Traineeship CDD

Wil jij bij vooraanstaande organisaties in de bancaire en fintech sector werken om financiële criminaliteit te bestrijden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Tijdens het traineeship CDD duik je in de wereld van Customer Due Diligence. Wij leiden je op, inspireren en motiveren jou om het beste uit jezelf te halen!

Hoe ziet de wereld van Customer Die Diligence er dan uit? Bij iedere bank en payment service provider staat CDD/KYC centraal, ofwel Customer Due Dilligence / Know Your Client. Bij diverse opdrachtgevers van Loyal Interim bevat het CDD domein nog volop uitdagingen. Te denken valt aan de kwaliteit, kwantiteit, de processen en verbetering van de werkwijzen. Ook wordt er steeds gestreefd naar effectiever werken, continu verbeteren en de procesinrichting optimaliseren, zodat alles goed georganiseerd is. Het opsporen van financiële criminaliteit staat bij onze opdrachtgevers hoog op de agenda. Daarmee vertellen we jou niets nieuws, want dat zie je regelmatig in het nieuws voorbijkomen. Je bent maatschappelijk betrokken, integer en nieuwsgierig. Je wilt het juiste voor klanten, de maatschappij en de bank. Daar ga je voor.

Jouw werk

In samenwerking met een gerenommeerd CDD-opleidingsbureau trainen en coachen we jou op het schrijven van de perfecte review. Na jouw opleiding ben je getraind in:

 • Financiële & economische criminaliteit;
 • Wet- en regelgeving;
 • Klanttypes;
 • Risico’s;
 • Transactieanalyse;
 • Klantgesprekken.

Als CDD-Analist coördineer en faciliteer jij de Client Onboarding, Periodic of Event Driven reviews namens de commerciële teams van de bank. Je hebt een cruciale rol als het gaat om het waarborgen van de naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT).

Jouw profiel

Jij bent onlangs afgestudeerd en klaar voor de stap naar het bedrijfsleven. Je bent positief ingesteld, klantgericht, analytisch, enthousiast, nieuwsgierig en gedreven. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor veranderingen. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ben je ook een echte teamplayer. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

 • Je hebt een afgeronde studie op hbo- of wo-niveau, bijvoorbeeld in de richting van criminologie, rechten of bedrijfskunde;
 • Je bent snel in staat complexe materie je eigen te maken;
 • Je voelt je maatschappelijk betrokken;
 • Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden, om analyses transparant, duidelijk, doelgericht én efficiënt te verwoorden;
 • Je kunt je ook verbaal goed uitdrukken.

Dit bieden wij

 • Dit traineeship!
 • De mogelijkheid om snel te groeien en jezelf continu te verbeteren;
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Slimme keuzes die jou én onze opdrachtgevers verder helpen;
 • Een cultuur waar jij en je collega’s zich thuis voelen;
 • En waar je helemaal jezelf kunt zijn (want zo ben je het leukst!);
 • Open in hoe we met elkaar communiceren en hoe we met elkaar omgaan;
 • Een goed salaris gebaseerd op ons transparante verdienmodel;
 • Reiskostenvergoeding waarin jij zelf bepaalt hoe je deze gebruikt;
 • Verschillende bonussen zoals een pensioenbonus of een bonus op basis van het aantal gewerkte uren.

Leuk je te ontmoeten!

Wij zijn Loyal Interim. Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel betere resultaten. We werken met een team van jonge en ambitieuze mensen vanuit hartje Den Bosch. We werken nauw samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en met studenten- en studieverenigingen. Neem ook eens een kijkje op onze Instagram pagina om een gevoel te krijgen bij onze cultuur!

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam van Loyals? Solliciteer dan direct door het onderstaande formulier in te vullen! Liever mailen of andere vragen? Dan kun je ons bereiken via Dominique (06-22567290) of stuur een e-mail naar recruitment@loyalinterim.nl. Tot snel!

CDD-Analist

Customer Due Dilligence

Het opsporen van financiële criminaliteit staat bij onze opdrachtgevers in de bancaire sector hoog op de agenda. Dat maakt Customer Due Dilligence (CDD) oftewel Know Your Client (KYC) essentieel. Voor diverse opdrachtgevers van Loyal Interim is er op het CDD-domein nog volop winst te behalen. Denk aan de verbetering van de kwaliteit, kwantiteit, processen en werkwijzen. Er wordt steeds gestreefd naar effectiever werken en optimale procesinrichting.

Jouw uitdaging

Als CDD-Analist coördineer en faciliteer jij de Client onboarding, Periodic of Event driven reviews namens de commerciële teams van de bank. In jouw vak is elke menselijke fout er een te veel. Om die reden voer jij checks uit op ieder CDD-dossier.

