De weg naar onze Gouden Gazelle 2020!

Loyal Interim bestaat dit jaar alweer 5 jaar en dit is gelijk bezegeld met een Gouden Gazelle in de categorie middelgrote bedrijven. Wij zijn ontzettend trots op deze prestatie We hebben het verdiend aan 5 jaar kei hard werken met een heel goed, enthousiast en hardwerkend team! 

Wij spraken Ruud Robeerst, de oprichter van Loyal Interim, over het succes van Loyal Interim en de Gouden Gazelle. 

Vorig jaar de Zilveren Gazelle, dit jaar de Gouden. Gefeliciteerd natuurlijk! Allereerst ben ik super benieuwd wat je eerste reactie was op het nieuws. Wat was je eerste gedachte? Had je het verwacht? Voelt het misschien anders dan vorig jaar? 

Mijn eerste reactie is vooral dat ik heel blij ben voor het team en toch ook wel voor de nieuwe directie die vormgegeven is en wordt. Ik zie dat zij heel hard werken en het is supermooi dat zij het bedrijf mee groot aan het maken zijn. Waar ik ook vooral aan dacht en wat ik zie gebeuren, is dat we ooit begonnen als klein winkeltje en dat we er nu echt een bedrijf van maken. Elke keer als ik nu het kantoor binnen stap zie ik dat het echt een bedrijf is geworden. Om een recent voorbeeld te noemen: de social media post van de Gouden Gazelle gister stond binnen 5 minuten online. Vroeger zou ik hier meer achteraan hebben moeten zitten. Aan dat soort dingen merk ik dat iedereen bij Loyal super betrokken is en uit die betrokkenheid bereid is zoveel energie in het bedrijf te steken. Een ander leuk voorbeeld is dat Naomi gister voor de uitreiking geel met zwarte kleren wilde aantrekken; van dat soort opmerkingen word ik heel blij. Tot slot had ik het een beetje verwacht. Vorig jaar waren we 5e geworden tussen de landelijke bedrijven en 2e in de categorie kleinbedrijf. Kleine bedrijven maken natuurlijk sneller die omzetgroei door. Daardoor wist ik wel dat we in de top 3 zouden zitten. Daarnaast ontvingen we gister een dure camera op kantoor voor de uitreiking, dat doen ze natuurlijk ook niet zomaar! 

Kan je ons kort vertellen waar jij denkt dat het succes van Loyal Interim vandaan komt?  

Door vooral door te gaan. Op momenten dat je merkt dat er een tandje bij gezet moet worden dan doet ook het gehele team dit. Ook door op momenten dat het spannend is als gehele team goed bij elkaar te blijven en samen te blijven werken. Daarnaast is het bij ons denk ik zo dat iedereen zich bewust is dat succes niet vanzelf komt maar dat we daar hard voor moeten strijden. De combinatie tussen dit, en daarnaast timing en een goed concept heeft ervoor gezorgd dat succes volgde.  

Hoe heb je er de afgelopen 5 jaar voor gezorgd dat Loyal Interim bleef groeien en ontwikkelen? 

Dit is weer een combinatie geweest tussen heel hard je best doen, niet opgeven, en aan iedereen verzoeken of ze ook zo hard hun best willen doen. Daarnaast is het ook belangrijk aan teamgevoel te blijven werken door bijvoorbeeld dingen samen te vieren. Maar al met al gewoon door allemaal heel hard ons best te doen. 

Wat is het grootste succes van de afgelopen 5 jaar? 

Dat is naar mijn mening toch wel de professionaliseringsslag die we hebben gemaakt. Dat we echt een bedrijf zijn geworden. Ooit gaf minister Dijsselbloem als antwoord in een interview dat hij het als kamerlid zwaarder vond qua werkdruk dan als minister, omdat hij toen alles in zijn eentje moest doen; toen had hij nog geen chauffeur. Dat gebeurt hier nu ook, het ondernemen samen wordt steeds makkelijker. We hebben goede mensen om ons heen, in ons team en we zijn een goed bedrijf. Nu kan ik in het weekend ook steeds meer leuke dingen doen bijvoorbeeld, dat heb ik in de eerste paar jaar niet gekund.

Wat is het volgende doel voor Loyal Interim? 

Gewoon echt de beste detacheerder van Nederland worden. De detacheerder waar mensen zich het meest oprecht thuis voelen en waar bedrijven van zien dat onze kernwaardes ook echt kloppen.  

Tot slot, heb je wat laatste woorden over het winnen van deze Gouden Gazellen? 

Het is echt een teamprestatie! We hebben het echt samen gedaan. Je zou het kunnen vergelijken met een voetbalelftal! De een is keeper, de ander spits of middenvelder. We hebben een heel mooi team. Het geheim is en blijft daarnaast ook nog steeds dat er heel erg veel getalenteerde werkstudenten werken. 

11/20 17:06

Blog van Ruud Robeerst

Ruud Robeerst - Bedenker van het concept vertelt over de oprichting van Loyal Interim.

Lees verder

11/20 17:06

Blog van Simon Suesan

Wij spraken Simon Suesan over zijn ervaringen en ondernemerschap. Ervaringen zoals het zien en herkennen van studenten die na hun studeren in een zwart gat vallen. Moeilijke keuzes betreft hun toekomst moeten gemaakt worden, maar waar baseer je die nou op?

Lees verder

11/20 17:06

Blog van Jorn

Een van onze Loyals - Jorn - vertelt over zijn ervaring met het starten van een nieuwe baan in tijden van Corona.

Lees verder