Wat zijn de sterke voordelen van gedetacheerd worden via Loyal Interim?

Bijgewerkt: mrt 20


1. In dienst én zelf achter het stuur Je treedt in dienst bij ons, Loyal Interim. Je hebt hierdoor wel een vaste werkgever, maar de flexibiliteit van verschillende opdrachten.

Zelf achter het stuur; Wij beseffen dat iedere collega andere behoeftes heeft. Denk aan opleiding en ontwikkelingstrajecten. Wij hebben ervoor gekozen om geen geijkte paden voor onze collega’s vast te leggen. Of je nu kiest om te sparen voor een reis naar Australië, waar je over 2 jaar heen wilt, of dat je juist jezelf in een bepaalde weg wil ontwikkelen met opleiding of ontwikkelingstrajecten. Jij bepaalt bij ons zelf wat je wil. Uiteraard wel met advies vanuit ons als je daar behoefte aan hebt!


2. Je kunt veel werkervaring opdoen bij onze grote werkgevers Als je gedetacheerd wordt krijg je de kans om bij grote, verschillende organisaties binnen te kijken en volwaardig mee te werken aan projecten. Zo zie je veel verschillende bedrijfsculturen, en leer je je goed en flexibel op te stellen! Daarnaast krijgt op deze manier ook je netwerk een boost!


3. Goed en transparant loon Wij werken met een oprecht, transparant verdienmodel. Ons model is zo ingedeeld: Wij hanteren een beperkt deel voor kosten voor onszelf die wij dienen te maken om Loyal Interim draaiende te houden. Daarnaast hanteren wij een eerlijke marge aan winst. Al hetgeen dat overblijft is voor jou als interimmer. Zij het direct (loon, reiskosten en vakantiegeld) dan wel indirect, kosten die wij betalen voor jou qua sociale lasten en onder andere pensioenopbouw. Met dit model weet iedere medewerker precies wat er met zijn/ haar salaris gebeurd. Je krijgt een eerlijke fee, je beslist zélf of, en wanneer je opleidingen wilt volgen, en je vakantiegeld krijg je maandelijks uitbetaald! Daarnaast zijn er ook verschillende bonussen te verdienen binnen ons model, om je salaris nog meer te laten stijgen!


4. Jouw contactpersoon staat altijd voor je klaar Wij streven naar oprecht en transparant contact met elkaar. Ook naar onze Interim Professionals! Daarom hebben wij maandelijks contact, en zijn wij altijd te bereiken voor jou vragen. Tot slot staan wij altijd klaar om samen met jou te zoeken naar de beste matches voor jou expertise en kwaliteiten!


5. Je hebt goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Jij kiest je eigen carrière pad! Je bepaalt zelf over de opleidingen die je wilt volgen, niks wordt verplicht! Wij faciliteren deze opleidings- en ontwikkelingstrajecten, en helpen daarnaast ook onder andere bij het aanvragen van hypotheek- en leaseauto aanvragen. Al met al de hulpvragen die iedere millennial heeft. Tot slot hebben wij een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen (obv 40 uur) én verschillende bonussen!