Echt, slim interim

Een volledig transparante detacheerder die onwijs getalenteerde Loyals biedt om jouw bedrijf sterker te maken. Dat is wat wij doen. Wij versterken met Loyals. Wij bieden maatwerk: wat jij nodig hebt, dat kunnen wij. En wij veranderen met je mee. Ons contact is persoonlijk, onze relatie duurzaam.

We doen wat we zeggen

Het zit in ons DNA

Slim, Snel, Open, Echt

Dit zijn wij

Wij groeien snel. Dag in dag uit werken we hard aan onze persoonlijke en bedrijfsmatige ontwikkeling. Wij willen niet alleen een knallende eerste indruk maken. Wij willen impact blijven maken.  

Ons DNA  

Onze kernwaarden vormen ons DNA, bepalen hoe wij ons gedragen en hoe we te werk gaan. We zijn slim, snel, echt en open. Transparantie is van belang in alles wat we doen. Ook in de communicatie met jou als professional of opdrachtgever.

Wil je meer lezen over de oprichting en geschiedenis van Loyal Interim? Lees dan de blog van Ruud Robeerst, oprichter en bedenker van het concept Loyal Interim.
Lees meer

Transparantie  

Wat Loyal Interim onderscheidt? Onze transparante manier van werken. Zo is ons verdienmodel volledig transparant. De calculatie is open, eerlijk en voor iedereen hetzelfde waardoor niemand voor verassingen komt te staan. Daarnaast staat persoonlijke aandacht centraal. Wat zijn jouw toekomstplannen? Zit je niet op je plek? Zit jij als manager met de handen in het haar vanwege de werkdruk? Ben je nog op zoek naar dat ene talent? Alles is bespreekbaar en overal is een oplossing voor. En de beste oplossing is voor iedereen anders. Daar kom je alleen achter als je oprecht luistert en meedenkt. Echt? Echt. Dus dat is wat we doen. Zo simpel is het.

Wil je meer lezen over de oprichting en geschiedenis van Loyal Interim? Lees dan de blog van Ruud Robeerst, oprichter en bedenker van het concept Loyal Interim.
Lees meer

Slim

Naast kennis zijn vooral ook mindset en competenties van belang

Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op slimme oplossingen.

We zijn vindingrijk en helpen onze Loyals slimme keuzes maken.

Snel

We schakelen snel, en groeien en ontwikkelen ook snel

We zijn pro-actief en pakken kansen.

We zijn bewust van ontwikkelingen, flexibel en passen ons snel aan

Echt

Oog voor elkaar én opdrachtgever.

Bij ons kun je jezelf zijn.

Wij pakken samen onze verantwoordelijkheid

Open

We communiceren open om onszelf continu te verbeteren.

We bieden transparantie in communicatie, calculatie en processen.

Onze Loyals staan achter het stuur, zij bepalen hoe zij zich ontwikkelen.

Wij denken graag met je mee!

Enkele mensen uit ons team!

Hoi! Dit zijn wij! Kennismaken of gewoon even bijkletsen? Leuk!
Neem contact met ons op.