Vrijheid in hoe je werkt

Bij Loyal Interim bepalen we samen wat voor jou de beste manier van werken is. Flexibel werken is de toekomst en daarom is competentiegericht selecteren key. Het gaat er tenslotte niet alleen om of je iets al kan, maar dat je het je snel eigen maakt. Dat is precies wat wij doen voor onze Loyals en onze opdrachtgevers.

Transparantie over jouw salaris

Door vrijheid te bieden in carrières, gaan talenten in hun kracht staan. Als dat eenmaal gebeurt, zijn zij het meest productief en intrinsiek gemotiveerd om successen te boeken. Om jou zo goed mogelijk te faciliteren in het werk, bieden we vier verschillende contractmodellen waarmee jouw carrière ingericht kan worden: Loyal Classics, Loyal Connects, Loyal Pro en Loyal Freelance.

We zijn volledig open over wat een klant per uur betaalt voor de inhuur van onze Loyals. We zijn daarbij ook open over wat wij zelf verdienen. We vertellen je graag wat je daar als Loyal nog meer voor terug krijgt, buiten het feit dat jij samen met ons bepaalt welke vorm van werken het beste bij jou past. Deze transparantie zorgt in alles voor een innovatief concept als het gaat om externe inhuur.

De contractmodellen bij Loyal Interim

WELKE VORM PAST BIJ JOU?
Hieronder lees je meer over welke modellen we hanteren bij Loyal Interim. Bij ieder model horen andere afspraken
en andere manieren van verloning. Ons uitgangspunt is dat we iedereen een eerlijk salaris willen geven en
dat we daar altijd open en transparant over communiceren.

Loyal Classics

Dit model is het eerste model waarin jij voor ons aan de slag gaat. Je haalt in dit model het maximale uit het uurtarief omdat wij vinden dat flexibiliteit en beloning hand in hand gaan. Daarnaast krijg je een extra Loyalty bonus wanneer je minimaal 95% declarabel bent in een maand.

Wat zijn de voorwaarden?
Het belangrijkste is dat jij als persoon matcht met de opdracht op het gebied van kennis en competenties. Jij als Loyal beschikt over de juiste competenties en het Loyal Interim DNA. Onze kernwaarden slim, snel, echt, open en impact maken zitten ook in jouw DNA verweven.

 

 

Loyal Connects

Een ideale contractvorm als je je eigen opdrachten vindt, maar liever niet aan de slag gaat als ZZP’er. Omdat Loyal Interim geen werk heeft aan jouw bemiddeling is het logisch dat jij daar direct van profiteert. Dit model is ook ideaal voor ZZP’ers die wegens de wet DBA een opdracht niet als freelancer mogen uitvoeren. De basis voor dit model is het Loyal Classics model, echter met een lagere marge voor Loyal Interim en een hogere vergoeding voor jou!

Wat zijn de voorwaarden?
Het belangrijkste is dat jij als persoon matcht met de opdracht op het gebied van kennis en competenties. Jij als Loyal beschikt over de juiste competenties en het Loyal Interim DNA. Onze kernwaarden slim, snel, echt, open en impact maken zitten ook in jouw DNA verweven.

Loyal Pro

De vervolgstap in je carrière bij Loyal Interim vind je in het Loyal Pro model. Dit model past uitstekend bij Loyals die ondernemend en flexibel zijn. Alhoewel het Pro model veel overeenkomsten heeft met Loyal Classics, is er wel degelijk een belangrijk verschil. Naast alle voordelen van het classicsmodel krijg je de zekerheid van een contract met een vast basissalaris. Je bent flexibel inzetbaar bij verschillende opdrachtgevers en jouw bonus is afhankelijk van je gewerkte uren en het uurtarief. Dit model past uitstekend bij Loyals die ondernemend en flexibel zijn en daarnaast flexibel inzetbaar zijn bij verschillende opdrachtgevers. In dit model heb je de zekerheid van een contract met een vast basissalaris. Per opdracht ontvang je een extra bonus, die tot stand komt door de combinatie van gewerkte uren en het uurtarief.

Wat zijn de voorwaarden?
Uiteraard moet er ook hier een match zijn in kennis, competenties & DNA. Jij als Loyal bent minimaal 18 maanden in dienst bij Loyal Interim en moet ten minste twee keer een opdracht succesvol hebben afgerond. We zien jou echt als een ambassadeur voor ons bedrijf.

 

Loyal Freelance

Deze contractvorm is ideaal voor Loyals die als ZZP’er aan de slag willen, maar wel bij een organisatie willen horen. Wij werken met een vaste en transparante marge van € 15,- per uur.

Wat zijn de voorwaarden?
Natuurlijk moet jouw profiel matchen met de opdracht op het gebied van kennis. competenties & DNA. Daarnaast is het belangrijk dat het (wettelijk) toegestaan is om de opdracht uit te voeren als zelfstandig ondernemer.

Wat voor Loyal ben jij?

Hoe je ook wilt werken, bij Loyal Interim kan het op jouw manier. Ben jij een starter? Een medior? Een senior? En pas jij bij Loyal? Doe de test!

Weet jij precies wat voor een baan je zoekt?
Jij staat aan het roer.

Vacatures

Bekijk hier onze laatste vacatures of kijk op de vacaturepagina voor al
onze vacatures. Zit jouw droomjob ertussen?

Rabobank
Aon
ABN Amro
Belastingdienst
ING
Gemeente Arnhem
Interpolis
Gemeente Nijmegen
Achmea
Gemeente Drechtsteden
Deloitte Logo
logo-den-bosch-2
BinckBank
stimulansz
Kuiper Verzekeringen
RVO

Wil jij Loyal worden?

Upload je cv en motivatie in twee minuten, dan nemen wij binnen
één werkdag contact met je op. Goede deal, toch? Tot snel!

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.