Echt, slim interim

Een volledig transparante detacheerder die onwijs getalenteerde (young) professionals biedt om jouw bedrijf sterker te maken. Dat is wat wij doen. Wij versterken met toptalent. Wij bieden maatwerk: wat jij nodig hebt, dat kunnen wij. En wij veranderen met je mee. Ons contact is persoonlijk, onze relatie duurzaam.

Onze Business Units

Staat jouw Business Unit er niet tussen? Wij denken niet in
hokjes en zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen.

Business IT & Data

Finance, Actuarieel & Control

Pensioenen en Verzekeringen

Compliance Risk & Legal

Overheidsinstellingen

Slim & Gedreven

De juiste fit

We zijn altijd in gesprek met onze professionals. We weten wat ze kunnen en wat ze willen, hebben inzicht in hun competenties en kwaliteiten. Er wordt even goed geluisterd naar Loyals als naar jou als opdrachtgever. Wij zorgen voor de juiste fit voor jou. De beste professionals worden voor de opdracht geselecteerd, die samen de juiste mix vormen aan talent, vaardigheden en ervaring om het werk goed te doen. Want alleen dan ontstaat synergie tussen de teamleden, wat bijdraagt aan een optimale samenwerking. Er wordt niet alleen gekeken naar competenties. Cultuurmatch is even belangrijk. Wanneer professionals op hun plek zitten, zijn ze de beste versie van zichzelf en blinken ze uit in wat ze doen. Loyal professionals zijn betrokken. Bij het werk dat ze doen, bij hun collega’s, bij de maatschappij waarin we leven. Onze professionals zijn sociaal, open en eerlijk. Ze staan voor wie ze zijn, waar ze goed in zijn en hoe dingen beter kunnen.

Wat wij nog meer voor onze Loyals doen?
Meer info
Transparantie

Echt? Echt.

Weten waar je aan toe bent. Transparantie zit verweven in ons DNA en in al onze contracten, zowel met jou als opdrachtgever als met Loyals, Onze professionals weten wat ze verdienen en waarom. Op hun beurt zijn zij transparant in wat ze willen. Wij moedigen ze aan om zichzelf te zijn en geven ze alle ruimte die ze nodig hebben om hun eigen weg te gaan. Daardoor zijn ze super gemotiveerd. Ze weten dat ze meer verdienen als ze harder werken. Zo werkt ons model.

Op zoek naar Loyals voor jouw bedrijf?
Kop koffie

“Wij zijn dé vernieuwende partner voor het
vinden van toptalent voor de groei van jouw
organisatie.”

Duurzame inzetbaarheid

Investeren in groei

Wij bieden de optie om interim professionals na een afgesproken aantal werkuren over te nemen. Kosteloos, als er een nieuw talent voor terug geplaatst mag worden. Deze professional kan via dezelfde constructie overgenomen worden. Op deze manier dragen wij bij aan het duurzaam inzetten van talent en investeren wij ook in jou als opdrachtgever.

Daarom Loyal

Wij snappen het

De beste mensen voor jouw organisatie. Wij geloven dat ontzorging zorgt voor energie. Als wij ons werk goed doen, vallen we niet op. Tegelijkertijd laten we een verpletterende indruk achter en word jij als opdrachtgever ontzorgd. Voordat onze Loyals beginnen, werken onze begeleiders ze in door coaching on the job. We zijn dienstverlenend en ondernemend. Wij zijn mensen die het vak snappen en gewoon regelen wat moet gebeuren. Zo simpel.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Kop koffie

“Onze Loyals zijn bewust en bekwaam. Wij faciliteren hen.
En daarvan profiteer jij. Want tevreden Loyals gaan voor de
allerbeste resultaten.”

Dit beloven wij

Volledige ontzorging

Kwaliteit

Wij leveren toptalent dat zich continu ontwikkelt en het allerbeste uit zichzelf haalt. Wat we doen, dat doen we goed.

Continuïteit

Wij laten een verpletterende indruk achter. Ons werk is duurzaam. Net als onze relaties. Na een jaar zijn onze Loyals gratis over te nemen. Geen kleine lettertjes.

Productiviteit

Onze Loyals zitten lekker in hun vel. Thuis en op hun werk. Daarom werken ze keihard, met plezier. Elke dag weer. Ons gezondheidspercentage? > 99%.

Maak kennis met Loyal Interim

Op zoek naar de beste mensen voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.