Hi there!

Helpen jouw skills Loyal Interim naar een hoger niveau te tillen? Ondersteun jij je collega’s zodat alles op kantoor soepel verloopt? En werk jij oplossingsgericht, accuraat en neem je initiatief? Dan zoeken we jou!

Wie ben jij?

Jij bent een officemanager in hart en nieren en zorgt dat je het reilen en zeilen op kantoor managet zodat overige medewerkers zich volledig kunnen focussen op eigen werkzaamheden. Van faciliterende werkzaamheden tot secretariële, organiserende en soms leidinggevende taken, jij houdt van de diversiteit ervan. Jij bent het hart van ons kantoor.

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je kunt goed plannen en organiseren. Jij krijgt energie van een dynamische omgeving en vrienden omschrijven jou als klantgericht, assertief en een zelfstarter. Jij ziet waar jouw talenten ingezet kunnen worden en collega’s vertrouwen volledig op je.

Wie zijn wij?

Loyal Interim is een innovator en vernieuwer binnen de detacheringswereld. Geboren vanuit de onvrede dat deze markt niet transparant is. Loyal Interim gelooft dat transparantie centraal staat in de toekomst van modern werkgeverschap. Wij hebben daarom een uniek concept waarbij radicale transparantie en wederzijdse loyaliteit centraal staan. Mede door onze visie gaan we als een raket waardoor organisaties als ING, Belastingdienst en Rabobank professionals inhuren via ons. We zijn van plan om aankomende tijd van 140 naar 500 professionals te groeien.

Wat bieden we?

Een leuke baan!

We bieden je een uitdagende kans om bij te dragen aan het succes van Loyal Interim. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een divers takenpakket, maar daar staat ook een goed salaris, veel vrijheid en flexibiliteit tegenover. Je bent niet bang om een extra stap te zetten om je doelen niet alleen te halen, maar juist te overtreffen.

Loyaliteit

Wij geloven in loyaliteit. Dit uit zich in verschillende vormen, maar belangrijk is de loyaliteit naar elkaar toe. Wij bieden een hecht en gedreven team dat voor elkaar door het vuur gaat. Naast inspanning geloven we ook sterk in ontspanning. We vieren onze grote en kleine successen dagelijks en sluiten iedere week af met een vrijmibo!

Functie eisen

Opleiding

Je hebt een afgeronde opleiding Officemanagement of gelijkwaardige ervaring

Kennisgebied

Je hebt meer dan 3 jaar relevante werkervaring;
Je schrijft foutloos Nederlands;
Je kunt moeiteloos overweg met Microsoft software.

Jij

Je bent ondernemend, secuur en enthousiast;
Jij hebt ervaring met werken in een dynamische omgeving.

Mindset

Dynamisch, enthousiast, teamplayer en zelfstarter met veel energie. Jij bent enthousiast om het concept Loyal Interim uit te dragen!

Solliciteer direct!

Klinkt deze vacature als een uitdagende functie die op jouw lijf geschreven is en wil jij onderdeel uitmaken van ons topteam van Loyals? Solliciteer dan direct door het onderstaande formulier in te vullen! Liever mailen of andere vragen? Dan kun je ons bereiken via hr@loyalinterim.nl. Tot snel!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 1.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.