Loyal +

Als je via Loyal Interim aan de slag bent, voer je niet alleen de leukste en mooiste opdrachten uit, je krijgt ook nog eens vele extra’s. Wij doen er alles aan om onze ambitieuze Loyals te stimuleren in hun ontwikkeling. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk! Hieronder vind je een greep uit ons Loyal+ aanbod. Waar word jij enthousiast van?

Bucketlist

Iedereen kent die alsmaar langer wordende bucketlist. Wanneer je via Loyal Interim aan de slag gaat wordt die lijst niet langer, maar juist korter! We helpen jou met het afvinken van persoonlijke doelen door van elk gewerkt uur een percentage te reserveren. Dit percentage hangt af van jouw declarabiliteit en mag je besteden aan vakinhoudelijke of persoonlijke ontwikkeling. Denk aan een opleiding of ontwikkeling van soft skills. Maar wat als een mooie reis op die lijst staat? Of een dakkapel? Ook dat kan! De reservering van je uurtarief is vrij te besteden. Onze droom is de wereld transparanter maken. Welke droom heb jij? Deel hem met ons!

Financiële opleidingen

Lindenhaeghe is een van de beste opleidings-, trainings- en exameninstituten voor professionals. Loyal Interim en Lindenhaege hebben de krachten gebundeld zodat jij kan profiteren van een mooi aanbod vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen. Deze zijn allemaal ontwikkeld vanuit de kennis en ervaring van Lindenhaege in de financiële branche. Zo bieden wij jou een duurzame, complete én persoonlijke manier van ontwikkeling. Bekijk hier het aanbod!

Persoonlijke Ontwikkeling

Wil jij beter leren onderhandelen? Of heb je behoefte aan een coaching traject? Bij Loyal Interim vinden we het belangrijk dat je je niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak ontwikkelt. Wij kijken samen naar de mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen! Want wanneer jij de beste versie van jezelf bent, ben je het meest gelukkig. Zo werken we onder andere samen met onze partner Lepaya. Zij verzorgen innovatieve trainingen en cursussen om het meeste uit je carrière en jezelf te halen!

Vakinhoudelijke Ontwikkeling

Jij bent goed in je werk. Maar je bent nooit uitgeleerd. Om die reden ben je wellicht op zoek naar een specialistische verdiepingsslag. Of wil jij juist kennis vergaren op een heel ander vakgebied. Bij Loyal Interim kan je aan verschillende ontwikkelrichtingen denken: van Agile tot LEAN en van projectvaardigheden tot WFT. Die laatste kun je makkelijk en tegen een speciaal Loyal Interim tarief behalen Je leest er hier meer over. Andere ideeën? We kijken graag samen met jou naar een passende vakopleiding waar jij blij van wordt!

Kleding

Je kan maar één keer een eerste indruk maken en daarom wil jij er altijd tot in de puntjes verzorgd uitzien. Misschien ben je toe aan een maatpak. Of is het sowieso eens tijd om jouw kledingkast een opfrisbeurt te geven? Loyal Interim heeft samenwerkingen en een speciaal Loyal Interim tarief met verschillende partners om ervoor te zorgen dat jij altijd fantastisch voor de dag komt.

Mobiliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze Loyals mobiel zijn en een auto kunnen gebruiken waar en wanneer ze daar behoefte aan hebben. Amber biedt de garantie dat er altijd een deelauto voor jullie beschikbaar is. Zo heb je wel het gemak, maar niet de lasten van het hebben van een auto. Een duurzame oplossing waar wij blij van worden! En het allermooiste, de auto’s zijn ook nog eens 100% elektrisch!

AMAC

Je werkt hard en het liefst doe je dat met de producten die het best bij jou passen en je werk gemakkelijker maken. Producten van Apple kunnen hier bijvoorbeeld aan bijdragen. Loyal Interim werkt samen met AMAC waardoor jij je nieuwe Iphone, Ipad of andere Apple accessoires tegen een gereduceerd tarief kan aanschaffen.

Fiets je fit!

Nu we steeds vaker thuis werken, bewegen we minder. We reizen minder van en naar ons werk. We willen jou als Loyal stimuleren om gezond te blijven en aanmoedigen om vaker de fiets te pakken. Om die reden bieden we jou de mogelijkheid om een fiets inclusief servicepakket (met 2 jaar garantie) met 10% korting op de adviesprijs aan te schaffen bij Bike Totaal Kemps ‘s-Hertogenbosch.

Meer Loyal+

Wij kijken altijd hoe we ons Loyal+ aanbod kunnen uitbreiden. We staan natuurlijk altijd open voor goede suggesties. Laat het ons via happy@loyalinterim.nl of via je vaste contactpersoon weten wanneer je wensen of aanvullingen hebt!