Je hebt een cruciale rol als het gaat om het waarborgen van de naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT) om daarbij de reputatie van de bank te beschermen. Het uitvoeren van een weloverwogen risico-analyse is voor jou gesneden koek. Jij rust niet voordat de onderste steen boven is. 

De meest complexe structuren beoordeel jij aan de hand van klantspecifieke data, gegevens en documenten. Je verricht onderzoek op transacties, transparantie van geldstromen, herkomst van het vermogen en brengt zeggenschap en eigendom in beeld. Mede door jouw proactieve deelname in een team van ervaren analisten worden de teamdoelstellingen behaald. Bovendien kijk jij altijd naar verbetermogelijkheden van de processen, in de toekomst nog efficiënter en effectiever te werken. 

Dit ben jij

 • Tenminste een jaar werkervaring op het gebied van CDD/KYC
 • Kennis van (internationale) compliance eisen en procedures
 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding
 • In staat complexe materie je snel eigen te maken
 • Coachende kwaliteiten
 • Maatschappelijk betrokken
 • In staat om analyses transparant, duidelijk, doelgericht én efficiënt te verwoorden
 • Je kunt je schriftelijke en verbaal goed uitdrukken

Je bent positief ingesteld, integer, klantgericht, analytisch, enthousiast en gedreven. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor veranderingen die ertoe leiden dat je als team beter wordt. Je bent zelfstandig, maar tegelijkertijd ben je ook een echte teamspeler. Je wilt het beste voor de bank, haar klanten en de maatschappij. Daar ga je voor!

Dit bieden wij

 • Een goed salaris gebaseerd op ons transparante verdienmodel
 • Verschillende bonussen, zoals een pensioenbonus en een bonus op basis van het aantal gewerkte uren
 • Reiskostenvergoeding waarbij jij zelf bepaalt hoe je deze inzet
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden om jouw groei te stimuleren
 • Een werkplek waar je helemaal jezelf kunt zijn
 • Toegang tot Loyal+
 • Open communicatie

Leuk je te ontmoeten!

Wij zijn Loyal Interim. Als jong bedrijf maakten we de afgelopen jaren een exponentiële groei door, dankzij onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren goed en zijn open naar onze talenten én naar onze opdrachtgevers. We werken met een team van jonge en ambitieuze mensen vanuit hartje Den Bosch. 

Gerenommeerde organisaties werken graag met ons samen bij capaciteitsvraagstukken. Dat betekent dat we jou meerdere interim opdrachten kunnen bieden in de toekomst. Neem ook eens een kijkje op onze Instagram om een gevoel bij ons te krijgen.

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam van Loyals? Solliciteer dan direct door het onderstaande formulier in te vullen! Liever mailen of andere vragen? Dan kun je ons bereiken via Dominique (06-22567290) of stuur een e-mail naar recruitment@loyalinterim.nl. Tot snel!

Ervaren CDD Analist

Bij iedere bank en payment service provider staat CDD/KYC centraal, ofwel Customer Due Dilligence / Know Your Client. Bij diverse opdrachtgevers van Loyal Interim bevat het CDD domein nog volop uitdagingen. Te denken valt aan de kwaliteit, kwantiteit, de processen en verbetering van de werkwijzen. Ook wordt er steeds gestreefd naar effectiever werken, continu verbeteren en de procesinrichting optimaliseren, zodat alles goed georganiseerd is. Het opsporen van financiële criminaliteit staat bij onze opdrachtgevers hoog op de agenda. Daarmee vertellen we jou niets nieuws, want dat zie je regelmatig in het nieuws voorbijkomen. Je bent maatschappelijk betrokken, integer en nieuwsgierig. Je wilt het juiste voor klanten, de maatschappij en de bank. Daar ga je voor.

Jouw werk

Als ervaren CDD Analist coördineer en faciliteer jij Client Onboarding, Periodic of Event driven reviews namens de commerciële teams van de bank. In jouw vak is elke menselijke fout er één te veel. Om die reden voer jij dé checks uit op ieder CDD-dossier.

Als ervaren CDD Analist heb jij een cruciale rol als het gaat om het waarborgen van de naleving van de WWFT om daarbij de reputatie van de bank te beschermen. Het uitvoeren van een weloverwogen risico-analyse is voor jou gesneden koek. Jij rust niet eerder voordat de onderste steen boven is.

