Wij zijn Loyal

Wie ben jij? Laat van je horen! Bij ons bepaal jij hoe je wilt werken en maak je zelf de keuzes die passen bij jou. Wil jij hard werken om je te ontwikkelen tot specialist in jouw vakgebied of juist investeren in trainingen om de beste versie van jezelf te worden? Bij ons kan het.

Wie ben jij?

Avonturier

Sta jij aan de kickstart van je carrière en ben jij opzoek naar een uitdaging waarin je kan doorgroeien? Of wil je brede ervaring op doen binnen een vakgebied? Dat kan! Wij zien jou als een echte avonturier en gaan graag samen met jou het avontuur aan!

Architect

Al een tijdje aan de slag maar op zoek naar een hele nieuwe uitdaging? Of op zoek naar de volgende stap in je carrière? Dan gaan wij graag samen met jou aan de tekentafel zitten! Jij weet waar je naartoe wilt en wij helpen je met de constructie om aan de volgende stap(pen) in jouw loopbaan te kunnen bouwen.

Ambassadeur

Als ambassadeur zit jij al een tijd in het vak. Jij bent hét aanspreekpunt voor je teamgenoten met de ervaringen die jij bij je draagt. Ben jij opzoek naar een vervolgopdracht die feilloos aansluit? Wij denken met je mee!

Gewoon jezelf

Bij Loyal Interim kun je jezelf zijn. Gewoon jij, zoals je bent. We hebben oog en aandacht voor elkaar. Open communicatie hoort daarbij. Persoonlijke aandacht staat bij ons dan ook voorop, Wij helpen je met alles waar jij als mens en professional tegenaan loopt. Van persoonlijke ontwikkeling en opleiding, tot vervolgstappen en nieuwe uitdagingen in je carrière. Want groeien, dat doen we samen. 

 

Thuis bij Loyal

Je werkt zowel bij de opdrachtgever als bij Loyal. Wij zijn één team. En wij zorgen ervoor dat jij je verbonden voelt. Wij zorgen ervoor dat je gedurende je carrière één carrière partner hebt. Één iemand die jou ondersteunt, begeleid en samen met jou bouwt aan jouw toekomst!

Ook komen wij graag eens bij jou op locatie langs en organiseren we regelmatig een gezellige borrel. Niet verplicht, alleen als je zin hebt. Voel je thuis. 

Ontwikkeling & Opleiding

Als Loyal heb jij de mogelijkheid een budget te reserveren dat je mag gebruiken om jezelf te ontwikkelen. Wij faciliteren in de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, maar jij bepaalt wat je nodig hebt. Wil je een vervolgstap maken in je carrière waar een opleiding of cursus voor benodigd is? Of werken aan jouw leiderschapskwaliteiten om verder te kunnen groeien in jouw vakgebied? Dat kan bij ons!

 

Transparantie

Loyals hebben inzicht in onze organisatie en processen. Jij weet precies wat je verdient en waarom. Geen geheimen. Dat laten wij jou zien aan de hand van ons transparante verdienmodel. Voor iedere type Loyal is een passend verdienmodel. Ben jij op zoek naar een interim opdracht? Ben je ZZP’er? Of heb jij zelf een opdracht gevonden maar wil je via Loyal aan de slag? Het kan bij ons allemaal! We vertellen je er graag meer over tijdens een telefonische kennismaking.

“Wij werken niet met stempels
of keurslijven. Bij ons bepaal jij zelf de koers
van je eigen ontwikkeling. Weet je dat nog
niet, dan helpen we jou daarbij.”

Onze Business Units

Business IT & Data

Krijg je energie van de combinatie IT, data, organisatie en mens? En ben jij de missing link om hier een brug in te slaan?

Finance, Actuarieel & Control

Ben jij een Pietje Precies, goed met cijfers en zie je snel het totale plaatje?

Pensioenen en Verzekeringen

Ben jij dé specialist van de toekomst die pensioenbeheerders en verzekeraars helpt in hun transitie?

Compliance Risk & Legal

Ben jij een integere speurneus die alle risico’s in kaart brengt en Nederland veiliger wil maken?

Overheidsinstellingen

Voel jij je thuis in een overheidsomgeving en wil je jouw parate kennis hier inzetten?

Wat anderen zeggen

Dit zeggen onze Loyals, ambassadeurs en opdrachtgevers over ons.

Arianne

CDD-analist

Een van onze Loyals – Arianne – vertelt hoe het is om te werken in een virtueel team nu we voorlopig met z’n allen vanuit huis werken.

“De werklaptop staat altijd binnen handbereik. Even snel ’s avonds de mail checken of nog even een review afronden was één van mijn valkuilen.”

Meer lezen over Arianne haar ervaring met werken in een virtueel team? Lees haar blog!

Jorn

CDD-Analist

Een van onze Loyals – Jorn – vertelt over zijn ervaring met het starten van een nieuwe baan in tijden van Corona.

‘Het voelde goed dat er geen vertraging zat tussen wat Loyal Interim wist en waar ik van op de hoogte was. Die transparantie was erg fijn.’

Meer lezen over Jorn zijn start? Klik hier om zijn blog te lezen!

Ruud

Bedenker en oprichter van het concept Loyal Interim

Altijd al meer willen weten over het ontstaan van Loyal Interim?

Ons concept is de perfecte manier om duurzaam met jong talent om te gaan.’

Ruud vertelt er alles over; lees hier zijn blog!

Enthousiast geworden?

Alle blogs

Wil jij Loyal worden?

Upload je cv en motivatie in twee minuten, dan nemen wij binnen
één werkdag contact met je op. Goede deal, toch? Tot snel!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.