Een snelle en dynamische wereld

Welkom in onze wereld

Een wereld waar veel gebeurt en waarin verschillende type mensen nodig zijn. Wij Loyals zijn niet anders dan andere mensen: uniek, met een eigen verhaal en onze eigen talenten, maar we passen perfect bij elkaar.

Carrièremogelijkheden bij Loyal Interim

Business Unit Manager IT

Ben jij een natuurlijke leider, initiatiefrijk en ondernemend van aard? Staan loyaliteit en transparantie, de kernwaarden van onze organisatie, bij jou hoog in het vaandel? Dan zoeken wij jou!

Junior Recruiter

Word jij enthousiast van het matchen van talent aan de juiste opdrachtgever? En wil jij je ontwikkelen tot recruitmentprofessional? Lees dan snel verder!

Account Manager

Wil je meewerken aan onze groei door het vinden van talent? Ben jij ijzersterk in het onderhouden en uitbouwen van relaties? Kun jij mensen binden en enthousiasmeren? Wil jij jouw skills inzetten om mensen in dienst te nemen voor jouw eigen organisatie? Dan zoeken wij jou!

Sourcing Consultant

Ben jij op zoek naar een uitdagende kans om tijdens je studententijd relevante werkervaring op te doen? En word jij enthousiast van het matchen van talent aan de juiste opdracht? Lees dan snel verder!

Business Developer

Ben jij een ambitieuze mouwenopstroper? Zijn acquisitie en onderhandelen voor jou een sport? En, belangrijk, vind je mensen leuk? Dan zoeken we jou!

Senior Recruiter

Loyal Interim is een groeiende, dynamisch en jonge organisatie. Wil je meewerken aan onze groei door het vinden van talent? Ben je niet bang om initiatief te tonen en zelfstandig te werken? Dan zoeken wij jou!

Weet jij precies wat voor een baan je zoekt?
Jij staat aan het roer.

Benieuwd hoe collega’s het werken bij Loyal Interim ervaren?

Hoi! Dit zijn wij! Kennismaken of wil je meer weten over werken bij Loyal Interim? Leuk!
Neem contact met ons op.

Hi! Mijn naam is Lotte, ik ben 22 jaar en woonachtig in Eindhoven.

Sinds 1 juli ben ik doorgegroeid naar de rol van fulltime Recruiter bij Loyal Interim. In mijn rol ben ik voornamelijk bezig met het werven van nieuwe Loyals voor onze klanten binnen de business unit Legal en begeleid ik deze Loyals tijdens hun opdrachten bij Loyal Interim.

Wat ik het leukste vind van Loyal Interim is het team. Iedereen is zeer gedreven en hierdoor inspireren we ook elkaar. Dit maakt Loyal Interim een onwijs leuke en leerzame plek om te werken waar iedereen een kans krijgt! Ik heb het ontzettend naar mijn zin en kijk ik ernaar uit jou ook te helpen aan jouw ideale werkplek!

Lotte Verhoeve