De meest complexe structuren beoordeel jij aan de hand van klant specifieke data, gegevens en documenten. Je verricht onderzoek op transacties, transparantie van geldstromen, herkomst van het vermogen en brengt zeggenschap en eigendom in beeld. Door jouw pro-actieve deelname in een team van ervaren analisten worden de teamdoelstellingen behaald.

Bovendien kijk jij altijd naar verbeteringsopties van processen, om fouten in de toekomst verder te voorkomen. Wil jij de next step maken in een dynamische en groeiende omgeving waar je kunt blijven leren en het beste uit jezelf kunt halen? Sollicteer dan op de vacature van ervaren CDD Analist!

Jouw profiel

Je bent positief ingesteld, klantgericht, analytisch, enthousiast, nieuwsgierig en gedreven. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor veranderingen die ertoe leiden dat we als team beter worden. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ben je ook een echte teamplayer. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

 • Je hebt een afgeronde studie op hbo- of wo-niveau;
 • Je hebt tenminste één jaar werkervaring op het gebied van CDD, KYC en/of AML. Hierdoor heb je o.a. kennis van (internationale) compliance eisen en procedures;
 • Je bent snel in staat complexe materie je eigen te maken;
 • Je bent in staat collega’s te coachen;
 • Je voelt je maatschappelijk betrokken;
 • Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden, om analyses transparant, duidelijk, doelgericht én efficiënt te verwoorden;
 • Je kunt je ook verbaal goed uitdrukken aangezien je regelmatig klantcontact hebt.

Dit bieden wij

 • Deze interim uitdaging!
 • De mogelijkheid om snel te groeien en jezelf continu te verbeteren;
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Slimme keuzes die jou én onze opdrachtgevers verder helpen;
 • Een cultuur waar jij en je collega’s zich thuis voelen;
 • En waar je helemaal jezelf kunt zijn (want zo ben je het leukst!);
 • Open in hoe we met elkaar communiceren en hoe we met elkaar omgaan;
 • Een goed salaris gebaseerd op ons transparante verdienmodel;
 • Reiskostenvergoeding waarin jij zelf bepaalt hoe je deze gebruikt;
 • Verschillende bonussen zoals een pensioenbonus of een bonus op basis van het aantal gewerkte uren.

Leuk je te ontmoeten!

Wij zijn Loyal Interim. Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel betere resultaten. We werken met een team van jonge en ambitieuze mensen vanuit hartje Den Bosch. We werken nauw samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en met studenten- en studieverenigingen. Neem ook eens een kijkje op onze Instagram pagina om een gevoel te krijgen bij onze cultuur!

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam van Loyals? Solliciteer dan direct door het onderstaande formulier in te vullen! Liever mailen of andere vragen? Dan kun je ons bereiken via Dominique (06-22567290) of stuur een e-mail naar recruitment@loyalinterim.nl. Tot snel!

KYC Analyst

The world is changing rapidly and the role of our customer is changing with it. It’s important to commit to a sustainable, stable and secure financial system. Detecting financial crime is high on the agenda for all financial institutions. We are not telling you anything new with that, because you are reading the newspaper. You are socially involved, honest and curious. You want the right thing for customers, society and the bank. That’s what you go for.

The job

 • You have at least 6 months of work-experience doing CDD work as an (medior) Analyst in the Wholesale / Institutional / Commercial side of a bank;
 • Any experience in remediation projects is also a good to have if available;
 • Preferably you feel comfortable speaking and writing Dutch & English;
 • You are confident, which means you are able to hold your ground in client team meetings and display knowledge;
 • You are an eager and fast learner;
 • You focus on details and you’re quality oriented;
 • Consistency is key (to ensure trust by the pod leads);
 • You have a flexible attitude.

What we offer

 • This job!
 • The ability to grow quickly and continuously improve yourself;
 • Training and development opportunities;
 • Smart choices that help you and our clients further;
 • A culture where you and your colleagues feel at home;
 • And where you can be completely yourself (because that’s how you are the most fun!);
 • Open in how we communicate and interact with each other;
 • A good salary based on our transparent earnings model;
 • Travel allowance in which you determine how you use it;
 • Various bonuses such as a pension bonus or a bonus based on the number of hours worked.

Nice to meet you!

We are Loyal Interim. A young company that has experienced exponential growth in recent years due to our unique, sincere approach to the labor market. Open and real, that’s what we stand for. We listen just as well and are just as open to our talents as we are to our clients. They are smart, so we should be too. This way everyone is happy and together we quickly achieve better results. We work with a team of young and ambitious people from the heart of Den Bosch. We work closely with large organizations on the labor market and with student and study associations.

Apply!

