Welke opleiding past bij jou?

De arbeidsmarkt is divers en biedt veel mogelijkheden. Kansen en mogelijkheden waar je zelf misschien nog niet aan hebt gedacht. Door jezelf als persoon te blijven ontwikkelen, blijf je niet alleen up-to-date, maar ook interessant voor de toekomst. De ontwikkelingen gaan tegenwoordig razendsnel en dankzij een opleiding kun je bij blijven met de nieuwste technologieën en werkwijzen, waardoor je relevant blijft op de arbeidsmarkt. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat studerende werknemers tevredener zijn en ook nog eens bijdragen een goede sfeer op de werkvloer.


'Uit onderzoek blijkt dat studerende werknemers tevredener zijn en ook nog eens bijdragen aan een goede sfeer op de werkvloer.'

Je talenten ontwikkelen en de regie nemen in je persoonlijke groei zorgt voor betere prestaties op de werkvloer. Daarnaast zorg het ook voor nieuwe energie, nieuwe kansen, meer motivatie en nog meer plezier in je werk! Naast het persoonlijk belang heeft de werkgever er natuurlijk ook profijt van, want met jouw extra kennis en groei, zal de organisatie ook groeien.


Ook bij Loyal Interim vinden wij het belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om je zelf te blijven ontwikkelen. Zowel beroepsmatig als op persoonlijk vlak. Bij ons heb je als interimmer de mogelijkheid om zélf te beslissen of je een opleiding wil volgen en wanneer. Je kan bijvoorbeeld denken aan het behalen van WFT’s of opleidingen die met Compliance of Fintech te maken hebben. Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden!


'Bij ons heb je als interimmer de mogelijkheid om zélf te beslissen of je een opleiding wil volgen en wanneer.'

Naast de mogelijkheden om een opleiding te volgen, zullen er vanaf dit jaar ook een aantal kennissessies worden georganiseerd. Onze opleidingscoördinator, Melanie van der Aa, is deze kennissessies momenteel aan het vormgeven. Alle input is welkom, dus mocht je interessante en leuke vraagstukken hebben voor zo een kennissessie, laat het ons vooral weten.


Weten wat de mogelijkheden zijn of leuke ideeën voor de kennissessies? Neem contact op met onze opleidingscoördinator, Melanie van der Aa, door een mail te sturen naar melanie@loyalinterim.nl.