Wat zijn de sterke voordelen van gedetacheerd worden via Loyal Interim?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en sta je open om bij Loyal Interim aan de gang te gaan? Lees dan nu waarom dat een perfect idee is!

Loyal Interim onderscheidt zich door slim, snel, echt en open te zijn. Ook is transparantie van belang in alles wat we doen. Lees hieronder de verschillende voordelen van gedetacheerd worden via Loyal Interim

In dienst én zelf achter het stuur

Je treedt in dienst bij ons, Loyal Interim. Je hebt hierdoor wel een vaste werkgever, maar de flexibiliteit van verschillende opdrachten.

Zelf achter het stuur; wij beseffen dat iedere collega andere behoeftes heeft. Denk aan opleiding en ontwikkelingstrajecten. Wij hebben ervoor gekozen om geen geijkte paden voor onze collega’s vast te leggen. Of je nu kiest om te sparen voor een reis naar Australië, waar je over 2 jaar heen wilt, of dat je juist jezelf in een bepaalde weg wil ontwikkelen met opleiding of ontwikkelingstrajecten. Jij bepaalt bij ons zelf wat je wil. Uiteraard wel met advies vanuit ons als je daar behoefte aan hebt!

Je kunt veel werkervaring opdoen bij onze grote werkgevers

Als je gedetacheerd wordt krijg je de kans om bij grote, verschillende organisaties binnen te kijken en volwaardig mee te werken aan projecten. Zo zie je veel verschillende bedrijfsculturen en leer je je goed en flexibel op te stellen! Daarnaast krijgt op deze manier ook je netwerk een boost!

“Wij staan altijd klaar om samen met jou te zoeken naar de beste matches voor jouw expertise en kwaliteiten!”

Goed en transparant loon

Wij werken met een oprecht, transparant verdienmodel. Ons model is zo ingedeeld: Wij hanteren een beperkt deel voor kosten voor onszelf die wij dienen te maken om Loyal Interim draaiende te houden. Daarnaast hanteren wij een eerlijke marge aan winst. Al hetgeen dat overblijft is voor jou als Loyal. Zij het direct (loon, reiskosten en vakantiegeld) dan wel indirect, kosten die wij betalen voor jou qua sociale lasten en onder andere pensioenopbouw.  Met dit model weet iedere medewerker precies wat er met zijn/ haar salaris gebeurd. Je krijgt een eerlijke fee, je beslist zélf of, en wanneer je opleidingen wil volgen en je vakantiegeld krijg je maandelijks uitbetaald! Daarnaast zijn er ook verschillende bonussen te verdienen binnen ons model, om je salaris nog meer te laten stijgen!

Jouw contactpersoon staat altijd voor je klaar

Wij streven naar oprecht en transparant contact met elkaar. Ook naar onze Loyals! Daarom hebben wij maandelijks contact, en zijn wij altijd te bereiken voor jouw vragen. Tot slot staan wij altijd klaar om samen met jou te zoeken naar de beste matches voor jouw expertise en kwaliteiten!

Je hebt goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Jij kiest je eigen carrière pad! Je bepaalt zelf over de opleidingen die je wilt volgen, niks wordt verplicht! Wij faciliteren deze opleidings- en ontwikkelingstrajecten, en faciliteren daarnaast ook onder andere hypotheek- en leaseauto aanvragen. Al met al de hulpvragen die iedere millennial heeft. Tot slot hebben wij een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen (obv 40 uur) én verschillende bonussen!

Sta je open om bij Loyal Interim aan de gang te gaan of heb je nog een paar laatste vragen? Schroom dan niet contact op te nemen via recruitment@loyalinterim.nl! Wij staan voor je klaar!

04/22 13:26

De weg naar onze Gouden Gazelle 2020!

Wauw! Dit jaar wint Loyal Interim de Gouden Gazelle 2020. Ruud, oprichter van Loyal Interim, vertelt wat zijn eerste reactie was!

Lees verder

04/22 13:26

Open zijn over wie wat verdient. Logisch toch?

Het wetsvoorstel van de Europese Commissie waarin binnen nu en twee jaar bedrijven verplicht worden om volledig transparant te zijn over de beloning van medewerkers is onlangs gepresenteerd. Het ondernemershart van Ruud ging hier sneller van kloppen. Lees in deze blog waarom!

Lees verder