nodig is, kan gewoon. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid binnen een ondernemende omgeving waarbij je altijd op je collega’s kunt bouwen en veel van elkaar kunt leren.

Functie eisen

Opleiding

HBO of WO-diploma.

Ervaring

Je hebt 2+ jaar ervaring in de wereld van arbeidsbemiddeling (uitzenden, detachering of werving & selectie).

Karakter

Je bent zelfstandig, proactief en ambitieus en je herkent jezelf in onze kernwaarden open, echt, slim en snel. Daarnaast ben je een enthousiaste teamspeler met veel energie en een leuke en gezellige teamgenoot!

Competenties

Je kan goed presteren onder druk en denkt in oplossingen en kansen.

Wil jij Loyal worden?

Upload je cv en motivatie in twee minuten, dan nemen wij binnen
één werkdag contact met je op. Goede deal, toch? Tot snel!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 1.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.