Does this sound like a challenging position that is tailor-made for you and do you want to be part of our team? Then apply directly by filling in the form below! Unfortunately, due to laws and regulations we can only take your application in consideration when you are living in the Netherlands. Prefer to send us an e-mail or do you have other questions? You can reach us at recruitment@loyalinterim.nl and 088-1942444. See you soon!

Medior KYC Analist

In het kort

De wereld verandert snel en de rol van onze klant verandert mee. Vanuit de purpose ‘banking for better, for generations to come’ zetten ze hun in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van financiële criminaliteit staat bij hen hoog op de agenda. Daarmee vertellen we jou niets nieuws, want je leest de krant. Je bent maatschappelijk betrokken, integer en nieuwsgierig. Je wilt het juiste voor klanten, de maatschappij en de bank. Daar ga je voor.
 
Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben ze alle activiteiten rond het tegengaan van witwassen, terrorismefinanciering en corruptie samengebracht. Door kennis, expertise en krachten te bundelen, zijn ze beter in staat financiële criminaliteit te weren en nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden. Voortschrijdende technologie is zowel een kans als een bedreiging. Niet alleen kunnen zij hierdoor hun opsporingswerk verbeteren, ook maakt het de georganiseerde misdaad steeds geavanceerder. ‘Detecting financial crime’ is dan ook een doorlopend proces dat dag in dag uit het uiterste vraagt van de expertise en alertheid.

Jouw werk

Als Medior Analist Know Your Client start je binnen één van de onderdelen van DFC, namelijk het Know Your Client Centre van de afdeling Commercial Banking. Binnen het KYC Centre Commercial Banking werken we uitsluitend met zakelijke klanten. Deze zijn grofweg onderverdeeld in twee type klanten: de Small en Medium Enterprise (SME) klanten (hierbij focus je je op de midden- en kleinbedrijven en schakel je vaak rechtstreeks met de klant) en de Commercial Banking Clients (CBC) (dit zijn klanten met vaak (zeer) complexe bedrijfsstructuren). Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het actualiseren en completeren van klantdossiers. Dit doe je zowel op juridisch, fiscaal als bedrijfseconomisch vlak. Dit wordt ook wel Customer Due Diligence genoemd, ofwel CDD. 
 
Dit gebeurt bij het aangaan van een klantrelatie, maar ook tijdens de relatie reviewen onze klanten structureel. Daarnaast begeleid je trajecten waarbij we afscheid nemen van een klant, bijvoorbeeld omdat hij/zij geldende regel- en wetgeving overtreedt. Dit alles draagt eraan bij dat we onze klanten écht goed kennen en dat klantdossiers compleet en reconstrueerbaar zijn. Door dit goed te doen, zijn we in staat om financiële criminaliteit tegen te gaan! Dat moet ook, want toezichthouders stellen steeds hogere eisen; zij zien erop toe dat banken mogelijke risico’s vroegtijdig inschatten. Daarnaast willen we het ook, want naast dat we hiermee nadrukkelijk onze maatschappelijke rol pakken, zijn we zo als bank ook klantgerichter, doordat we klanten relevanter en deskundiger advies kunnen geven.
 
Van jou als medior verwachten we naast het uitvoeren van je eigen analyses dat je feedback geeft aan collega’s om elkaar verder te brengen en kan je de coördinatie en regie overnemen in afwezigheid van de senior.

Jouw profiel

Je bent positief ingesteld, klantgericht, analytisch, enthousiast, nieuwsgierig en gedreven. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor veranderingen die ertoe leiden dat we als team beter worden. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ben je ook een echte teamplayer. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

 • Je hebt een afgeronde studie op hbo- of wo-niveau;
 • Je hebt tenminste anderhalf tot twee  jaar werkervaring in de financiële dienstverlening, specifiek op het vlak van financiële criminaliteit waaronder KYC valt. Hierdoor heb je o.a. kennis van (internationale) compliance eisen en procedures;
 • Je bent snel in staat complexe materie je eigen te maken;
 • Je bent in staat collega’s te coachen;
 • Je voelt je maatschappelijk betrokken;
 • Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden, om analyses transparant, duidelijk, doelgericht én efficiënt te verwoorden;
 • Je kunt je ook mondeling goed uitdrukken, omdat je regelmatig klantcontact hebt.

Dit bieden wij

 • Deze baan!
 • De mogelijkheid om snel te groeien en jezelf continu te verbeteren;
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Slimme keuzes die jou én onze opdrachtgevers verder helpen;
 • Een cultuur waar jij en je collega’s zich thuis voelen;
 • En waar je helemaal jezelf kunt zijn (want zo ben je het leukst!);
 • Open in hoe we met elkaar communiceren en hoe we met elkaar omgaan;
 • Een goed salaris gebaseerd op ons transparante verdienmodel;
 • Reiskostenvergoeding waarin jij zelf bepaalt hoe je deze gebruikt;
 • Verschillende bonussen zoals een pensioenbonus of een bonus op basis van het aantal gewerkte uren.

