De juiste werk-privébalans, bestaat dat?

Hoe vaak krijg jij het antwoord ‘ja goed, maar wel druk, druk, druk’ als je vraagt hoe het met iemand gaat? Bijna iedereen heeft het tegenwoordig (te) druk. Een uitdagende baan, druk sociaal leven, het huishouden draaiende houden, sporten en ook nog wat tijd voor jezelf nemen. Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om al deze ballen hoog te houden. Om jezelf niet te verliezen in de drukte van alledag is het daarom belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

'Om jezelf niet te verliezen in de drukte van alledag is het daarom belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.'

Van balans tot burn-out

Niemand wil overspannen of met een burn-out thuis komen te zitten. Toch overkomt het 1 op de 7 medewerkers volgens het Nationaal Salaris Onderzoek 2017 en TNO Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden. De uitdrukking ‘gezondheid is je grootste goed’ is daarmee meer dan ooit van toepassing. Helaas nemen we onze gezondheid nog te vaak voor lief met alle gevolgen van dien.


Ga bij jezelf maar eens na. Als je een drukke dag hebt gehad, dan duik je waarschijnlijk niet nog de keuken in om een gezonde maaltijd voor jezelf te maken. En dat rondje hardlopen schiet er dan ook bij in. Terwijl aan het eind van zo’n drukke dag juist het moment is om goed voor jezelf te zorgen.

'Helaas nemen we onze gezondheid nog te vaak voor lief met alle gevolgen van dien.'

Door een goede basis te leggen voor je gezondheid met behulp van lekker en gevarieerd eten, voldoende beweging, slaap en ontspanning creëer je de randvoorwaarden voor een gezond en fit lichaam. En bij het leggen van die basis kan Lisa Huiskamp van The Body Practice je helpen.


Lisa is een jonge ondernemer en heeft een eigen praktijk in Den Bosch als voedingsdeskundige en leefstijlcoach. Ze begeleidt en adviseert haar cliënten op het gebied van gezondheid aan de hand van drie pijlers: voeding, lichaamsbeweging en balans. Ofwel: het totaal plaatje. Volgens Lisa vormen deze pijlers de belangrijkste elementen om een gezond en fit lichaam te krijgen. En dat wordt keer op keer bewezen door de successen die haar cliënten behalen wanneer zij hiermee aan de slag gaan.


Omdat gezondheid zo’n belangrijk onderwerp is, hebben Loyal Interim en The Body Practice de handen ineengeslagen. Daarom is het mogelijk om via Loyal Interim persoonlijke begeleiding of workshops te volgen bij Lisa. Wil je meer informatie over de begeleiding van The Body Practice? Bekijk dan de website of mail naar info@thebodypractice.nl. Vermeld hierbij dat je via Loyal Interim komt.