Echt, slim, Loyal Interim

Wij zijn slim, snel, echt en open en bemiddelen hoogopgeleide talenten en professionals. Wij maken niet alleen een knallende eerste indruk, wij maken impact.

Vrijheid maakt loyaal

Wij zijn een volledig transparante detacheerder van hoogopgeleide young professionals. Wij werven, selecteren, begeleiden en plaatsen toptalent bij onze partners in zowel de de private als publieke sector. Onze interimmers zijn gespecialiseerd in financial services, legal, business IT & data en binnen het sociaal domein.

Wij geven professionals de ultieme vrijheid in hun carrière. Door vrijheid te bieden, gaan talenten in hun kracht staan. Als dat eenmaal gebeurt, zijn zij het meest productief en intrinsiek gemotiveerd om successen te boeken. Om hen zo goed mogelijk te faciliteren in het werk, bieden we vier verschillende contractmodellen waarmee professionals in staat zijn het beste uit hunzelf te halen: Loyal Classics, Loyal Connects, Loyal Pro en Loyal Freelance.

Volledige transparantie

Eén van onze meest onderscheidende kernwaarden: volledige transparantie. Wij zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Ons verdienmodel is volledig transparant. De calculatie is open en eerlijk, waardoor iedereen exact weten waar hij of zij aan toe is. Geen verrassingen.

De contractmodellen bij Loyal Interim

Hieronder vind je de modellen die we hanteren bij Loyal Interim. Ons uitgangspunt is dat we iedereen
een eerlijk salaris willen geven en dat we daar altijd open en transparant over communiceren. Bij ieder model horen
andere afspraken en andere manieren van verloning. Bekijk hier welk model het beste past bij jouw organisatie. 

Loyal Classics

Dit model is het eerste model voor talent dat via Loyal Interim aan de slag gaat. Loyals halen het maximale uit hun uurtarief omdat wij vinden dat flexibiliteit en beloning hand in hand gaan. Daarnaast krijgen onze Loyals een extra Loyalty bonus wanneer hij of zij minimaal 95% declarabel is in een maand.

Voordelen
Onze Loyals willen impact maken en zetten zich voor meer dan 100% in om hun opdracht tot een succes te maken. Door hen optimaal te belonen en hier transparant over te communiceren weten ze waar ze aan toe zijn. Zo ontvangen ze een declarabiliteitsbonus wat leidt tot minder verzuim en hogere productiviteit.

 

Loyal Connects

Een ideale contractvorm als Loyals hun eigen opdracht vinden, maar niet aan de slag willen als ZZP’er. Omdat Loyal Interim geen werk heeft aan de bemiddeling van de Loyal is het logisch dat de Loyal daar direct van profiteert. Dit model is ook ideaal voor ZZP’ers die wegens de wet DBA een opdracht niet als freelancer mogen uitvoeren. De basis voor dit model is het Loyal Classics model, echter met een lagere marge voor Loyal Interim en een hogere vergoeding voor de professional.

Voordelen
Onze Loyals dagen we uit om hun eigen opdrachten te vinden. Op die manier doen ze wat ze echt leuk vinden en zijn ze trots om voor jou als opdrachtgever aan de slag te gaan. Vanuit onze overtuiging worden ze daar dan ook extra voor beloond. Daarnaast zijn ook onze Loyals in dit model gedreven om impact te maken, zetten ze zich voor meer dan 100% in en ontvangen ook zij een declarabiliteitsbonus wat zorgt voor minder verzuim en hogere productiviteit.

Loyal Pro

De vervolgstap in een carrière bij Loyal Interim is het Loyal Pro model. Dit model past uitstekend bij Loyals die ondernemend en flexibel zijn en daarnaast flexibel inzetbaar zijn bij verschillende opdrachtgevers. In dit model zit veel overlap met het Loyal Classic model, met als belangrijkste verschil dat professionals hier de zekerheid van een contract hebben met een vast basissalaris. Per opdracht ontvangen ze een extra bonus, die tot stand komt door de combinatie van gewerkte uren en het uurtarief.

Voordelen
Onze Loyals die werken via het Pro model hebben al de nodige ervaring opgedaan. Ze zijn flexibel, hebben de juiste kennis en competenties en ze maken zich nieuwe kennis snel eigen. Loyal Interim beloont hen met de zekerheid van een vast contract, waarbij ze de bonus per opdracht in eigen handen hebben. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ondernemerschap en impact zijn dan ook de voordelen voor jou als opdrachtgever.

Loyal Freelance

Deze contractvorm is ideaal voor Loyals die als ZZP’er aan de slag willen, maar wel bij een organisatie willen horen. Wij werken via een vast en transparant margemodel.

Voordelen
Ook hier zetten wij onze Loyals in hun kracht door open en transparant te communiceren. Door middel van een vast margemodel komen onze Loyals niet voor verrassingen te staan. Zo hebben ze meer focus en aandacht voor hun opdracht.

Logo Rabobank
Logo Aon
Logo ABN Amro
Logo Belastingdienst
ING logo
Logo Gemeente Arnhem
Interpolis
Logo Gemeente Nijmegen
Logo Achmea
Logo Gemeente Drechtsteden
Deloitte Logo
logo-den-bosch-2
BinckBank
stimulansz
kuiper
RVO

Maak kennis met Loyal Interim

Op zoek naar toptalent voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.