Leuk je te ontmoeten

Wij zijn Loyal Interim. Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel betere resultaten. We werken met een team van jonge en ambitieuze mensen vanuit hartje Den Bosch. We werken nauw samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en met studenten- en studieverenigingen.

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam van Loyals? Solliciteer dan direct door het onderstaande formulier in te vullen! Liever mailen of andere vragen? Dan kun je ons bereiken via Dominique (06-22567290) of stuur een e-mail naar recruitment@loyalinterim.nl. Tot snel!

Senior KYC Analist

In het kort

De wereld verandert snel en de rol van onze klant verandert mee. Vanuit de purpose ‘banking for better, for generations to come’ zet onze klant zich in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van financiële criminaliteit staat bij hen hoog op de agenda. Daarmee vertellen ze jou niets nieuws, want je leest de krant. Je bent maatschappelijk betrokken, integer en nieuwsgierig. Je wilt het juiste voor klanten, de maatschappij en de bank. Daar ga je voor.

Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben ze alle activiteiten rond het tegengaan van witwassen, terrorismefinanciering en corruptie samengebracht. Door kennis, expertise en krachten te bundelen, zijn ze beter in staat financiële criminaliteit te weren en nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden. Voortschrijdende technologie is zowel een kans als een bedreiging. Niet alleen kunnen zij hierdoor hun opsporingswerk verbeteren, ook maakt het de georganiseerde misdaad steeds geavanceerder. ‘Detecting financial crime’ is dan ook een doorlopend proces dat dag in dag uit het uiterste vraagt van hun expertise en alertheid.

Jouw werk

Als senior analist Know Your Client start je binnen één van de onderdelen van DFC, namelijk het Know Your Client Centre/New Client Take On van de afdeling Commercial Banking. Binnen het KYC Centre Commercial Banking werken ze uitsluitend met zakelijke klanten. Als Senior Analist KYC ben je verantwoordelijk voor het actualiseren en completeren van klantdossiers. Dit doe je zowel op juridisch, fiscaal als bedrijfseconomisch vlak. Dit wordt ook wel Customer Due Diligence genoemd, ofwel CDD.

Je zorgt dat de dossiers van de nieuwe klanten volledig en actueel zijn. Hiervoor heb je veel contact met de klant. Op basis van je analyse geef je een advies inzake de risicoclassificatie van een eventuele nieuwe klant. Wanneer er een verhoogd risico is op criminele activiteiten, bepaal je met het team van Know Your Client wat er met deze klant moet gebeuren. Dit alles draagt eraan bij dat we onze klanten écht goed kennen en dat klantdossiers compleet en reconstrueerbaar zijn. Door dit goed te doen, zijn we in staat financiële criminaliteit tegen te gaan!

Dat moet ook, want toezichthouders stellen steeds hogere eisen; zij zien erop toe dat banken mogelijke risico’s vroegtijdig inschatten. Daarnaast willen ze het ook, want naast dat ze hiermee nadrukkelijk onze maatschappelijke rol pakken, kunnen ze zo als bank klantgerichter zijn, doordat ze klanten relevanter en deskundiger advies kunnen geven. Ook denk je mee bij het signaleren en implementeren van verbeteringen ten aanzien van interne en externe processen.

Jouw profiel

Je bent positief ingesteld, klantgericht, analytisch, enthousiast, nieuwsgierig en gedreven. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor veranderingen die ertoe leiden dat we als team beter worden. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ben je ook een echte teamplayer. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

 • Je hebt een afgeronde studie op hbo- of wo-niveau;
 • Tenminste 3-4 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening, specifiek op het vlak van financiële criminaliteit waaronder KYC valt.
 • Je hebt kennis van (internationale) compliance eisen en procedures.
 • Je voelt je maatschappelijk betrokken;
 • Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden, om analyses transparant, duidelijk, doelgericht én efficiënt te verwoorden;
 • Je kunt je ook mondeling goed uitdrukken, omdat je regelmatig klantcontact hebt;

Dit bieden wij

 • Deze baan!
 • De mogelijkheid om snel te groeien en jezelf continu te verbeteren;
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Slimme keuzes die jou én onze opdrachtgevers verder helpen;
 • Een cultuur waar jij en je collega’s zich thuis voelen;
 • En waar je helemaal jezelf kunt zijn (want zo ben je het leukst!);
 • Open in hoe we met elkaar communiceren en hoe we met elkaar omgaan;
 • Een goed salaris gebaseerd op ons transparante verdienmodel;
 • Reiskostenvergoeding waarin jij zelf bepaalt hoe je deze gebruikt;
 • Verschillende bonussen zoals een pensioenbonus of een bonus op basis van het aantal gewerkte uren.

