Echt, slim, Loyal Interim

Wij zijn slim, snel, echt en open en bemiddelen hoogopgeleide talenten en professionals. Onze interimmers zijn gespecialiseerd in Risk & Compliance, Legal, Software en Data. Wij maken niet alleen een knallende eerste indruk, wij maken impact.

Volledige transparantie

Vanuit de overtuiging dat we in Nederland duurzamer om kunnen gaan met inhuur, detachering en consultancy is Loyal Interim opgericht. Op meerdere fronten is deze wereld aan verandering toe, in het bijzonder als het gaat om openheid en een oprechte manier van zaken doen. Transparantie is daarom ook het fundament van Loyal Interim. Dit levert voor zowel werknemer als opdrachtgever aanzienlijke voordelen op. De belangrijkste: loyaliteit die ontstaat bij onze mensen.

Vrijheid maakt loyaal

Wij zijn een volledig transparante detacheerder van hoogopgeleide professionals. Wij werven, selecteren, begeleiden en plaatsen toptalent bij onze partners in zowel de de private als publieke sector. Onze interimmers zijn gespecialiseerd in Risk & Compliance, Legal, Software en Data.

Wij geven professionals de ultieme vrijheid in hun carrière. Door vrijheid te bieden, gaan talenten in hun kracht staan. Als dat eenmaal gebeurt, zijn zij het meest productief en intrinsiek gemotiveerd om successen te boeken. Om hen zo goed mogelijk te faciliteren in het werk, bieden we vier verschillende contractmodellen waarmee professionals in staat zijn het beste uit hunzelf te halen: Loyal Classics, Loyal Connects, Loyal Pro en Loyal Freelance.

Happy Loyal Scorecard

De Happy Loyal Scorecard laat zien hoe het met onze Loyals gaat. We kijken naar ontwikkelbehoeftes, kickstarten ontwikkeling met coaching en vragen onze Loyals actief om ons te beoordelen. Dit resulteert in een HLS-score.

We staan altijd open voor verbeteringen en gaan het gesprek aan. We luisteren niet alleen, we gaan samen met onze Loyals aan de slag om dromen waar te maken. De feedback die we krijgen pakken we actief op en we faciliteren onze Loyals in de beste producten en diensten.

De contractmodellen bij Loyal Interim

Hieronder vind je de modellen die we hanteren bij Loyal Interim. Ons uitgangspunt is dat we iedereen
een eerlijk salaris willen geven en dat we daar altijd open en transparant over communiceren. Bij ieder model horen
andere afspraken en andere manieren van verloning. Bekijk hier welk model het beste past bij jouw organisatie. 

Loyal Classics

Dit model is het eerste model voor talent dat via Loyal Interim aan de slag gaat. Loyals halen het maximale uit hun uurtarief omdat wij vinden dat flexibiliteit en beloning hand in hand gaan. Daarnaast krijgen onze Loyals een extra Loyalty bonus wanneer hij of zij minimaal 95% declarabel is in een maand.

 

Loyal Connects

Een ideale contractvorm als Loyals hun eigen opdracht vinden, maar niet aan de slag willen als ZZP’er. Dit model is ook ideaal voor ZZP’ers die wegens de wet DBA een opdracht niet als freelancer mogen uitvoeren. De basis voor dit model is het Loyal Classics model, echter met een lagere marge voor Loyal Interim en een hogere vergoeding voor de professional.

Loyal Pro

In dit model zit veel overlap met het Loyal Classic model, met als belangrijkste verschil dat professionals hier de zekerheid van een contract hebben met een vast basissalaris. Per opdracht ontvangen ze een extra bonus, die tot stand komt door de combinatie van gewerkte uren en het uurtarief.

 

Loyal Freelance

Deze contractvorm is ideaal voor Loyals die als ZZP’er aan de slag willen, maar wel bij een organisatie willen horen. Wij werken met een vaste en transparante marge van € 15,- per uur.

Rabobank
Aon
ABN Amro
Belastingdienst
ING
Gemeente Arnhem
Interpolis
Gemeente Nijmegen
Achmea
Gemeente Drechtsteden
Deloitte Logo
logo-den-bosch-2
BinckBank
stimulansz
Kuiper Verzekeringen
RVO

Maak kennis met Loyal Interim

Op zoek naar toptalent voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.