Maak kennis met ... Daphne Dams

Daphne Dams is werkzaam als recruiter en verzorgt daarnaast de social media kanalen. Wij stellen haar graag voor aan jullie en voelden haar eens even goed aan de tand.Wat is je achtergrond?

‘Ik studeer bedrijfseconomie op de universiteit van Tilburg, ik ben 3e jaars studente. Ik denk dat mijn studieachtergrond goed past bij de profielen die wij zoeken als recruiter, waardoor ik mij goed kan verplaatsen in de vacatures die wij hebben binnen ons bedrijf. Daarnaast heb ik een bestuursjaar gedaan bij TSHV SHOT en was ik hier actief in de rol van Technisch Commissaris.’


Waarom Loyal Interim?

‘Loyal interim is een jong bedrijf, dat voornamelijk met studenten werkt. Dit spreekt mij erg aan, omdat ik zelf natuurlijk ook student ben. Daarnaast is het leuk, omdat Loyal een jong dynamisch en groeiende organisatie is, we ook eigen inbreng mogen leveren om het bedrijf steeds beter te maken!’


Wat vind je het leukste aan je werk?

‘De verantwoordelijkheden die ik af en toe krijg. Daarnaast heb ik het gevoel dat er geluisterd wordt naar mijn ideeën en mening, dat is prettig en werkt bevorderd voor de sfeer en mijn houding ten opzichte van Loyal Interim’

Hoe ziet een dag van jou eruit?

‘Iedere dag is anders hier, maar een werkdag kan er voor mij ongeveer zo uitzien:


09:00 Dagstart, hier bespreken met al het personeel op die dag wat we die dag gaan doen. Ook vinden wij het belangrijk hoe iedereen zich voelt op een bepaalde dag, daarom ook altijd de vraag ‘Hoe voelen we ons vandaag?’.

09:15 We gaan aan de slag met de open vacatures.

10:00 Ik stap in de Loyal auto richting Nijmegen, onderweg naar een koffieafspraak met een kandidaat die ik geplaatst heb bij de Rabobank. We praten wat over zijn werkzaamheden en hoe het hem bevalt om daar te werken en of hij tevreden is over Loyal.

11:00 Ik ben weer klaar met de koffieafspraak en rij weer terug naar kantoor.

11:30 Ik ben weer op kantoor en ga weer verder recruiten. Ik zoek op verschillende termen op LinkedIn voor de vacature als Customer Due Dilligence analist.

13:00 Middagpauze. We kletsen wat onderling over van alles, werk gerelateerd maar ook over onze studentenlevens.

13:30 Ik overleg wat zaken omtrent een aantal kandidaten die net geplaatst zijn met de Backoffice.

14:00 Ik werk de KPI rapportage bij en zorg dat deze up-to-date blijft.

15:00 Er komt een kleinigheidje binnen van een interimmer. Wat leuk! Hier maak ik dan een leuke ‘story’ voor, voor op onze Instagram.

15.15 Ik ga de laatste 2 uur weer lekker recruiten, zodat ik hopelijk iemand kan plaatsen, want daar doen we het uiteindelijk voor natuurlijk!

17.15 Ik stuur nog wat laatste berichtjes en pak langzaam mijn spullen bij elkaar. Ik ruim mijn bureau netjes op en zorg er samen met de rest voor dat het netjes is voor de dag van morgen.

Omdat ik parttime bij Loyal Interim werk, pak ik veel dingen ook nog vanuit thuis op. Het reageren op berichtjes en bellen met potentiële kandidaten hoort daar ook bij.’


Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?

‘Brood’


Wat is je lievelingsliedje?

‘Ik ben fan van disco, maar als ik dan toch moet kiezen, ga ik voor Kill the lights.’


Wat is je favoriete moment van de dag?

‘De lunch, want ik hou echt heel erg van brood.’


Heb je een stopwoordje of een favoriete quote, zo ja? Welke?

‘Irri. Tegenwoordig gebruik ik dit woordje bij alles wat ik irritant vind. En dat is stiekem best vaak haha’