Leuk je te ontmoeten

Wij zijn Loyal Interim. Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel betere resultaten. We werken met een team van jonge en ambitieuze mensen vanuit hartje Den Bosch. We werken nauw samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en met studenten- en studieverenigingen.

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam van Loyals? Solliciteer dan direct door het onderstaande formulier in te vullen! Liever mailen of andere vragen? Dan kun je ons bereiken via Dominique (06-22567290) of stuur een e-mail naar recruitment@loyalinterim.nl. Tot snel!

Financieel Adviseur

Wil jij als ervaren financieel adviseur aan de slag om klanten te ondersteunen en duurzame relaties met hen te ontwikkelen? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Jouw uitdaging

Als Financieel Adviseur Particulieren realiseer, ontwikkel en behoudt je duurzame en professionele klantrelaties. Dit doe je door proactieve klantbenadering en begeleiding & coaching in de online toepassingen. Daarnaast realiseer je wederzijdse loyaliteit en geef je deskundig adviezen die invulling geven aan de klantbehoefte gerelateerd aan wonen, inkomen, vermogen en OiP. Belangrijk is om toegevoegde waarde voor de klant te leveren. Dit wordt gerealiseerd door invulling te geven aan het adviesconcept met daarbij de best passende adviseur. De klant krijgt de best passende Financieel Adviseur met specialisatie voor zijn vraagstuk. Financieel adviseurs werken hiervoor in de volgende rollen:
– Wonen (Natuurlijk Persoon/Ondernemer in Privé),
– Inkomen & Vermogen (Natuurlijk Persoon/Ondernemer in Privé).

Daar waar een sleutelmoment meerdere adviescontacten vraagt wordt die bij dezelfde Adviseur georganiseerd. Aan klanten wordt inzicht gegeven in hun totale financiële behoefte en klanten worden geadviseerd bij de keuze voor het product/de dienst. Dit advies sluit aan bij de klantbehoefte en er wordt gezorgd dat het klantbelang wordt gewaarborgd op de korte, middellange en lange termijn.

Werkzaamheden die je als Financieel Adviseur gaat uitvoeren zijn onder andere:

 • Zelfstandig en planmatig (nieuwe) klanten benaderen voor advies. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van concrete klantsignalen en/of events, die zelf of door collega’s zijn aangedragen;
 • Proactief deelnemen in de regionale netwerken. Dit met het doel om contact te maken met potentiële en bestaande klanten en de klantrelaties te
  onderhouden. De Financieel Adviseur B wordt gezien als volwaardig gesprekspartner;
 • Rollen (Wonen of Vermogen & inkomen) en werkzaamheden geheel zelfstandig uitvoeren;
 • Zelfstandig de klant-behoeften (incl. klantwaarden) en doelen van de klant achterhalen voor de korte, middellange en lange termijn. Daarbij analyseer je de klantsituatie en stel je het doel-risicoprofiel vast. Je vertaalt deze behoeften zelfstandig naar een advies met de daarbij behorende financiële
  producten/diensten;
 • Je treedt in voorkomende situaties op als mentor m.b.t. inhoudelijke deskundigheid voor de Financieel Adviseur A.
Dit ben jij

Als Financieel Adviseur ben jij:

 • Klantgericht;
 • Teamplayer;
 • Resultaatgericht;
 • Communicatief sterk;
 • Goed in organiseren en monitoren;
 • Onafhankelijk;
 • In het bezit van een hbo/wo diploma.

Deze eigenschappen maken jou tot een goede financieel adviseur. Zeker in combinatie met jouw ervaring en inlevingsvermogen.

Dit bieden wij
 • Deze baan!
 • De mogelijkheid om snel te groeien en jezelf continu te verbeteren;
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Slimme keuzes die jou én onze opdrachtgevers verder helpen;
 • Een cultuur waar jij en je collega’s zich thuis voelen;
 • En waar je helemaal jezelf kunt zijn (want zo ben je het leukst!);
 • Open in hoe we met elkaar communiceren en hoe we met elkaar omgaan;
 • Een goed salaris gebaseerd op ons transparante verdienmodel;
 • Reiskostenvergoeding waarin jij zelf bepaalt hoe je deze gebruikt;
 • Verschillende bonussen zoals een pensioenbonus of een bonus op basis van het aantal gewerkte uren.
Leuk je te ontmoeten

Wij zijn Loyal Interim. Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel betere resultaten. We werken met een team van jonge en ambitieuze mensen vanuit hartje Den Bosch. We werken nauw samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en met studenten- en studieverenigingen.

