Transparant uitgelegd: het salaris van een CDD analist

Heb je interesse om te starten als CDD analist en ben je benieuwd wat je gaat verdienen? Het salaris van een CDD analist is afhankelijk van een aantal aspecten zoals werkervaring, opleiding en je dagelijkse verantwoordelijkheden. In deze blog geven we je een indicatie van het salaris dat je kunt verwachten en transparantie in hoe dit is opgebouwd. 

Salaris beginnende CDD analist

Net als in vrijwel ieder ander vakgebied is je werkervaring een belangrijke indicator van de hoogte van je salaris als CDD analist. Hoe langer je werkzaam bent in Customer Due Diligence, des te meer verantwoordelijkheden, kennis en ervaring je zult hebben. 

Hoewel het salaris verschilt per bedrijf en sector, gelden grofweg de volgende normen:

  • Junior CDD analist: salaris tussen €2.600 en €3.000 per maand
  • Medior CDD analist: salaris tussen €3.000 en €4.500 per maand
  • Senior CDD analist: salaris tussen €4.200 en €5.200 per maand

Leuk, die indicaties. Maar wat kun je nu écht verwachten als startende CDD analist? Daar zijn we transparant over. Rond je bij Loyal Interim je CDD traineeship af, dan begin je direct als junior CDD analist bij partijen zoals Rabobank, ABN AMRO en ICS. Daarmee verdien je een vast bruto salaris van €2.846,23 per maand, op basis van een 40 urige werkweek.

Benieuwd hoe dit salaris is opgebouwd? Lees verder of download hier de salaris breakdown. 

De rol van je opleiding

Naast de opdrachtgever en markt waarin je werkzaam bent, speelt ook je opleidingsniveau een rol. Zoals vaak het geval is, verdienen universitair opgeleide starters vaak meer dan hun tegenhangers van het HBO en MBO. Naarmate je loopbaan vordert, zullen opleidingsverschillen echter minder uit gaan maken. 

CDD analist salaris transparantie

Je loopbaan: hoe het salaris van een CDD analist groeit

Wanneer je carrière zich ontwikkelt, ontstaan er meer kansen om je salaris te verhogen. Terwijl je opleiding minder uit begint te maken, worden zaken zoals groei, expertise en ervaring belangrijker. In medior en senior functies voer je complexere analyses uit, draag je meer verantwoordelijkheden en stuur je soms zelfs een team aan. Daar komt een hoger salaris bij kijken.

Wil je meer salaris verdienen als CDD analist, dan is persoonlijke ontwikkeling dus enorm belangrijk. Dit geldt voor zowel je hard als soft skills. Daarom focussen we bij Loyal Interim op jouw ervaring en groei, ook nadat je het traineeship hebt afgerond. We willen namelijk niet alleen dat je plezier in je functie en bij je opdrachtgever hebt, maar ook dat je groeit op jouw manier. Zodat je de kansen krijgt waar jij naar op zoek bent en je ideale carrière creëert. 

Dit vind je misschien ook leuk: 3 CDD analisten vertellen over hun traineeship ervaringen.

Transparantie over jouw salaris als CDD analist

Bij Loyal Interim staan we voor transparantie in salaris. Daarom laten laten we zien wie wat verdient en waarom. Dat betekent ook dat wij inzicht geven in onze marges. Hierdoor kunnen we altijd laten zien dat er zo veel mogelijk ten goede komt aan jou als Loyal.

Je ontvangt bijvoorbeeld een hogere beloning als je tenminste 95% declarabel bent. De kosten voor ziekteverzuim zijn immers niet gemaakt. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens je eerste periode bij Loyal Interim je pensioenopbouw uit te laten betalen. Maak je geen reiskosten? Dan wordt je salariscomponent groter.

Ga je aan de slag als CDD analist, dan werk je volgens onze unieke modellen. Daarmee krijg je volledig inzicht in wat je verdient. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en ben je eigen baas over bonus componenten en je opleidingsbudget. 

Benieuwd naar alle details? Bekijk hoe ons CDD analist salaris is opgebouwd of kijk welk verdienmodel het best bij jou past.

Op deze manier is het salaris van een CDD analist opgebouwd en kan het variëren afhankelijk van opleiding, ervaring en ontwikkeling. Ben je benieuwd geworden naar een loopbaan in Customer Due Diligence of wil je je functie als CDD analist graag een sterke start geven? Met ons CDD traineeship helpen wij je om direct zo goed mogelijk in de arbeidsmarkt te starten. Op deze pagina kun je informeren of direct solliciteren. 

06/27 10:00

5 belangrijke competenties van een goede CDD analist

In het bestrijden van financiële criminaliteit spelen CDD analisten een centrale rol binnen financiële en FinTech bedrijven. Het is een vakgebied vol ambitie, innovatie en kansen. Ben je benieuwd of een carrière in Customer Due Diligence bij jou past of wil je je vaardigheden verbeteren? Wij zetten de 5 belangrijkste competenties van een goede CDD […]

Meer info

06/25 12:00

8 redenen om CDD analist te worden

Je ziet ze ongetwijfeld steeds vaker voorbij komen: Customer Due Diligence en de analisten die werkzaam zijn in het veld om financiële criminaliteit te bestrijden. Als je twijfelt of een carrière in het fast-paced, uitdagende en interessante vakgebied iets voor jou is, lees dan verder. In dit artikel geven we je 8 redenen om CDD […]

Meer info

06/24 12:00

3 CDD analisten vertellen je over hun traineeship ervaring

Een CDD traineeship helpt je om sterk te starten in het dynamische, snel ontwikkelende vakgebied. Ervaren trainers leren je in sneltreinvaart de skills en kennis die je nodig hebt binnen Customer Due Diligence. Benieuwd hoe het is om een CDD traineeship te volgen? Hessel, Jesse en Meissa zijn 3 junior analisten die onlangs hun traineeship […]

Meer info