Bijzondere samenwerkingen met studieverenigingen

Bijgewerkt: mrt 20

Loyal Interim is al tijden onlosmakelijk verbonden met het studentenleven. Naast het feit dat veel van ons interne personeel nog studeert hebben we ook verschillende samenwerkingen met studie- en studentenverenigingen. Loyal Interim focust zich op jong talent en biedt hen een kickstart van hun carrière. Om dit te kunnen blijven doen is het belangrijk dat Loyal Interim goed verbonden blijft met deze doelgroep. Waar Loyal Interim in Den Bosch gevestigd is, studeert veel van het personeel aan Tilburg Universiteit. Hier zijn dan ook de eerste banden gelegd tussen Loyal Interim en studie- en studentenverenigingen. Inmiddels heeft Loyal Interim samenwerkingen met verenigingen in Den Bosch, Tilburg, Nijmegen, Eindhoven en Rotterdam.

'Inmiddels heeft Loyal Interim samenwerkingen met verenigingen in Den Bosch, Tilburg, Nijmegen, Eindhoven en Rotterdam.'

Het succes van deze samenwerkingen zitten volgens Bob Olieslagers, coördinator studieverenigingen bij Loyal Interim, in het feit dat het transparante concept van Loyal Interim en de informele omgang met studenten positief ontvangen wordt bij studieverenigingen: “Aangezien een groot gedeelte van ons interne personeel nog studeert, weten we precies in welke positie studenten zitten. We gaan samenwerkingen aan waardoor we in contact komen met elkaars netwerk. Bij een succesvolle lead via een studievereniging krijgen ze een gedeelte van onze fee. Verder organiseren we informele borrels en informatieavonden, hierdoor kunnen zij ook van ons netwerk gebruik maken.”

'We gaan samenwerkingen aan waardoor we in contact komen met elkaars netwerk.'

Criminologie in Actie (CIA) uit Rotterdam is een van de studieverenigingen die een samenwerking heeft met Loyal Interim. CIA is de studievereniging voor criminologie studenten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Bob legt de connectie met Loyal Interim uit: “Criminologie studenten hebben de juiste achtergrond om uit te groeien tot volwaardige CDD-analisten. Wij bieden hen de mogelijkheid om in contact te komen met verschillende grote bedrijven waar de vraag naar CDD-analisten groot is. ”


Een andere bijzonder samenwerking heeft Loyal Interim met Intermate. Intermate is de studievereniging van de bacheloropleiding Technische Innovatiewetenschappen (TIW) en masteropleidingen Human-Technology Interaction (HTI) en Innovation Sciences (IS) aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Deze studenten zijn erg veel bezig met Data-Science en big data. Wij vormen voor hun de brug tussen de technische universiteit en de bancaire wereld.

'Wij vormen voor hun de brug tussen de technische universiteit en de bancaire wereld.'

Loyal Interim gaat elk jaar met zijn partners naar het welbekende carnavalsfeest in Den Bosch; Roet Korte Put. Ook afgelopen jaar waren de bestuursleden van de verschillende studieverenigingen met een samenwerking met Loyal Interim uitgenodigd voor dit prachtige Bossche evenement. Het biedt iedereen een informele manier om elkaar beter te leren kennen en is elk jaar een groot succes bij zowel de partners van Loyal Interim als het interne personeel!


Wil jij meer weten over alle samenwerkingen met verschillende studie- en studentenverenigingen? Of wil je meer informatie over een samenwerking met Loyal Interim? Neem dan contact op met joram@loyalinterim.nl