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam van Loyals? Solliciteer dan direct door het onderstaande formulier in te vullen! Liever mailen of andere vragen? Dan kun je ons bereiken via Dominique (06-22567290) of stuur een e-mail naar recruitment@loyalinterim.nl. Tot snel!

Financieringsspecialist

Wil jij als ervaren financieringsspecialist aan de slag om de beste oplossingen in financieringsbehoeften te bieden? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Als Financieringsexpert voorzie jij zakelijke klanten met dé beste oplossing in hun financieringsbehoeften. Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft door op te treden als kritische sparringpartner. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een financieringsstructuur die perfect aansluit bij wat de klant wil en nodig heeft.

Hoe je dit doet? Het is jouw doel om eerst de financiële situatie en behoefte van de klant vast te stellen. Je weet hierbij de juiste vragen te stellen. Zo krijg je een compleet beeld van de klant en kun je inschatten of de wens haalbaar is en welke mogelijke risico’s er zijn. Vervolgens stel je samen met je collega’s een passende, concurrerende financieringsstructuur en rapportage op. Perfect op maat! De structuur stem je af met de klant. Je licht dan toe wat jouw team en jij hebben uitgedacht.

Naast klanten die een financiering aanvragen, zijn er ook klanten met een lopende financiering. Voor deze klanten zal je revisies uitvoeren.

Dit ben jij

Als Financieringsspecialist ben jij:

 • Klantgericht;
 • Analytisch;
 • Sterk in cijfermatig denken;
 • Niet bang om door te vragen bij klanten;
 • In het bezit van een hbo of wo diploma;
 • Heb je 2 ervaring als financieringsspecialist.

Deze eigenschappen maken jou tot een goede Financieringsspecialist. Zeker in combinatie met jouw studieachtergrond: die is het liefst bedrijfseconomisch of juridisch.

Dit bieden wij

 • Deze baan!
 • De mogelijkheid om snel te groeien en jezelf continu te verbeteren;
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Slimme keuzes die jou én onze opdrachtgevers verder helpen;
 • Een cultuur waar jij en je collega’s zich thuis voelen;
 • En waar je helemaal jezelf kunt zijn (want zo ben je het leukst!);
 • Open in hoe we met elkaar communiceren en hoe we met elkaar omgaan;
 • Een goed salaris gebaseerd op ons transparante verdienmodel;
 • Reiskostenvergoeding waarin jij zelf bepaalt hoe je deze gebruikt;
 • Verschillende bonussen zoals een pensioenbonus of een bonus op basis van het aantal gewerkte uren.

Goed om te weten

In verband met corona ziet het werkveld er momenteel anders uit dan anders. Dit betekent dat je volledig vanuit huis gaat werken.

Leuk je te ontmoeten

Wij zijn Loyal Interim. Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel betere resultaten. We werken met een team van jonge en ambitieuze mensen vanuit hartje Den Bosch. We werken nauw samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en met studenten- en studieverenigingen.

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam van Loyals? Solliciteer dan direct door het onderstaande formulier in te vullen! Liever mailen of andere vragen? Dan kun je ons bereiken via Vivian (06-82483048) of stuur een e-mail naar recruitment@loyalinterim.nl. Tot snel!

Let op! Dit is een poolvacature.

Accountmanager

Hé slim talent, wij zoeken jou!

Sta jij aan het begin van je carrière als Accountmanager of ben je juist klaar voor de volgende stap? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Jouw uitdaging

Als Accountmanager binnen de financiële dienstverlening realiseer, ontwikkel en behoud je een duurzame en professionele vertrouwensrelatie met de klanten binnen je eigen klantgroep/portefeuille. Door middel van proactieve en structurele aandacht aan klanten en deskundige adviezen stimuleer je ondernemers om kansen te benutten.

Hoe doe je dit? Je geeft je klanten advies, stuurt hier en daar bij en laat ondernemers mogelijke kansen en mogelijke nieuwe markten zien. Jij kan het verschil maken door je in te leven in de behoefte van de klant. Met jouw financiële adviezen, je uitgebreide kennis en uitstekende neus voor kansen en risico’s durven ondernemers iedere verantwoorde uitdaging aan.

