Een snelle en dynamische wereld

Welkom in onze wereld

Een wereld waar veel gebeurt en waarin verschillende type mensen nodig zijn. Wij Loyals zijn niet anders dan andere mensen: uniek, met een eigen verhaal en onze eigen talenten, maar we passen perfect bij elkaar.

We doen wat we zeggen

Het zit in ons DNA

Slim, Snel, Open, Echt

Jezelf kunnen zijn

Dat vinden wij erg belangrijk binnen het team. Want alleen als je jezelf bent en kunt zijn, haal je het beste uit jezelf en het team. Ben jij iemand die goed gedijd in een dynamische omgeving, herken jij jezelf in onze kernwaarden slim, snel, echt en open en ben jij een teamplayer? Dan zou jij wel eens heel goed kunnen passen in team Loyal!

Nu al enthousiast? Kijk dan vooral ook eens naar onderstaande vacatures en wie weet tot snel!

Carrièremogelijkheden bij Loyal Interim

Business Unit Manager Legal

Wil jij als ervaren en gedreven commercieel talent bij Loyal Interim verantwoordelijk zijn voor het (verder) uitbouwen, door ontwikkelen, onderhouden en aansturen van de Business Unit Legal? Lees dan snel verder!

Sales Consultant

Ben jij de Sales Consultant die net een stap verder gaat voor zowel onze Loyals als onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen kunnen wij de wereld van detachering mooier en transparanter maken!

Business Unit Manager Sociaal Domein
Wil jij als ervaren en gedreven commercieel talent bij Loyal Interim verantwoordelijk zijn voor het (verder) uitbouwen, door ontwikkelen, onderhouden en aansturen van de Business Unit Sociaal Domein? Lees dan snel verder!

Werkstudent Data Entry

Wij zijn op zoek naar een werkstudent data entry Je houd je bezig met het opschonen van de data in onze CRM systemen. Je zorgt ervoor dat de fysieke documenten correct worden ingevoerd in ons CRM systeem met als doel het optimaliseren van ons recruitment proces. Staat secuur werken bij jou hoog in het vaandel? Lees dan verder!

Werkstudent Data Analytics

Wij zijn op zoek naar een werkstudent data analytics. Ben jij een slimme datadriven student die graag zijn kennis en ondernemendheid in wil zetten tijdens een serieuze bijbaan. Ben jij een topper en ook nog eens in staat data om te zetten naar kansen, dan is dit zeker iets voor jou. Lees dan verder!

Junior Recruiter

Word jij enthousiast van het matchen van talent aan de juiste opdrachtgever? En wil jij je ontwikkelen tot recruitmentprofessional? Lees dan snel verder!

Senior Recruiter

Wil jij je kennis en ervaring als recruiter delen met team Loyal en wil je bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze Loyals? Lees dan snel verder!

Benieuwd hoe teamgenoten het werken bij Loyal Interim ervaren?

Hoi! Dit zijn wij! Kennismaken of wil je meer weten over werken bij Loyal Interim? Leuk!
Neem contact met ons op.