Er zijn veel verschillende richtingen als Accountmanager. Hierbij kun je denken aan opdrachtgevers binnen het bankwezen op het gebied van MKB, Grootzakelijk en Bijzonder Beheer. Samen met jou kijken we naar de juiste match!

Dit ben jij

Als Accountmanager ben jij:

 • Klantgericht;
 • Communicatief vaardig;
 • Teamplayer;
 • Ondernemend;
 • Zorgvuldig;
 • In het bezit van een hbo of wo diploma.

Deze eigenschappen maken jou tot een goede Accountmanager. Zeker in combinatie met jouw studieachtergrond: het liefst in de richting van economie of recht.

Dit bieden wij

 • Deze baan!
 • De mogelijkheid om snel te groeien en jezelf continu te verbeteren;
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Slimme keuzes die jou én onze opdrachtgevers verder helpen;
 • Een cultuur waar jij en je collega’s zich thuis voelen;
 • En waar je helemaal jezelf kunt zijn (want zo ben je het leukst!);
 • Open in hoe we met elkaar communiceren en hoe we met elkaar omgaan;
 • Een goed salaris gebaseerd op ons transparante verdienmodel;
 • Reiskostenvergoeding waarin jij zelf bepaalt hoe je deze gebruikt;
 • Verschillende bonussen zoals een pensioenbonus of een bonus op basis van het aantal gewerkte uren.

Leuk je te ontmoeten

Wij zijn Loyal Interim. Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel betere resultaten. We werken met een team van jonge en ambitieuze mensen vanuit hartje Den Bosch. We werken nauw samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en met studenten- en studieverenigingen.

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam van Loyals? Solliciteer dan direct door het onderstaande formulier in te vullen! Liever mailen of andere vragen? Dan kun je ons bereiken via Vivian (06-82483048) of stuur een e-mail naar recruitment@loyalinterim.nl. Tot snel!

Let op! Dit is een poolvacature.

Loyal Talent

Hé slim talent, wij zoeken jou

Sta jij aan het begin van je carrière en wil je je ontwikkelen in bijvoorbeeld de financiële sector? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Jouw uitdaging

Heb jij net je opleiding afgerond en interesse in de financiële wereld? Heb je ambitie? Kan je niet wachten om jouw talent in te zetten in de arbeidsmarkt? Bij Loyal Interim krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Daarnaast bieden we je de ruimte om de verschillende functies binnen de bancaire sector te ontdekken. Zo kan er een rol voor jou zijn weggelegd als CDD-analist, accountmanager, financieringsspecialist, jurist, data analist of misschien wel een functie in een heel ander vakgebied!

Loyal Interim gelooft in startend talent. Startend talent moet dan ook de kans krijgen om zich op alle vlakken te ontwikkelen. Daarom gaat Loyal Interim met jou samen op zoek naar de perfecte eerste baan!

Dit ben jij

Als Loyal Talent ben jij:

 • Klantgericht;
 • Communicatief vaardig;
 • Ondernemend;
 • Analytisch:
 • Teamplayer;
 • Zorgvuldig;
 • In het bezit van een hbo of wo diploma.

Deze eigenschappen maken jou een Loyal. Zeker in combinatie met jouw studieachtergrond: bijvoorbeeld in de richting van criminologie, economie of recht.

Dit bieden wij

 • Deze baan!
 • De mogelijkheid om snel te groeien en jezelf continu te verbeteren;
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Slimme keuzes die jou én onze opdrachtgevers verder helpen;
 • Een cultuur waar jij en je collega’s zich thuis voelen;
 • En waar je helemaal jezelf kunt zijn (want zo ben je het leukst!);
 • Open in hoe we met elkaar communiceren en hoe we met elkaar omgaan;
 • Een goed salaris gebaseerd op ons transparante verdienmodel;
 • Reiskostenvergoeding waarin jij zelf bepaalt hoe je deze gebruikt;
 • Verschillende bonussen zoals een pensioenbonus of een bonus op basis van het aantal gewerkte uren.

Leuk je te ontmoeten

Wij zijn Loyal Interim. Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door onze unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Open en echt, dat is waar we voor staan. Wij luisteren net zo goed en zijn net zo open naar onze talenten als naar onze opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten wij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen we samen snel betere resultaten. We werken met een team van jonge en ambitieuze mensen vanuit hartje Den Bosch. We werken nauw samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en met studenten- en studieverenigingen.

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam van Loyals? Solliciteer dan direct door het onderstaande formulier in te vullen! Liever mailen of andere vragen? Dan kun je ons bereiken via Lotte (06-82050926) of stuur een e-mail naar recruitment@loyalinterim.nl. Tot snel!

Let op! Dit is een poolvacature.